Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 28.389
Iran: Odmah se povucite iz svih vaših ilegalnih baza u Siriji.
Tamo je noćas vaša nada, vaša dika Bajden lično iz tri kontre primio pet golova.Zar nisu Rusi tamo pobijedili?
Da, čuo sam, predriblao ujedinjenu Sirijsko-rusko-iransku PZO i rasparao mrežu na golu, osam protivničkih igrača palo mrtvo od šoka.Tamo je noćas vaša nada, vaša dika Bajden lično iz tri kontre primio pet golova.
Ne moraš toliko da lupaš, budi malo realističan za promenu.Da, čuo sam, predriblao ujedinjenu Sirijsko-rusko-iransku PZO i rasparao mrežu na golu, osam protivničkih igrača palo mrtvo od šoka.
Da li će sada EU da zacvili, ode još jedno naftno polje,
Da mogu da ih “tresnu” bez ozbiljnih posledica po sebe i svoje interese oni bi to i uradili. Sapientis sat.5.12..2011 године у иранску базу, близу града Кашмар, слетео је амерички дрон UAV RQ-170 Seintel. Америчка војска је ћутала и прве реакције су биле да се ништа од наведеног није десило али када су поједини новинари из америчких медија објавили снимке дрона како стоји на писти у иранској бази било је више него очигледно да се ипак нешто десило. Иранска телевизија, и још неке стране, објавили су слике и снимак дрона. Пентагон је и даље негирао целу причу да би ускоро Обама лично затражио од Ирана да врате дрон.
Шта је овде тако интересантно? Интересантно је то што дрон није оборен ракетом, како су после американци тврдили, него је сам слетео,. Онда су дошле тврдње, такође из Пентагона, како су они (Амери), дан пре изгубили контакт са тим дроном који је летео близу иранско-авганистанске границе али је грешком ушао у ирански ваздушни простор. Ок и та прича, да би се на крају испоставило то да су Иранци "упали" у комункацију између команде и самог дрона, и да су дрону Иранци слали кординате лета и навели га да слети у њихову војну базу у Кашмару а не да се врати у америчку базу.
Ово само показује колико су Иранци овладали и том врстом опреме да имају могућност да упадну у комуникацију америчке команде-сателита-дрона да "Угасе" амерички сигнал (контролу) над дроном и да сами одраде исти посао у своју корист тако да ни компјутери у дрону нису то препознали као непријатељско деловање и игнорисали или се самоуништили него су наставили да лете по координатама иранске војске. Још луђа ствар да је дрон добијао координате лета, након "преузимања" Иранаца од иранских сателита које је Иран сам направио и сам лансирао.
Дефинитивно морају да тресну Иран што пре.
Jesu BRE, saće Holivud da snimi i film, kao npr ovaj:И сад кад је Иран узвратио ударом на америчке базе, јел су Амери реаговали?
Nope.
То сам и мислио. Пази могу они, није да не могу али постоји велика вероватноћа да би рачун за то био много много скуп.Da mogu da ih “tresnu” bez ozbiljnih posledica po sebe i svoje interese oni bi to i uradili. Sapientis sat.