Американци окрећу главу од Украјине, Бајден се хвата за сламку

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.321
Све већи број Американаца противи се пружању додатне војне помоћи Украјини, према новом истраживању Ројтерс-Ипсос, при чему је подршка демократа опала од почетка контраофанзиве Кијева у јуну.

Анкета објављена у четвртак показује да се само 41 одсто испитаника сложило да америчка влада „треба да обезбеди оружје Украјини“, док је 35 одсто рекло да се не слаже, а остали су изјавили да „нису сигурни“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...u-glavu-od-Ukrajine-Bajden-se-hvata-za-slamku
Само 41 одсто американаца подржава украјинце, и поред антируске пропаганде која бруји 24 сата дневно у САД. Бајден се у чуду нашао.
 
Pa jeste bre,prema Sputnjiku Ameri su već pomrli od gladi,i spremaju se da uvedu rublju umesto dolara kao nacionalnu valutu
Цркавају, отворено то признају:

The Middle Class Is Dead​

Today, the American “middle class” simply cannot afford a house without two fat incomes and a massive mortgage, cannot afford cars without huge automotive debt, their pensions will be worthless thanks to engineered inflation, buy-it-for-life goods have been replaced with shoddy subscription serfdom, and affordable education for their children is a national scandal.
https://survivingtomorrow.org/the-middle-class-is-dead-it-just-doesnt-know-it-yet-f3a3786ea1d4
 
Ma sve im poskupelo duplo a daju stotine milijardi dolara Ukrajini za koju 90% amera ne zna ni gde je.
Kriminal i ilegalni imigranti u porastu a pare poreskih obavezniika idu Zelenskom ,
nije ni njima više sve jedno
al zato Zelenski kupuje nakit u vrednosti od milion dolaresa , bar nešto :mrgreen:

F7uZDyqbEAAsEQV.jpg
 

Back
Top