АНА БЕКУТА СЕ ЦЕЛУ НОЋ НЕ СКИДА СА РТС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A vrh je što u ponoć pičio Đurđevdan :lol:
(doduše ne znam na kom kanalu)
Baš je "vesela" pesma
srb_kolo-1.gif

Draga,sve je isto samo Njega nema!:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Потпуно си у праву. Шта има од тога што је добио булевар на Н.Београду? Ништа. Добро, фамилија му солидно стоји, не оскудевају, имају решено стамбено питање,... али као што кажеш њега нема.

Nekad davno pre 20 i vise god sam bio muzicar [harmonikas], putovao po Evropi, svirao po klubovima, radio koncerte, svadbe, ispracaje, krstenja........i jedina folk pevacica koja mi je ostavila pozitivan utisak je Ana Bekuta. Zena koja solidno peva ali je drugar "dojaja", nije naduvana, ne izigrava visinu i potpuno je prirodna i normalna zena. Nije joj tesko da nekom iz orkestra prepegla kosulju, pantalone, bezbroj puta da bas ona plati rucak, pokupuje cigarete svima koje preko i nisu bile bas jeftine a njoj bukvalno ne plati niko ni pice jer to ona ne dozvoljava. Uvek je govorila "nosite kuci novac vasim porodicama". To je nesto tipa da je ona ime i da dobro zaradjuje a mi smo obicni muzicari-smrtnici niko i nista i da malo zaradjujemo. To nije nista radila iz nekog sazaljenja i sa neke visine vec zato sto je drugar kojoj nije stalo do para.

ZBOG SVEGA STO SAM NAPISAO MISLIM DA ZASLUZUJE A JA NISAM MUZICAR VEC DUGO DUGO, JEDNOSTAVNO ZENA JE COOL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back