Ана Брнабић: Нема борбе против корупције док су на слободи Ђилас и Шолак!

Ана Брнабић: Нема борбе против корупције док су на слободи Ђилас и Шолак!​

677z381_Tan2025-02-1911290875_9-ana-brnabic.jpg

Танјуг/Народна скупштина Републике Србије/Пеђа Вучковић
Председница Народне скупштине Ана Брнабић поручила је да нема праве борбе против корупције док су на слободи Драган Ђилас и Драган Шолак.

- Нема праве, бескомпромисне борбе против корупције и трговине утицајем док год су Драган Ђилас и Драган Шолак на слободи. Дозлогрдило је да су у Србији заштићени сви највећи криминалци само зато што су опозиција. То нису политичари, то су криминалци који су основали сопстене странке (у ствари компаније) како би себе заштитили од руке правде. Читава њихова филозофија је - криминалац сам, али ако ме ухапсе, увек могу да кажем да је политички прогон. Они се политиком ни не баве, само се сакривају иза ње. Дакле - не сме бити заштићених! Кад надлежни органи приведу Ђиласа, знаћемо да нема недодирљивих и да имамо јаке, праведне и храбре институције. Цела Србија зна да су Ђилас и Шолак највећи лопови које ова земља памти! - написала је Брнабићева на друштвеној мрежи Икс.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...tiv-korupcije-dok-su-na-slobodi-dilas-i-solak

Bice krvi!

Neko ce da napipa corku!

- pa što ih ne uhapse

- što ih ne privedu na informativni razgovor barem

- što ih ne pozovu da samo dođu na informativni razgovor, dostupni su nisu pobegli u Trst ili Dubaji

12 godina "svi znaju da su lopovi" a oni slobodni kao ptice na grani

Dakle:
- ili nisu ništa krivi
- ili je država krajnje nesposobna da pronađe bilo kakav dokaz

odaberite sami

a onda jednog dana, istorijski dogovor...AV, obraca se narodu, 29 februara...ujedinjeni AV i Djilas, prave novi pokret,,,,pokret, za preokret...AV i Djilas, najavljuju borbu protiv kriminala,,,svi posteni ljudi u Srbiji, pridruzuju se novom pokretu...prvi se pridruzio Solak
Znači ništa do 2028. :lol:

kolega tema je postavljena u skladu sa pravilnikom i aktuelna je

Chale preti Djitleru i Solaku prdekanom!
Niti je aktuelna niti je realna. Brnaba i Av bi želeli da je aktuelna, možda i Đilas.
Ali na njihovu žalost aktelan je studentski protest, koji ce da ih smesti gde im je mesto.

За више од десет година медијског урлања према Ђиласу... А што се само урла, што нема тужби?

Само се десило, двапут, да је Ђилас тужио вођине таблоиде, и оба пута добио.

Да ли треба да буде ухапшен онај ко десет година није успео ни да тужи Ђиласа?

Za sada hapse samo neke anonimuse al ima još vremena do 31 marta.

Mene ne bi iznenadilo da za marketinski potrebe i onako cisto spotsko ribolovacki kao uhapsi i brata Andreja...ono kao na mesec dana...

I onda Vucic kaze: "Evo onoga čije ime niko ne sme da pomene...nasao sam mu Licnu kartu...da...uhapsio sam rodjenog brata...cuvenog Andreja"

Propagandno medijski šah mat... :zzzz:

Naravno Andrej kao bude u zatvoru, a ustvari pusti brkove i zivi regular...

...

677z381_Tan2025-02-1911290875_9-ana-brnabic.jpg

Танјуг/Народна скупштина Републике Србије/Пеђа Вучковић
Председница Народне скупштине Ана Брнабић поручила је да нема праве борбе против корупције док су на слободи Драган Ђилас и Драган Шолак.

- Нема праве, бескомпромисне борбе против корупције и трговине утицајем док год су Драган Ђилас и Драган Шолак на слободи. Дозлогрдило је да су у Србији заштићени сви највећи криминалци само зато што су опозиција. То нису политичари, то су криминалци који су основали сопстене странке (у ствари компаније) како би себе заштитили од руке правде. Читава њихова филозофија је - криминалац сам, али ако ме ухапсе, увек могу да кажем да је политички прогон. Они се политиком ни не баве, само се сакривају иза ње. Дакле - не сме бити заштићених! Кад надлежни органи приведу Ђиласа, знаћемо да нема недодирљивих и да имамо јаке, праведне и храбре институције. Цела Србија зна да су Ђилас и Шолак највећи лопови које ова земља памти! - написала је Брнабићева на друштвеној мрежи Икс.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...tiv-korupcije-dok-su-na-slobodi-dilas-i-solak

Bice krvi!

Neko ce da napipa corku!
Brnabićka mora da ti ide u ćorku. Ubiše se režimski mediji da dokažu da sada kada je ugašen, USAID organizovao sve same kriminalne aktivnosti po Srbiji.
Ana Brnabić jedino što je radila jeste sprovođenje projekata koje je finansirao USAID, u sklopu angažmana u raznim konsultantskim kućama.
Pored činjenice da je gej, to joj je bila jedina preporuka da u dva mandata obavlja ulogu premijera Srbije.
Drugim rečima, USAID je postavio na mesto premijera Srbije.

Чика тето, је л то хоћеш рећи да је борба против корупције коју сте најавили само празна прича или само волиш да га утјераш самој себи?

Back