Американце чека рат: Са Харис трећи светски, са Трампом грађански

Тихи

Starosedelac
Poruka
169.930

Американце чека рат: Са Харис – трећи светски, са Трампом – грађански​

И ТРАМПИСТИ и демократе виде да стара Америка више не постоји и да за њу долази заиста одлучујући, кључни тренутак.​

75

Ако демократе победе, Америка ће се растворити у глобалистичком пројекту и коначно постати центар хаоса, док ће сами Американци постати неки општељуди без идентитета и порекла.

То ће активирати код Американаца инстинкт самоодржања. Не желе сви то иако су сви у суштини избеглице и мигранти.

Огромна америчка тиха већина – то нису становници мегаполиса којима либерални медији испирају мозак 24 сата дневно, већ становници једноспратне Америке, близу земље. Они се буквално моле за Трампа као спасиоца, са готово религиозним заносом, посебно после покушаја два атентата приликом којих је Бог спасио њиховог „месију“.

Ноћна мора са којом се Трамп суочава има своја имена. Једно од њих је – Украјина.

То је име зла, нека врста непријатељског демона. Американци не знају шта је Украјина, али је у том имену за њих сконцентрисано зло глобализације које прождире Америку.

То је име демона демократа који се супротставља спасиоцу Трампу.

NewCivilWar_Cover-Web.jpg

Трамп, може све. Он је слободан човек у крајње неслободном свету. Ту слободу му дају, пре свега, огроман новац и његова фундаментална несистематичност.

Трамп је одувек био овакав, чак се и у младости понашао једнако независно и противно свему. А сада је проживео свој живот и претворио се у легенду. Он се ничега не плаши. Па, ако га убију, постаће бронзани споменик. Трампизам ће добити свеца на својим заставама и нови моћни прилив енергије.

Трамп зато може да покаже на Зеленског и каже: ево демона из подземља, морамо га здробити.

Да ли ће могућа победа Трампа и Венса значити крај за Зеленског?

Њихова победа би значила, пре свега, да су покушаји демократа да распламсају украјински пожар на свет завршени. Морамо да разумемо шта су главни улози на америчким изборима.

Победа демократа значиће светски рат у наредне четири године са вероватноћом од 90 одсто. То је програм глобалиста, којима је Трећи светски рат (као и претходна два) потребан за коначно овладавање планетарном моћи.

Победа Трампа и Венса значиће да се планови глобалиста урушавају. Тада ћемо видети грађански рат у Америци, као и против Алтернативе за Немачку и осталих десничара у Европи.

И ово ће такође бити тежак сценарио, али не апокалиптичан, као у случају доласка Камале Харис на власт.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...sa-haris-treci-svetski-sa-trampom-gradjanski/

Da li bi ste vise voleli da Amerika dozivi treci svetski ili gradjanski rat?

Маск: Ако Трамп не буде изабран, ово ће бити последњи избори​

Маск тврди да ако демократе успеју да искористе имиграцију да подстакну своје бирачко тело, више неће бити свинг држава
677z381_677z381_ilon-mask.jpg

(Фото/ EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS)
Демократска странка би могла да претвори САД у де факто једнопартијску државу ако успе да подстакне своје бирачко тело тако што ће све више давати држављанство илегалним мигрантима, тврди Илон Маск.

Кандидат Демократске странке и актуелна потпредседница Камала Харис више пута је свог републиканског ривала, бившег председника Доналда Трампа, називала претњом демократији.

Маск, који је подржао Трампа у јулу, каже:

„Врло мало Американаца схвата да ако Трамп НЕ буде изабран, ово ће бити последњи избори. Далеко од тога да представља претњу демократији, он је једини начин да је спасемо!” рекао је.

„Дозволите ми да објасним: ако чак 1 од 20 илегалаца постане грађанин годишње – нешто што демократе убрзавају – то би било око два милиона нових легалних гласача за четири године“, рекао је Маск у одговору на пост у којем се тврди да под садашњом администрацијом САД девет милиона илегалних миграната испуњава услове за држављанство.

