Amerikanci "pustili niz vodu" Čedu

Znas BG5, za jednog demokratu imas previse mrznje prema Cedi... O'ladi malo,znam da on ne moze da se poredi sa takvim intelektualnim demokratskim velicinama poput Nade Kulundzije,Dusana Petrovica i Dragana Sutanovca koji uspesno vode nasu zemlju napred svojim retardiranim i neobrazovanim izjavama, ali ipak valjda covek ima neki demokratski potencijal,cak i po DS-u....

A...jel voda iz kazanceta ili u vodu pa niz vodu prirodnog toka.....................;)

Inace u emisiji na TV Enter bila je dal repriza il tako nesto tipa"nije srpski cutati" u kojoj je Ceda J objasnjavao pitanja(inace voditelja sa hiljadu boja D.V.) te je vise puta nesvesno zastao u izlaganju od dogadjaja 2000 pa na ovamo.a pogotovo o Miskovicu u stilu "nekad valjo sad nevalja ili volem pa ne volem"............uzgred je dodao pa se ujeo za jezik da je i vlada tih godina gresila svesno radeci sa Miskovicem, na pitanje novinara"znaci da je gresio i preds.vlade Z.Dj" imenovani ponavlja da je vlada gresila a ne Z.Dj.......... :confused::confused::confused:

Znas BG5, za jednog demokratu imas previse mrznje prema Cedi... O'ladi malo,znam da on ne moze da se poredi sa takvim intelektualnim demokratskim velicinama poput Nade Kulundzije,Dusana Petrovica i Dragana Sutanovca koji uspesno vode nasu zemlju napred svojim retardiranim i neobrazovanim izjavama, ali ipak valjda covek ima neki demokratski potencijal,cak i po DS-u....

Ljubav prema Chedi je mera nechije demokratichosti?
Interesantno...

"Mudar" je taj gospodin vodja.
Sada je tobož zaratio sa svima,pa čak i najačom kolonijalnom silom.Ako je zaista hteo da se bori protiv monopolista,nije trebao samo da puca na Miškovića nego i na ohih ostalih desetak,koji vladaju ovim tržištem u sprezi sa vladajućom političkom klikom,pre svega DS i G17.Verovatno je pokušao da reketira Miškovića,našta mu je ovaj opalio 2-3 čvrge i rekao mu mali idi igraj klikera a ovaj e sada ću ja tebi da pokažem ko je mali...
I tako,sada je njegovo cenjeno ime je puno novina i listova a neizlazi ni iz čarobne kutije.I naravno,sada je on sam na jednoj strani protiv svih.I naravno,sada je on usamljeni Don Kihot,koji se bori protiv svih zlih vetrenjača za srećniju i bogaiju Srbiju.I naravno,sada je on jedino rešenje za ovaj napaćeni narod.On zna šta nam treba i štaćemo dalje.I sve se svodi na "ON PA ON".
Kako je samo lepo smislio kako da bude drugi i predje Tadića na predsedničkim izborima.A ako je drugi,nada se da bi ga van radikalska Srbija podržala i da pobedi.Verovatno ponesen mišlju da je biračima već dosta izlizane političke demagogije i retorike pa pokušava da ubaci nov način samoreklame.
Prilično inteligentno.
Samo njegov praškasti mozak ipak nije mogao sve to sam da smisli.Pre će biti da je dobio instrukcije od nekoga ipak za nijansu malo pametnijeg.

Znas BG5, za jednog demokratu imas previse mrznje prema Cedi...
Ne naprotiv.Moj intezitet mrznje prema Cedi je adekvatan za jednog demokratu.
O'ladi malo,znam da on ne moze da se poredi sa takvim intelektualnim demokratskim velicinama poput Nade Kulundzije,Dusana Petrovica i Dragana Sutanovca koji uspesno vode nasu zemlju napred svojim retardiranim i neobrazovanim izjavama, ali ipak valjda covek ima neki demokratski potencijal,cak i po DS-u....
I francuski jakobinci iz 1790-ih godina su imali demokratski potencijal ali su svojom nakaradnom metodologijom(protivljenje postepenoj tranziciji)upropastili Francusku revoluciju.Isto vazi i za srpske jakobince(LDP)samo sto na srecu gradjana Srbije oni nikada nece osvojiti vlast.Tako da i nece biti u prilici da upropaste 5.oktobar.

"U Srbiji ne možete postepeno da prevaspitavate društvo da bi ono nešto shvatilo"

Čedomir Jovanović u Politici, 21. februar 2004

Back