Amerikanci nisu odobrili uvoz nafte u Srbiju! Vučić govori o NIS-u: Evo šta sledi

Gotovo je.

Očekivali smo da ćemo da dobijemo licencu za nastavak snabdevanja naftom naše rafinerije u Pančevu, ali nismo dobili pozitivnu odluku“, rekao je Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost i bezbednost zemlje u zgradi Predsedništva.

https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-nismo-dobili-pozitivnu-odluku-sad-u-vezi-nis-a/

Nas treba da metnu u eksperiment koliki prag strpljenja jedan narod moze da ima...da ljudi istrazuju sta sa nama nije u redu.

Sta on misli da radi sa bolnicama, sa skolama, na prolece sa poljoprivrednicima, za mesec ili dva - kakve ce mu cene biti u marketima...od ludog pa poludo i blesavo.

Godinu dana mu govore sta ce ga tacno zadesiti i za tri stotine dana on nista ne smisli vec prepusti vracarama da urade horoskop i u njega se pouzda.

SRBENDE JEL VEŽBATE GURKU?

1000013289.jpg

Zasto da se svadja sa Rusima ako moze jos malo da saceka?

A moze, imamo zalihe.

Mozda se nesto promeni a licno mislim da i hoce. Zasto da "srljamo" i zurimo?

a sta cemo kada zaliha nestane? jel cemo opet p[od sankcije cela zemlja? i nema tu svadje, to su interesi, kao sto rusi brane svoje, trako i mi treba da gledamo svoje interese. nisu nama oni ba suvek bili prijatelji kor zistoriju.

a sta cemo kada zaliha nestane? jel cemo opet p[od sankcije cela zemlja? i nema tu svadje, to su interesi, kao sto rusi brane svoje, trako i mi treba da gledamo svoje interese. nisu nama oni ba suvek bili prijatelji kor zistoriju.
Treba, ne kazem, ali u tom slucaju, ako bas ne bude izlaza, po meni treba privremeno da preuzmemo rafineriju, bez naknade, dok se sankcije ruskim firmama za naftu ne skinu i ne primoravati ih na prodaju. Nece rat trajati vecno i takav se ugovor moze sastaviti zajedno sa Rusima.

Nas treba da metnu u eksperiment koliki prag strpljenja jedan narod moze da ima...da ljudi istrazuju sta sa nama nije u redu.

Sta on misli da radi sa bolnicama, sa skolama, na prolece sa poljoprivrednicima, za mesec ili dva - kakve ce mu cene biti u marketima...od ludog pa poludo i blesavo.

Godinu dana mu govore sta ce ga tacno zadesiti i za tri stotine dana on nista ne smisli vec prepusti vracarama da urade horoskop i u njega se pouzda.
Obzirom da je ovde gorivo najskuplje a mi čak imamo rafineriju koju nema Bosna i Makedonija, znači da je on bio u debelim trange frange kombinacijama sa Rusima i lako oduzimanje rafinerije bi dovelo do toga da oni kažu koje su sve to korupcionaške veze sa jakim dokazima.
Rumunija oduzima, Mađarska im uvodi sankcije, svašta nešto i te zemlje se ne brinu o kontraudaru Rusije jer kad se rat završi opet će se sve svesti na interese i Rusija će obnoviti s njima ekonomske odnose kako bi zaradila a neće se duriti i reći "E sad neću jer ste bili protiv mene već ću sa Srbijom" i da im ekonomija ostane u haosu u kakvom je sad.
I Vučić je prigrlio sve one koji su bili protiv njega i sad su mu svi oni ministri i na visokim pozicijama a oni koji su od početka bili uz njega i izvorni naprednjaci oni su nebitni i pali su u zaborav.
Kako Vučić funkcioniše funkcionišu i lokalne samouprave u Srbiji, dobili smo 30 dana produžetka daj da nastavimo mi onaj naš privatan posao pa ćemo 29og dana da razmišljamo šta ćemo dalje.
Namerno je ušpricao sad u krizi neko povećanje penzija od doštampanih para ili para iz kredita i sad na televizoru ovi penzioneri ga hvale i brane, guzicu bi prodali za 4% povećanja.
On tom nekom patriotsko-komunjarskok retorikom i pravljenjem faca mislim da bi mobilisao te dementne da kada zapadnemo u još veća g**** da idu da ga brane, da se sukobljavaju sa narodom na ulici da eto on se trudi, svega će biti,Amerikanci hoće da ga ruše da je zato,da im u tome pomažu domaći izdajnici,pa šta ako ne možemo da podignemo pare i sipamo benzin naše babe isto nisu mogle kad su se provlačile kroz Albaniju u WW1 pa izdržale itd.
Bojim se da je narod u potpunosti skrenuo.
On možda pokupi pare kad dođe do potpunog kolapsa banaka i onda lepo ode izvan Srbije a nas ostavi u haosu i prođemo gore nego Ukrajina koja je pod ratnim dejstvom ili Rusija koja je pod sankcijama.
Ljudi moji, Evropa XXI vek.

Back