АМФИЛОХИЈЕ: "НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СЕ НАТО РАСПАСТИ......"

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: “Надам се да ће се НАТО распасти… Нећемо са онима који су нас бомбардовали…”

Надам се да ће се НАТО распасти

НЕДЕЉА, 15 ЈУЛ 2012 09:49 ДАН

ИН4С

mitropolit-amfilohije_360_280.jpg

Говорећи о евроатланским интеграцијама Црне Горе, митрополит црногорско-приморски Амфилохје, пожелио је да се НАТО расформира.

„Ја се у Бога надам да Црна Гора неће у НАТО који нас је бомбардовао. Ми смо у Европи прије Европе били. Ми смо темељ Европе. Европа је рођена у срцу Балкана. Од Јерусалима, Атине, Цариграда, Београда и Цетиња. Ту је рођена Европа. Идући у њу, ми идемо своме дому. Али дај Боже, овим нашим главарима мудрости да помогну Европљанима и Американцима да се расформира НАТО. То ће бити највећи допринос Црне Горе Европи и свијету“ поручио је јуче митрополит Амфилохије након освештавања обновљене цркве Светих врачева Козме и Дамјана у херцегновском селу Ратишевина.

Црна Гора би чланством у НАТО, сматра митрополит, постала шраф у милитаристичкој организацији која данас врши насиље над свијетом.

„Треба да помогнемо да се томахавци и бомбе, атомске и друге, преточе у раонике и друге алатке за обраду земље и унапређење друштва и људске заједнице. Тако ће Црна Гора, а исто тако и Србија и ове друге државице које су настале из Југославије, истински допринијети Европи и њеном напретку“ оцијенио је митрополит Амфилохије.

Он је подсјетио да су Французи 1806. спалили Ратишевину.

„Но, и поред свих проблема, ми волимо нашу браћу са Запада. Ево, ми сада почињемо да се интегришемо у ЕУ. Када смо на том путу, треба да знамо да су нам отуда долазили ратови, паљевине крвопролића, и бомбардовања. Но, праштаћемо им. Ми смо народ хришћански, коиј прашта и памти, и то је разлог због кога црна Гора неће у НАТО закључио је митрополит Амфилохије“.

http://www.in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/22958-2012-07-15-09-55-32

********************************************************************************************

Митрополит Амфилохије својим феноменалним изјавама сече боље него мачем... свака му је златна!!!
Чуди ме да НВО.СТРАНИ АГЕНТИ већ нису почели да креште..........:lol:

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: “Надам се да ће се НАТО распасти… Нећемо са онима који су нас бомбардовали…”Надам се да ће се НАТО распастиНЕДЕЉА, 15 ЈУЛ 2012 09:49 ДАНИН4С
Говорећи о евроатланским интеграцијама Црне Горе, митрополит црногорско-приморски Амфилохје, пожелио је да се НАТО расформира.
„Ја се у Бога надам да Црна Гора неће у НАТО који нас је бомбардовао. Ми смо у Европи прије Европе били. Ми смо темељ Европе. Европа је рођена у срцу Балкана. Од Јерусалима, Атине, Цариграда, Београда и Цетиња. Ту је рођена Европа. Идући у њу, ми идемо своме дому. Али дај Боже, овим нашим главарима мудрости да помогну Европљанима и Американцима да се расформира НАТО. То ће бити највећи допринос Црне Горе Европи и свијету“ поручио је јуче митрополит Амфилохије након освештавања обновљене цркве Светих врачева Козме и Дамјана у херцегновском селу Ратишевина.Црна Гора би чланством у НАТО, сматра митрополит, постала шраф у милитаристичкој организацији која данас врши насиље над свијетом.„Треба да помогнемо да се томахавци и бомбе, атомске и друге, преточе у раонике и друге алатке за обраду земље и унапређење друштва и људске заједнице. Тако ће Црна Гора, а исто тако и Србија и ове друге државице које су настале из Југославије, истински допринијети Европи и њеном напретку“ оцијенио је митрополит Амфилохије.Он је подсјетио да су Французи 1806. спалили Ратишевину.„Но, и поред свих проблема, ми волимо нашу браћу са Запада. Ево, ми сада почињемо да се интегришемо у ЕУ. Када смо на том путу, треба да знамо да су нам отуда долазили ратови, паљевине крвопролића, и бомбардовања. Но, праштаћемо им. Ми смо народ хришћански, коиј прашта и памти, и то је разлог због кога црна Гора неће у НАТО закључио је митрополит Амфилохије“.http://www.in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/22958-2012-07-15-09-55-32********************************************************************************************Митрополит Амфилохије својим феноменалним изјавама сече боље него мачем... свака му је златна!!!Чуди ме да НВО.СТРАНИ АГЕНТИ већ нису почели да креште..........:lol:
Čitajte, čitajte, PAMTITE I ZAMAPAMTITE!!!! :ok::ok::ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ: “Надам се да ће се НАТО распасти… Нећемо са онима који су нас бомбардовали…”

