Amerikanci ako nam ne vratite Kosovo nikada nećete imati šansi oko Ukrajine ni silom ni pravno

Autorska
Ovo neko mora reći samom Trampu u lice pa makar bio i Vučićev naslednik.Amerikanci imaju samo jednu opciju a to se zove sila i nemaju nikakvu drugu opciju.
E ta druga opcija je da se vrati Srbiji oteto i time izbije argument Putinu da ima opravdanje u trajnoj okupaciji Ukrajine.
Ako već vezuješ pitanje Kosova i Ukrajine onda bi mogao da prestaneš da podržavaš zločinačku agresiju na tu zemlju.
Uzgred, Amerika nije za sebe prisvojila Kosovo niti namerava.

Ako već vezuješ pitanje Kosova i Ukrajine onda bi mogao da prestaneš da podržavaš zločinačku agresiju na tu zemlju.
Nema ti tu pravde.
Amerika pogazila medjunarodno pravo i otela jednoj drzavi dio zemlje.
Sada svaka sila ima pravo da otme drugoj zemlji dio teritorije.Sada nama ponovo moze neka sila da otme dio teritorije.Ne mozemo se odbraniti od te sile,slabiji smo.Sve je sada dozvoljeno.Medjunarodno pravo= toalet papir.

Meni samo nje jasno da narod koji je preziveo bombardovanje 99 podrzava slicnu stvar u Ukrajini koju Rusi sprovode. Busa se u medjunarodno pravo i rezoluciju 1244, a dobija se orgazam na ubijanje i razaranje Ukrajine koja apsolutno nista lose nije uradila ovoj zemlji i narodu.
Meni nije jasno kako ovaj narod ne voli one koje ti podrzavas.
Sta ima veze sto su nas ubijali i oteli teritoriju?

Što bi ja bilo šta prestao kada nisam ništa ni počeo.
Elem, kako te nije sramota da drviš jednu izlizanu frazu godinama ovde, kako su ti države bitnije od naroda koji žive u njima.Kakvo je to liberalno sranje tvoje?

Kakve veze Oluja i RSK ima sa Ukrajinom?
Podrzat cemo svako gazenje medjunarodnog prava protiv zapadnih interesa,dok nam ne vrate oteto i plate ucinjenu stetu.Ne samo materijalnu.Obracunat cemo svaku suzu i strah.Poslije mozemo da osudimo agresiju Rusije na Ukrajinu.
Prvo 1.pa cemo mi 2.

Podrzat cemo svako gazenje medjunarodnog prava protiv zapadnih interesa,dok nam ne vrate oteto i plate ucinjenu stetu.Ne samo materijalnu.Obracunat cemo svaku suzu i strah.Poslije mozemo da osudimo agresiju Rusije na Ukrajinu.
Prvo 1.pa cemo mi 2.
Ja to kažem prostije.
Kako su oni branili naše pravo sada ćemo tako isto mi njihovo.

Prvo 1.pa cemo mi 2.

wow-fascinating.gif

Autorska
Ovo neko mora reći samom Trampu u lice pa makar bio i Vučićev naslednik.Amerikanci imaju samo jednu opciju a to se zove sila i nemaju nikakvu drugu opciju.
E ta druga opcija je da se vrati Srbiji oteto i time izbije argument Putinu da ima opravdanje u trajnoj okupaciji Ukrajine.
ok ali krim je nesto drugo. krim je ukrajinac hruscov poklonio ukrjaini u IME SOVJETSKOG BRATSTVA ...
nema bratstva nema krima u ukrajini...

a ostalo ok...

ali da nisi pomislio da se dve svetske sile tako namire, jedni otmu ejdno drugi drugo ? k oce ga znati mali smo mi...
nebitno za ukrjainu mi gurajmo svoje ma kako se durgi dogovarali. znamo da smo u rpavu i kosovo mora biti slobodno i u srbiji...

Meni samo nje jasno da narod koji je preziveo bombardovanje 99 podrzava slicnu stvar u Ukrajini koju Rusi sprovode.
sad se pozivas na okupaciju kosova i nasilno bombardovanje jedne suverene zemlje i otimacinu?
pa do juce si brizno podrzavao siftare i rugao se srbiji kako je kosovo nezavisno i zavrsena prica...

Busa se u medjunarodno pravo i rezoluciju 1244, a dobija se orgazam na ubijanje i razaranje Ukrajine koja apsolutno nista lose nije uradila ovoj zemlji i narodu.
sto se krima tice, to je rusko, hruscov ga je poklonio ukrjaini u ime sovjestkog bratstva. neka se pozale amerima sto su pokidali to bratstvo.
nema bratstva nema krima u ukrajini.

ostatak je druga prica...

Što bi ja bilo šta prestao kada nisam ništa ni počeo.
Elem, kako te nije sramota da drviš jednu izlizanu frazu godinama ovde, kako su ti države bitnije od naroda koji žive u njima.Kakvo je to liberalno sranje tvoje?
Pa ako nisu bitnije onda dajmo Kosovo. Ti si taj koji je nedosledan, ne ja. Ja smatram da Kosovo pripada Srbiji, a Donbas i Krim Ukrajini. Ti međutim podržavaš otimanje delova Ukrajine.

Autorska
Zašto misliš da Amerikanci imaju mogućnosti odlučivati u ime Kosova???! SAD su priznale neovisnost Kosova i, kao ozbiljna država, ne namjeravaju povući svoju odluku. To znači da Amerikanci više ne mogu ni uzeti ni predati Kosovo.

ok ali krim je nesto drugo. krim je ukrajinac hruscov poklonio ukrjaini u IME SOVJETSKOG BRATSTVA ...
nema bratstva nema krima u ukrajini...

a ostalo ok...

ali da nisi pomislio da se dve svetske sile tako namire, jedni otmu ejdno drugi drugo ? k oce ga znati mali smo mi...
nebitno za ukrjainu mi gurajmo svoje ma kako se durgi dogovarali. znamo da smo u rpavu i kosovo mora biti slobodno i u srbiji...
Krim je bio Republika u okviru Ukrajine, a Kosovo je samo pokrajina.
Tako ako porediš Ukrajinu sa Jugoslavijom, onda je Republika Krim isto što je bila Slovenija, Makedonija ili Hrvatska i nikakve ama baš nikakve dodirne tačke nema sa Kosovom iz tog razloga. Krim kao Republika ima apsolutno pravo na otcepljenje referendumom kao Crna Gora na primer, a pokrajina Kosovo nema pravo i neuporedivo je.

Kao što vidiš na staroj mapi Ukrajine, piše Republika Krim, tako da Krim porefi sa Hrvatskom i Slovenijom, a ne sa Kosovom. Čak šta više dobili su ga na poklon, ali vodio se kao Republika Krim.

ukraine_political_map.gif

Poslednja izmena:
Krim je bio Republika u okviru Ukrajine, a Kosovo je samo pokrajina.
Tako ako porediš Ukrajinu sa Jugoslavijom, onda je Republika Krim isto što je bila Slovenija, Makedonija ili Hrvatska i nikakve ama baš nikakve dodirne tačke nema sa Kosovom iz tog razloga. Krim kao Republika ima apsolutno pravo na otcepljenje referendumom kao Crna Gora na primer, a pokrajina Kosovo nema pravo i neuporedivo je.
не лупај

крим је припадао русији.

хрушчов га поклонио укрјаини као доказ СОВЈЕТСКОГ БРАТСТВА !

нема братства, нема крима у украјини...

Back