хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.554
Cemo uskoro opet svercovati gorivo u Srbiji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gotovo je.
Očekivali smo da ćemo da dobijemo licencu za nastavak snabdevanja naftom naše rafinerije u Pančevu, ali nismo dobili pozitivnu odluku“, rekao je Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost i bezbednost zemlje u zgradi Predsedništva.
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-nismo-dobili-pozitivnu-odluku-sad-u-vezi-nis-a/
U bosni benzin 130 din litar, do tamo potrošim 7 litara napunim pun i još 5 kanistera za ceo mesec. Usput se obavi velika kupovina i traži povrat poreza.Cemo uskoro opet svercovati gorivo u Srbiji![]()
Kako to radi normalna zemlja.
Komšije preuzimaju Lukoil
Rumunska vlada odobrila je danas dekret kojim se omogućava preuzimanje lokalnih resursa kompanija koje podležu međunarodnim sankcijama, među kojima je i ruski Lukoil.
Zasto da se svadjamo sa Rusima ako moze jos malo da se saceka?a srbija to ne moze da uradi? zasto?
Zasto da se svadja sa Rusima ako moze jos malo da saceka?
A moze, imamo zalihe.
Mozda se nesto promeni a licno mislim da i hoce. Zasto da "srljamo" i zurimo?
Treba, ne kazem, ali u tom slucaju, ako bas ne bude izlaza, po meni treba privremeno da preuzmemo rafineriju, bez naknade, dok se sankcije ruskim firmama za naftu ne skinu i ne primoravati ih na prodaju. Nece rat trajati vecno i takav se ugovor moze sastaviti zajedno sa Rusima.a sta cemo kada zaliha nestane? jel cemo opet p[od sankcije cela zemlja? i nema tu svadje, to su interesi, kao sto rusi brane svoje, trako i mi treba da gledamo svoje interese. nisu nama oni ba suvek bili prijatelji kor zistoriju.
Рентираш 4 блокера да вуку. И боле те кеса.Samo da znate jugo i stojadin su imali 600-700 kila a noviji automobili danas imaju 1200-1500 kila u proseku.
Pogledajte prilog 1826973
Uskoro ćaciji rade taj posao bez problema. Besplatno.Рентираш 4 блокера да вуку. И боле те кеса.
a srbija to ne moze da uradi? zasto?
Zasto da se svadjamo sa Rusima ako moze jos malo da se saceka?
A moze, imamo zalihe.
Mozda se nesto promeni iznenada a licno mislim da i hoce. Zasto da "srljamo" i zurimo?
A gde ti pripadas? Zadruzi ili kao cistac na Informeru?Trebaš ići na Informer, sa tom pameću tamo pripadaš
Zasto kineska autoBiće manje zagađenja, konačno i Pančevu da svane, hebeš rafineriju. Vozićemo kineska auta na struju...klaj klaj do mora kao nekad sa jugićem.
A gde ti pripadas? Zadruzi ili kao cistac na Informeru?
Skloni se bre spameru hrvatski i odskakuci od mene!
220-250 grama KS/sat, 40 lit/sat mali bager.dizel uglavnom trose velika preduzeca, kamioni, gradjevinske masine, vojska u tenkovima...
jedan sat velikog bagera na dizel moze da potrosi i 40litara goriva
Obzirom da je ovde gorivo najskuplje a mi čak imamo rafineriju koju nema Bosna i Makedonija, znači da je on bio u debelim trange frange kombinacijama sa Rusima i lako oduzimanje rafinerije bi dovelo do toga da oni kažu koje su sve to korupcionaške veze sa jakim dokazima.Nas treba da metnu u eksperiment koliki prag strpljenja jedan narod moze da ima...da ljudi istrazuju sta sa nama nije u redu.
Sta on misli da radi sa bolnicama, sa skolama, na prolece sa poljoprivrednicima, za mesec ili dva - kakve ce mu cene biti u marketima...od ludog pa poludo i blesavo.
Godinu dana mu govore sta ce ga tacno zadesiti i za tri stotine dana on nista ne smisli vec prepusti vracarama da urade horoskop i u njega se pouzda.