Надам се да ће се НАТО распасти

НЕДЕЉА, 15 ЈУЛ 2012 09:49 ДАН

ИН4С

„Ја се у Бога надам да Црна Гора неће у НАТО који нас је бомбардовао. Ми смо у Европи прије Европе били. Ми смо темељ Европе. Европа је рођена у срцу Балкана. Од Јерусалима, Атине, Цариграда, Београда и Цетиња. Ту је рођена Европа. Идући у њу, ми идемо своме дому. Али дај Боже, овим нашим главарима мудрости да помогну Европљанима и Американцима да се расформира НАТО. То ће бити највећи допринос Црне Горе Европи и свијету“ поручио је јуче митрополит Амфилохије након освештавања обновљене цркве Светих врачева Козме и Дамјана у херцегновском селу Ратишевина.

Црна Гора би чланством у НАТО, сматра митрополит, постала шраф у милитаристичкој организацији која данас врши насиље над свијетом.

„Треба да помогнемо да се томахавци и бомбе, атомске и друге, преточе у раонике и друге алатке за обраду земље и унапређење друштва и људске заједнице. Тако ће Црна Гора, а исто тако и Србија и ове друге државице које су настале из Југославије, истински допринијети Европи и њеном напретку“ оцијенио је митрополит Амфилохије.

Он је подсјетио да су Французи 1806. спалили Ратишевину.

„Но, и поред свих проблема, ми волимо нашу браћу са Запада. Ево, ми сада почињемо да се интегришемо у ЕУ. Када смо на том путу, треба да знамо да су нам отуда долазили ратови, паљевине крвопролића, и бомбардовања. Но, праштаћемо им. Ми смо народ хришћански, коиј прашта и памти, и то је разлог због кога црна Гора неће у НАТО закључио је митрополит Амфилохије“.

http://www.in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/22958-2012-07-15-09-55-32

********************************************************************************************

Митрополит Амфилохије својим феноменалним изјавама сече боље него мачем... свака му је златна!!!
Чуди ме да НВО.СТРАНИ АГЕНТИ већ нису почели да креште..........:lol:
Dobar je Amfi, pravo zbori. :D

Raspasce se sve...i EU i NATO, ionako ima suvise suprotstavljenih interesa, a gde "besparica udje na vrata, tu ljubav na prozor izlazi" ili tako nekako.
u pravu si samo za EU,nije mi milo sto ovo kazem ali ako Merkelova nastavi po svom da tera raspasce se....ali SADu nije u interesu raspad Nato-a,niti ce to dozvoliti to je velika cena,sve dok je Amerike Nato ce da zivi...

u pravu si samo za EU,nije mi milo sto ovo kazem ali ako Merkelova nastavi po svom da tera raspasce se....ali SADu nije u interesu raspad Nato-a,niti ce to dozvoliti to je velika cena,sve dok je Amerike Nato ce da zivi...

Кад се распадне налазићете се цвилећи у подземном свијету, Хаду, како вам приличи.

Back