Ана Брнабић: Није ово борба ни за животну средину, ни против литијума, већ против Александра Вучића

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
36.024

Ана Брнабић: Није ово борба ни за животну средину, ни против литијума, већ против Александра Вучића​

Председница Народне скупштине Србије Ана Брнабић се огласила на друштвеној мрежи Икс где је говорила о професору Зорану Стевановићу и одређеним медијима који су признали да је бивша власт дала дозволу за експлатацију Рио Тинту.
Такође, било би лепо, мада знам да није реално, да тајкунски медији некада питају ово своје сталне госте из бивше власти. Још једном - није ово борба ни за животну средину, ни против литијума, ни против Рио Тинто у Србији. Ово је борба против Александра Вучића, без избора и без да се народ пита“, написалаје Брнабић у објави.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-protiv-litijuma-vec-protiv-Aleksandra-Vucica
Znaci Vucic i Litijum bratske su krv,i nije vazno ko ce od njih biti prvi ?
:think:

Ана Брнабић: Није ово борба ни за животну средину, ни против литијума, већ против Александра Вучића​

Председница Народне скупштине Србије Ана Брнабић се огласила на друштвеној мрежи Икс где је говорила о професору Зорану Стевановићу и одређеним медијима који су признали да је бивша власт дала дозволу за експлатацију Рио Тинту.
Такође, било би лепо, мада знам да није реално, да тајкунски медији некада питају ово своје сталне госте из бивше власти. Још једном - није ово борба ни за животну средину, ни против литијума, ни против Рио Тинто у Србији. Ово је борба против Александра Вучића, без избора и без да се народ пита“, написалаје Брнабић у објави.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-protiv-litijuma-vec-protiv-Aleksandra-Vucica
Znaci Vucic i Litijum bratske su krv,i nije vazno ko ce od njih biti prvi ?
:think:
Zar nije bolje: "nije ovo napad na litijum i Vučića, ovo je napad na Srbiju!"?

:hahaha::hahaha:

Burn a bitch :)

Никита довољно си се преЦеднику увукао у анус..изађи мало узми ваздуха и поједи паризер сендвич.. Који си ти смарач, бот, трол...какогод.

Никита довољно си се преЦеднику увукао у анус..изађи мало узми ваздуха и поједи паризер сендвич.. Који си ти смарач, бот, трол...какогод.
Ko je inteligentan razume moju ironiju, a ti ne razumes...sorry fakat
Ti si autentican srpski junak koji krvari , ali na forumu

Ko je inteligentan razume moju ironiju, a ti ne razumes...sorry fakat
Ti si autentican srpski junak koji krvari , ali na forumu
Не вади се сада јер ниси ироничан као и већина твојих постова. Крстин снс бот.

Не вади се сада јер ниси ироничан као и већина твојих постова. Крстин снс бот.
Ko je inteligentat on kapira moju ironiju, a ti na zalost ne.
Inace po mojim temama i komentarima se vidi da sam krstin sns bot ( ovo je ironija, kad moram da ti crtam )

У праву је Брнаба!
pa, neko je cak postavio temu, da prvo mora vucic da se srusi, pa cemo posle litijum lako da resimo, on av je generator problema, jer samo laze, krade i izdaje srbe gde god bilo za svoje zapadne gazde, bilo za siptarske - videli smo svi kako se nervira kada ceka solca, a ovaj ne izlazi, pa onda kompleksi, bio0 nasamo sa makronom, hteo da ga saslusa itd - bolesnik, ali i vi sns, mada je para pogolema da se mazne od ekspa, iskusenje je 18 milijardi, jel znate vi sendvicari koliko je to nula iza 18?

Њих ће ђиласовци маргинализовати..као што увек раде.
Marginolizovaće ih Gospodar jer njemu kao opozicija najviše odgovaraju te koje si pomenuo.
Pravu opoziciju (koju sam ja pomenuo) će ignorisati i maximalno sputavati.

А ко се бори?
Не бих могао да ти кажем јер од политичара и партија мало коме или никоме не верујем. Можда Павић (и слични њему) ми се издваја као ок...
Вучић, Ђилас, Мариника дувају у исту тикву када је у питању Рио Тинто.

Back