Ana Brnabić: 17. mart je dan D!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebali bi da se vrate u klupe, a narod sto vise da izlazi(pumpa). Sa druge strane sizoje polako gubi kontrolu nad sobim i treba ga izludjivati da sam sebe potapa i matira. Vredjao je skoro svu intelektualnu elitu. Nadam se samo da mu RTS nece ostati duzan i da ga sad pumpa i otvori oci starijoj populaciji i objasni kako u stvrari stoje stvari

Ajd što gore kašljucaju, a tek dole....:D
Imaš rok do 15.03. da pređeš na našu stranu. Biće ti sve oprošteno.
:lol:
Ja ću ko Milan Beko - da kao Mirin JUL-ovac napustim malo zemlju uoči dešavanja 2000-te a onda da se vratim kao DS kumašin 2001-ve.

Zamisli da ga je Vučić, po obećanju, stavio na Železnice Srbije 2014-te, sad bi ladno robijao...

@aleksije radicevic

:lol:
Ja ću ko Milan Beko - da kao Mirin JUL-ovac napustim malo zemlju uoči dešavanja 2000-te a onda da se vratim kao DS kumašin 2001-ve.

Zamisli da ga je Vučić, po obećanju, stavio na Železnice Srbije 2014-te, sad bi robijao...
Polako Stojko, ne srljaj, dobro razmisli. Neće poslije biti ponuda. Na vrijeme pređi kod nas. Trebaju nam takvi satirični strelci. Sjedi, naspi pićence i javi se kada odlučiš. Hvala unaprijed što si pristao.

Trebali bi da se vrate u klupe, a narod sto vise da izlazi(pumpa). Sa druge strane sizoje polako gubi kontrolu nad sobim i treba ga izludjivati da sam sebe potapa i matira. Vredjao je skoro svu intelektualnu elitu. Nadam se samo da mu RTS nece ostati duzan i da ga sad pumpa i otvori oci starijoj populaciji i objasni kako u stvrari stoje stvari
Problem je što narod ovde kucka i po ostalim društvenim mrežama kako ništa ne valja, kako podržavaju studente, ali kad treba konkretno da se nešto uradi, recimo obustava, kreću kukanja, joj ne mogu,radim kod privatnika, ja ne smem jer mi kum tako rekao i slično. Jedini koji jesu na ulici sa studentime i NE KRIJU SE IZA DECE, već su uz svoje bivše učenike su prosvetni radnici. Ovim pametnjakovićima nikako da stigne do mozga zašto baš prosvetni radnici? Pa zato što jedini oni valjda vide da vam decu uništavaju pogrešnim obrazovanjem i od njih prave buduće radnike kineskih industrija po Srbiji. I tako će, ne zanm do kad, možda dok i prosveta ne odustane a vi se posle sa vašom decom snalazite preko članskih kjižica da ih prime negde da motaju kablove. I da dodam, ni fakultet im neće biti grancija da neće motati kablove, posebno ako vam deca budu ''nepodobna'' Onda umesto stanarine i školarine, zbog koje neke ''brižne'' ovde pišu, imaćete opet decu od 30 i kusur godina koje izdržava baba od peMzije :(

Poslednja izmena:
1741027540822.png

Predsednica skupštine je, konačno, posle nekoliko pokušaja i višestrukog blamiranja kada joj se smejala cela Srbija, uspela da u živom programu izjavi nešto što je kolko tolko razumljivo.
Dakle otprilike , da skratim: ako se studenti ne vrate do 17. marta na fakultete i zvanično im propada godina, oni fizički neće moći da nadoknade gradivo a fakulteti će bankrotirati.

Da li da verujemo Brnabi? Msm "žena" često zna da odluta u svojim mislima i da poput njenog idola masno slaže ( setimo se bajke o moleru iz Karakasa koji se na pomen Vučića uhvatio za srce i uzviknuo Amigo! ) ali možda je ovaj put u pravu.

Da li će studenti uvažiti ovu pretnju ili će nastaviti da Pumpaju?!?

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/o...tuaciji-u-skolama-ovaj-datum-je-dan-d/6ebvxrf
Чини ми се да није био молер, већ војник. У сваком случају је лагала, што за њу није изненађење.

Problem je što narod ovde kucka i po ostalim društvenim mrežama kako ništa ne valja, kako podržavaju studente, ali kad treba konkretno da se nešto uradi, recimo obustava, kreću kukanja, joj ne mogu,radim kod privatnika, ja ne smem jer mi kum tako rekao i slično. Jedini koji jesu na ulici sa studentime i NE KRIJU SE IZA DECE, već su uz svoje bivše učenike su prosvetni radnici. Ovim pametnjakovićima nikako da stigne do mozga zašto baš prosvetni radnici? Pa zato što jedini oni valjda vide da vam decu uništavaju pogrešnim obrazovanjem i od njih prave buduće radnike kineskih industrija po Srbiji. I tako će, ne zanm do kad, možda dok i prosveta ne odustane a vi se posle sa vašom decom snalazite preko članskih kjižica da ih prime negde da motaju kablove. I da dodam, ni fakultet im neće biti grancija da neće motati kablove, posebno ako vam deca budu ''nepodobna'' Onda umesto stanarine i školarine, zbog koje neke ''brižne'' ovde pišu, imaćete opet decu od 30 i kusur godina koje izdržava baba od peMzije :(
Bili su mi prosvetari na pocetku sumnjivi, jer strajkuju uvek. Povecao im skoro 20 posto i dalje ne odustaju, ok. Ako cvrsto rese da idu do kraja, pobedice i bice im smesno za tu jednu godinu. Ucice puni elana jer ce se vise nadati scetlijoj buducnosti. Ako popuste, gubitak samopouzdanja(kolektivni) i ono staro cuveno da kad zavrse uclanjenje u stranke, pricace im rodbina "jer to tako mora" E ako su ustali i istrajace sa pozitivnim ishodom. Ide se stepenik po stepenik, oni to vide da gubi kompas. Sad, meni nisu oni sumnjivi i imaju moju bezrezevnu podrsku vec rektori, ali ako su oni u igri lako ce njih da svrgnu. Prvo najvece zlo, a ostalo lako ide

Ta pristojnost Ane Brnabić već svima ide na q, Svima je jasno da deca onih koji su na ulici dobili diplome sada ruše vlast da svojoj deci obezbede diplome i mesta u engleskim školama za pripremu kolonijalne vlasti.
Ti prosvetni radnici su baš oni koji su obećavali narodu ulazak u EU 90tih, pa pare za fabrike da se ne radi ništa, a onda su prodali sve što je imala Srbija i ućutali se po ćoškovima...
I sad mi kao ne znamo da su devedesetih hteli da naprave rat u srbiji medju Srbima i da postave vuka za kraljicu....mafija DS tada to nije dozvolila u dogovoru sa nemcima....
Dakle oni koji su nas prodali više puta svaki put prete narodu odmazdom kada dodju na vlast....naravno silom pošto niko neće najgore ljude na vlasti...

Back