AMERIKANCI HVALE PUTINOVE RAKETE: Zastrašujući S-500 pogađa metu na 500 kilometara!

Тихи

Starosedelac
Poruka
167.920
AMERIKANCI HVALE PUTINOVE RAKETE: Zastrašujući S-500 pogađa metu na 500 kilometara, naš PVO ne može da dobaci toliko!

Američki portal Nacionalni interes tvrdi da je ruski protivvazdušni sistem "S-500" pogodio cilj udaljen 500 kilometara, te da u fazi ispitivanja postiže izuzetne rezultate.

"Novi zastrašujući raketni sistem 'S-500 prometej'` ponovo je oborio rekord kada je reč o dometu", navodi američki portal Nešenel interest.

U tekstu se tvrdi da je novi ruski raketni sistem jednako efikasan u borbi sa avionima koji poseduju stelt tehnologiju, uključujući američke "F-22" i "F-35".

Ruski raketni sistemi su uglavnom u svim sferama ratovanja dominantni,mada ni Amerikanici puno ne zaostaju za Rusijom.
Mada mislim da za Amere,Ruski sistem‚‚krasuha‚‚prestavlja najvecu nepoznanicu i trenutno najvecu pretnju.

Мишљења сам да су за нато ово већи проблеми од ракета.

Опасност за разараче: Хибини

То је релативно мали контејнер у облику торпеда. Ставља се на крајеве крила авиона („винглете”), чиме су летелице заштићене од свих савремених средстава ПВО и непријатељских ловаца. Кад посада авиона добије информацију о ракетном нападу, почиње да дејствује „Хибини” који „заштитном радио-електронском капом” покрива авион, што чини да се ракете једноставно „склањају” и не долећу до циља. „Хибини” појачава виталност авиона 25-30 пута.

Пасивни извиђач: „Москва 1”
Одбрана за Искандере: Красуха-2
Кишобран против система „Град”: „Ртуть-БМ”

То је релативно мали контејнер у облику торпеда. Ставља се на крајеве крила авиона („винглете”), чиме су летелице заштићене од свих савремених средстава ПВО и непријатељских ловаца. Кад посада авиона добије информацију о ракетном нападу, почиње да дејствује „Хибини” који „заштитном радио-електронском капом” покрива авион, што чини да се ракете једноставно „склањају” и не долећу до циља. „Хибини” појачава виталност авиона 25-30 пута.

Citao sam u kalibru o tom sistemu hibini,to je ono kada su preletali preko Donalda Kuka sa su 24...

Citao sam u kalibru o tom sistemu hibini,to je ono kada su preletali preko Donalda Kuka sa su 24...

Москва 1 не емитује никакве таласе, само скупља прилично тачне информације, да ли је у питању авион или ракета, домет 400км. Тако штити нормалне радаре да се не укључују и постану "видљиви". Красуха баца мамце и искандер без проблема стиже на задату тачку. Ртут обезбеђује 50 хектара и практично штити све јединице у том домету.
Њихова војна доктрина је још увек рекао бих дефанзивна, то јест усмерена да онеспособи нападача. Ракете су што би се рекло шлаг на торту.

Ja sam zapamtio da Rusi imaju neke super rakete ili torpeda za brodove - i mislim da je to Amerima najveca briga, jer ako im poobaraju nosace mogu da se slikaju. A koliko sam shvatio od tih raketa-torpeda spasa nema, plus ne bi ni znali da stizu a kad ih vide mogu samo da kazu UH!

Ja sam zapamtio da Rusi imaju neke super rakete ili torpeda za brodove - i mislim da je to Amerima najveca briga, jer ako im poobaraju nosace mogu da se slikaju. A koliko sam shvatio od tih raketa-torpeda spasa nema, plus ne bi ni znali da stizu a kad ih vide mogu samo da kazu UH!

Sto se tice vode tu je status 6 koji ima valjda udar od 100 megatona i koji su Rusi ‚‚kao slucajno‚‚ pokazali skice takvog oruzja i to sve dok ih kamera snima.
Mozda ga i ne razavijaju ko to moze da zna,.
A taj torpedo se zove valjda ‚‚KIt‚‚ neki nenormalni presek i glava od 350-400 kg..

Back