Amfilohije organizovao sastanak u manastiru Ždrebaonik, da se na popisu ne omane

Сви прави Црногорци, истински и духовни потомци твораца Црне Горе и црногорске државности, по народности су Срби.

Црну Гору нису стварали ни Бошњаци, ни Албанци, ни Хрвати, а понајмање измишљене поспрдне народности којих пре 1945. није ни било.
А апсурд је да се газе права и као грађани другог реда, третирају управо припадници државотворног (српског) народа.
 
Зато што је ЦГ у стању полу-окупације. Ово што раде Тутумраци сада у њој, исто то су чинили и Турци, али исто.

Ја верујем у наш народ у ЦГ. Преживео је он и горе владаре од ових дукљанских шуша, које нису биле способне ни саме да узму власт у ЦГ, него су им поклонили Тито и Титови наследници.

Нема и никад није било националности Тутумрака и државе Туте Море, него Срба и државе Црне Горе.

crna-gora-zastava_130x55.jpg


143.jpg


1032-FONET.jpg
 
Црногорци нису народност, него Срби из Црне Горе.

А по овим Тутумрацима, више је "Црногорац" тамо неки Египћанин, од рођених Црногораца попут Мандића и осталих.

Ретардираност на делу.
Тајланђанин Таксин Шинаватра испаде човјек који по убрзаној процедури добија црногорско држављанство, док се човјеку рођеном у Црној Гори и који ту цео живот живи и коме су преци одатле- Андрији Мандићу пријети одузимањем држављанства. Јад и туга.
 
Тајланђанин Таксин Шинаватра испаде човјек који по убрзаној процедури добија црногорско држављанство, док се човјеку рођеном у Црној Гори и који ту цео живот живи и коме су преци одатле- Андрији Мандићу пријети одузимањем држављанства. Јад и туга.

И Турци да су човечније владали, нико их не би протеривао.

Јао овим црногорским Тутумрацима по националности кад се промени однос снага, па кад крене над њима да се влада као што владају они.

Али о томе нека мисле они сами.
 
Srbski narod je državotvoran samo u Srbiju. Crna Gora je Crnogoraca, to je bilo i to će bit. Tačka.

Лепо рече колега да си Тутумрак... нико и не брани да је Црна Гора Црногораца - али то је географски а не национални појам. То што сте ви измислили "нацију Карадагци" је само за смејање када се зна да су већина у тој земљ Срби које ви упорно покушавате да преименујете... а то је зато што да је МЗ знала да су у ЦГ Срби - никада не би дозволила ЈОШ ЈЕДНУ ДРЖАВУ СРБА...
 
Лепо рече колега да си Тутумрак...

Држава Тута Мора и национални Тутумраци. Ето шта су.

а то је зато што да је МЗ знала да су у ЦГ Срби - никада не би дозволила ЈОШ ЈЕДНУ ДРЖАВУ СРБА...

Биће, колега, биће. Национални Тутумраци су преглупи да постигну дугорочне циљеве, а преслаби да спроведу оно што су спровели њихови истомишљеници у Хрватској.
 
@ пеšо

Документи о фалсификовању пописа у Црној Гори


субота, 12 фебруар 2011 15:25
doku0.jpg
Одазивајући се на позив нашег портала, историчар и публициста Јован Маркуш, доставио нам је бројна документа од којих тренутно најактуелнија стављамо на увид читаоцима.
Документи које Маркуш издваја, недвосмислено потврђују како су све власти у Црној Гори, изузимајући ону у Књажевини, број Срба одређивали у кабинетима тадашњих комунистичких режимлија.

Све док 2003. године Срби нијесу подигли глас и успјели да дјелимично покажу свијету да их у Црној Гори има макар пола од онога броја колико их је било у Књажевини Црној Гори 1909 године.
Занимљиво је да разни душебрижници, посебно дукљански аналитичари и универзални дукљански свезнајући невладин сектор, говоре само о пописима у Црној Гори из 1991. и 2003. године, скривајући све претходне пописе који су допринијели разарању српског бића Црне Горе.
Посјетиоци сајта у прилици су да у наредним документима погледају истини у очи кроз факсимиле од којих се неки по први пут објављују.
doku1.jpg
Документ 1: Карактеристични пописи у Црној Гори у протеклих 100 година​

doku2.jpg
Документ 2: Увјерење Алије Маљевића о националној и вјерској припадности из 1911.​

doku3.jpg
Документ 3: Неколико увјерења о италијанској присилној промјени националне припадности ухапшеним Цетињанима​
 

Back
Top