Amerikancima ukradeni bicikli u vozu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.297
BEOGRAD - Prešlo nam u naviku.
Jedva oprasmo obraz zbog krađe bicikle Japanskom državljaninu Riju Asađiju usred Beograda, a juče smo ga ponovo okaljali. Dva bicikla ukradena su američkim državljanima u putničkom vozu koji je saobraćao iz Niša u Beograd. Amerikanci su shvatili da su opljačkani tek oko pola tri po podne, kada su izašli iz voza u prestonici.

- Ukradena su dva bicikla, zeleni muški marke „kona sutra“ i ženski „jamis eksplorer“ braon boje - otkriva za Kurir izvor blizak istrazi.

Do zatvaranja ovog izdanja našeg lista policajci nisu ušli u trag lopovima, a nismo uspeli da dobijemo potvrdu o identitetu vlasnika bicikli. Pravila „Železnica Srbije“ nalažu da se u putničkim vozovima bicikl transportuju tako što se sklopi i upakuje na odgovarajući način tako da se može smestiti kao lični prtljag u istom odeljku u kojem je smešten putnik.

http://www.kurir-info.rs/amerima-uzeli-bajseve-clanak-352273
 
...tu je srbski msje Poaro da resi i ovaj slucaj.

Ivica-Dacic--m-velika.jpg
 
Хее, хее, мене су једном на тој линији Бугари хтели да убеде да албанци упадају кроз кровове и ножем секу прозоре кабина... па... ако бих могао да им оставим мој лаптоп, да га спакују на безбедно. Без зезања! Био сам у фазону:

bss.png
 

Back
Top