Amerikanka došla u Beograd i zgrozila se jednom navikom Srba: "To je njima normalno"

Не бих делио макар немао до краја света и века.

Највећи проблем стварају људи, тзв. мушкарци који мисле да треба да се дају куле и градови за нешто што то не завређује. Ја немам ништа против вечере, јела и пића, али ако се гледа колико је износио рачун и да треба да буде што већи износ, онда је то за избегавање.

Ја сам јео и пио боље на неким јефтинијим местима, него тамо где је извикано, ако ћемо већ о вечери или ручку.
Pa zavisi kako se postavis prema njoj i ona prema tebi. Vecina ce te testirati i videti jesi li povodljiv. To je neki zenski nacin da vidi da li umes da kazes ne, sto je krucijalno za nju.
Sto ne bi spremio kod sebe na gajbi neku lepu klopu? Zanimljivo pice? Ne treba ti puno para za to ali si pokazao trud za ugodjaj. Meni je to daleko veci gest u smislu da mi znaci nego da je vodam po restoranima.
E sad tu je caka. Ne mozes odmah da je zoves na gajbu, i ne treba. Ne poznajes je toliko. Zato lagano i uzivanje. A ako je neko sa kim ne mozes da uzivas u obicnoj setnji ili na kafi, onda je neko koga ni ne zelis u svom domu u opustenoj atmosferi, zar ne?

Pa zavisi kako se postavis prema njoj i ona prema tebi. Vecina ce te testirati i videti jesi li povodljiv. To je neki zenski nacin da vidi da li umes da kazes ne, sto je krucijalno za nju.
Sto ne bi spremio kod sebe na gajbi neku lepu klopu? Zanimljivo pice? Ne treba ti puno para za to ali si pokazao trud za ugodjaj. Meni je to daleko veci gest u smislu da mi znaci nego da je vodam po restoranima.
E sad tu je caka. Ne mozes odmah da je zoves na gajbu, i ne treba. Ne poznajes je toliko. Zato lagano i uzivanje. A ako je neko sa kim ne mozes da uzivas u obicnoj setnji ili na kafi, onda je neko koga ni ne zelis u svom domu u opustenoj atmosferi, zar ne?
Моје искуство говори да људи не воле да им се говори "не", па тако ни жене. Данас сви желе одмах и сада. Зашто? Зато што зна да постоје "мутваци" који ће да кажу "да" на све. Ауто, путовање, излет, море, планина, гардероба, телефон, ресторан,... Ти кажеш "не" - ЋАО. Долази њих 20-30 са неке апликације, инстаграма, интернета, андроида и нуде све три пута више.

jel to znači da žene stalno nešto traže,možda mi se učinilo:zcepanje::hahaha:
Pa ako im stalno nesto nutkas ili dajes kad traze, dobar deo njih da. Ima i zena koje nisu takve. Zavisi od vaspitanja. Ako je vaspitana u okruzenju gde muskarac nije neprijatelj, odgovoran za nejn zivot, i krivac za sve u njenom zivotu, ili neko na koga gleda kroz tu razmenu: ja pichku ti materijalno, na takve se fokusiras. Ove oteras u pm, kazes joj: sorry ali zeton masina je u kvaru. I nek se ljuti i proklinje do sutra. Jer kako ono kazu? Ko se ljuti?...
Vidi ako je ona i ok i sta vec i na kraju ti i "da" za simbolicno "da lejdi sad cu da skacem i skidam ti zvezde s neba?" sa srecom u tom zivotu.

Моје искуство говори да људи не воле да им се говори "не", па тако ни жене. Данас сви желе одмах и сада. Зашто? Зато што зна да постоје "мутваци" који ће да кажу "да" на све. Ауто, путовање, излет, море, планина, гардероба, телефон, ресторан,... Ти кажеш "не" - ЋАО. Долази њих 20-30 са неке апликације, инстаграма, интернета, андроида и нуде све три пута више.
Pa ti njoj kazes : idi onda kod tog usluznika i kad se budes smorila javi se muskarcu.

