Among Us

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.755
Screenshot_1.png


Igrajte na mreži ili preko lokalne ViFi mreže sa 4-10 igrača dok pokušavate da držite svoj svemirski brod na okupu i vratite se u civilizaciju. Ali pazite ... jer na brodu može biti vanzemaljac-varalica!

Jednog člana posade zamenio je parazitski menjač oblika. Cilj im je eliminisati ostatak posade pre nego što brod stigne kući. Impostor će sabotirati brod, provući se kroz otvore, prevariti i namestiti druge da ostanu anonimni i ubiti posadu.

Dok svi popravljaju brod, niko ne može da razgovara kako bi zadržao anonimnost. Jednom kada se prijavi telo, preživela posada će otvoreno raspravljati o tome ko misli da je Impostor. Cilj Impostora je da se pretvara da je član posade. Ako se za Impostora ne glasa, svi se vraćaju održavanju broda dok se ne pronađe drugo telo. Ako se Impostor oduzme, posada pobeđuje!


Izvor: https://innersloth.itch.io/among-us
 
Among Us je tokom novembra imao 500 miliona aktivnih korisnika


Popularna igra Among Us ostvaruje izuzetne rezultate, a tokom novembra je naslov zabeležio 500 miliona mesečno aktivnih korisnika.

Among Us je od nepoznate indie igre dosegao visine nekih od najpopularnijih naslova ikada. Uskoro, igra će biti dostupna za skoro sve platforme: mobilne telefone, PC, Nintendo Switch, pa čak i Xbox konzole.

Čak i u novembru, kada je Among Us bio dostupan samo na PC i mobilnim uređajima, oko 500 miliona korisnika je igralo naslov tokom meseca.

Statistiku je objavila analitička kompanija SuperData, a pokazuje da je senzacija Innersloth tima prevazišla i gejming titane kao što su Honor of Kings, Roblox, pa čak i League of Legends. Superdata ističe da je Among Us daleko najpopularnija igra ikada, kada je u pitanju broj mesečnih igrača.

Nažalost, nepostojanje monetizacije za igru znači da zarađuje značajno manje od konkurencije, uprkos ceni od 5 dolara (na mobilnim uređajima igra je besplatna, uz mTX i in-game reklame).

Izvor: TweakTown
 

Back
Top