Amerikanka došla u Beograd i zgrozila se jednom navikom Srba: "To je njima normalno"

Naravno da lupeta, ja sam licno kao domacin razmene studenata resavao probleme poziva na kafu.....Kad dodje brazilka koja ima slican mentalitet kao i nase i kaze zove me Slavko na kafu , ali necu onu vase na kafu , to sam videla par puta, necu sa slavkom...
I onda je pitas a jel ok Slavko , pa jeste, fin je...Ja dodjem sa njom kod slavka i kazem, slavko , bi li ti zvao Brazilku na kafu , samo na kafu...
On kaze bih...
Ja kazem e onda idemo , ja cu vam pomoci da podignete krevete u uspravan polozaj tako da nece biti moguce ono , a bice ugodnija kafa i vise prostora , cak i da se naslonite na podignute krevete....
Brazilka samo rece, nema potrebe, kreveti mogu da ostanu horizontalno , vazna je zelja da kafa bude ugodna...

Sa druge strane Sarajka nesto se unervozila a rasna , ali je niko ne startuje, a jedan mali izraelac gladan i nevin i bi ali ona ga pogleda a on napuni gace...
A vidim samo udara seljoberima granice....dize cenu..
I kazem ja njemu , eno soba joj je na istom spratu gde i zurka, idi je zovi na zurku....
On je zove , ona nece, a hoce ali nece...on dolazi , opet pune gace, , ja ga posaljem idi sad kod nje u sobu i kazi da ces da je oraspolozis toliko da ce joj se dolaziti na zurku, ali nemoj to bukvalno da shvatis, radi samo sta ona ponudi da radite...kafu kafu....

Nije dosla na zurku , ali nije ni on...a sutra nije bio junfer...kuce sa lanca pokidalo lanac..

Spanjolke su bile u fazonu ove amerikanke, kao nos gore, nista ona nece, cak kao i decka ima....Sto bi rekli , Spanjolke kao mlade su kao Engleskinje kad su matore kao nista ne bi a bi, a Engleskinje kao mlade su kao Spanjolke kad su u 3 banke i vise...pa gde si ti mache....

Pa ono,upscale kurawela. Navikla da je izvode na vecere odmah i te fore. Sebe ceni po tome koliko muskarac potrosi na nju na prvo vece. I uvredi se ako je jeftino.
Аха.

Добро, ја не знам те ствари јер нисам платежно способан. Не крећем се у тим круговима. Мислим, обично ми причају да није све у новцу и парама.

Једино што је ово забрињавајуће јесте то што ако је ово upscale, шта онда људи да раде са овима које стварно добро изгледају?

Аха.

Добро, ја не знам те ствари јер нисам платежно способан. Не крећем се у тим круговима. Мислим, обично ми причају да није све у новцу и парама.

Једино што је ово забрињавајуће јесте то што ако је ово upscale, шта онда људи да раде са овима које стварно добро изгледају?
P dele jebga

Не бих делио макар немао до краја света и века.

Највећи проблем стварају људи, тзв. мушкарци који мисле да треба да се дају куле и градови за нешто што то не завређује. Ја немам ништа против вечере, јела и пића, али ако се гледа колико је износио рачун и да треба да буде што већи износ, онда је то за избегавање.

Ја сам јео и пио боље на неким јефтинијим местима, него тамо где је извикано, ако ћемо већ о вечери или ручку.

Back