Pa ti njoj kazes : idi onda kod tog usluznika i kad se budes smorila javi se muskarcu.
Мислим да то више не иде тако.

Друштвене мреже су довеле до тога да могу да имају практично неограничен избор. Ти си чак поменуо и то да жене имају два човека, једног за опскрбу, а другог за #!$&% и те ствари. Осим тога, овде су жене саме наводиле да могу да имају више ликова од једном, а да сваки има своју улогу и функцију.

Лоша прича.

Мислим да то више не иде тако.

Друштвене мреже су довеле до тога да могу да имају практично неограничен избор. Ти си чак поменуо и то да жене имају два човека, једног за опскрбу, а другог за #!$&% и те ствари. Осим тога, овде су жене саме наводиле да могу да имају више ликова од једном, а да сваки има своју улогу и функцију.

Лоша прича.
Ja se fokusiram na zene kojima je bitan potpun dozivljaj. Ne na frigidne oportunisticke. Polno mi ne znace nista.

Ja se fokusiram na zene kojima je bitan potpun dozivljaj. Ne na frigidne oportunisticke. Polno mi ne znace nista.
Подржавам у потпуности, али изражавам забринутост и сумњу јер сматрам да су исте у бескрајној мањини...

Људи се међусобно не цене.

Подржавам у потпуности, али изражавам забринутост и сумњу јер сматрам да су исте у бескрајној мањини...

Људи се међусобно не цене.
Pa nemoj da zenis, kondomi i uplices se u rizike ako tako procenjujes. Kontakt u okviru niskog rizika.

A reci joj brate @MrNapokon da bi mogla zube da sredi za pocetak, dentalno je katastrofalna...i ukupno ispodprosecna, al eto nasla nekog p**kopacenika pa tripuje da je princezica...to je uvek ista prica, krivi smo MI (muskarci)

F**ked up teeth are LOW EFFORT

Ovde na krsti kad dobiješ poziv na kafu obično znači večera, sex, pokloni, paralelni život, bračne ponude...:hahaha:
nisam znao da ima takvih slucajeva

Poslednja izmena:
A reci joj brate @MrNapokon da bi mogla zube da sredi za pocetak, dentalno je katastrofalna...i ukupno ispodprosecna, al eto nasla nekog p**kopacenika pa tripuje da je princezica...to je uvek ista prica, krivi smo MI (muskarci)

A necu. Mozes svasta svakome da kazes, pogotovu kada je bezobrazluk u pitanju. Sama je se ona kategorizovala pred muskarcem. Za nekog beskicmenjaka ona je boginja i fizicki u dusevno i duhovno ko zna dokle to ode. Do gospodara svemira.

To jest ne "MI" nego ovi sto ne yebu pa moraju da ljube noge delulu princezama :mrgreen:

Mnogo je takvih beskicmenjaka nazalost :dosadno:

Secam se jedne ameuikanke. Ona kao da krene onaj njihov klasican, navodno ljubazan razgovor (a u stvari da napuca u glavici predrasude) i pita me odakle sam i to me prekine u razgovoru. Ja njoj: Ajm from D north pol sa sve teskim ruskim akcentom. 20 minuta je ona pokusavala da svede razgovor na prazno a ja joj nisam dao i lagano je podyebavao. Ne secam se sta sam joj sve ispriceo, da vozim djubretarca, da jedem iskljucivo meso i td.

To jest ne "MI" nego ovi sto ne yebu pa moraju da ljube noge delulu princezama :mrgreen:

Mnogo je takvih beskicmenjaka nazalost :dosadno:
jeste bez veze. Naviknu se na takve i posle kad kod tebe dodje brzo svrsi od uzbudjenja i ti ono ostanes bez punog zadovoljstva i moras da je ucis.

Back