„Штавише, администрација Бајден/Харис је слала 'тражитеље азила', који брзо добијају држављанство, директно у нестабилне државе као што су Пенсилванија, Охајо, Висконсин и Аризона. То је сигуран начин да се победи на свим изборима“, додао је он.

С обзиром да „свинг“ државе често одређују америчке изборе са разликом од мање од 20.000 гласова, Маск тврди да ако демократе успеју да искористе имиграцију да подстакну своје бирачко тело, више неће бити свинг држава. Једини избори након тога биће демократски предизбори, слично ономе што се догодило у Калифорнији касних осамдесетих, рекао је он.

„Америка тада постаје једнопартијска држава, а демократија је готова“, рекао је Маск.

shvati da ako mi dozivimo treci svetski vi necete preziveti, a mi mozda na sredini rata savijemo nos, i izvucemo se... zapravo, i na ovome samom pocetku ww3 ti vidis da smo mi suzdrzani za gadjanje rusije u dubinu, a eu da NIJE, znaci rysi moraju da eliminisu neposrednu opasnost iz EU, a sa nama odrzavaju vrucu liniju da ne zapocne treci svetski

Маск: Ако Трамп не буде изабран, ово ће бити последњи избори​

ja sam rekao da su prosli put bili poslednji kada je tramp izabran, pedofila bajdena ne znam zasto je iko priznao, ja nikad nisam te pokradene priznao, a sada ce kamala biti, tramp nema sansi, ja sam se vec pomirio sa tim, ionako duboka drzava vuce sve konce i to nam je to

Американце чека рат: Са Харис – трећи светски, са Трампом – грађански​

И ТРАМПИСТИ и демократе виде да стара Америка више не постоји и да за њу долази заиста одлучујући, кључни тренутак.​

75

Ако демократе победе, Америка ће се растворити у глобалистичком пројекту и коначно постати центар хаоса, док ће сами Американци постати неки општељуди без идентитета и порекла.

То ће активирати код Американаца инстинкт самоодржања. Не желе сви то иако су сви у суштини избеглице и мигранти.

Огромна америчка тиха већина – то нису становници мегаполиса којима либерални медији испирају мозак 24 сата дневно, већ становници једноспратне Америке, близу земље. Они се буквално моле за Трампа као спасиоца, са готово религиозним заносом, посебно после покушаја два атентата приликом којих је Бог спасио њиховог „месију“.

Ноћна мора са којом се Трамп суочава има своја имена. Једно од њих је – Украјина.

То је име зла, нека врста непријатељског демона. Американци не знају шта је Украјина, али је у том имену за њих сконцентрисано зло глобализације које прождире Америку.

То је име демона демократа који се супротставља спасиоцу Трампу.

NewCivilWar_Cover-Web.jpg

Трамп, може све. Он је слободан човек у крајње неслободном свету. Ту слободу му дају, пре свега, огроман новац и његова фундаментална несистематичност.

Трамп је одувек био овакав, чак се и у младости понашао једнако независно и противно свему. А сада је проживео свој живот и претворио се у легенду. Он се ничега не плаши. Па, ако га убију, постаће бронзани споменик. Трампизам ће добити свеца на својим заставама и нови моћни прилив енергије.

Трамп зато може да покаже на Зеленског и каже: ево демона из подземља, морамо га здробити.

Да ли ће могућа победа Трампа и Венса значити крај за Зеленског?

Њихова победа би значила, пре свега, да су покушаји демократа да распламсају украјински пожар на свет завршени. Морамо да разумемо шта су главни улози на америчким изборима.

Победа демократа значиће светски рат у наредне четири године са вероватноћом од 90 одсто. То је програм глобалиста, којима је Трећи светски рат (као и претходна два) потребан за коначно овладавање планетарном моћи.

Победа Трампа и Венса значиће да се планови глобалиста урушавају. Тада ћемо видети грађански рат у Америци, као и против Алтернативе за Немачку и осталих десничара у Европи.

И ово ће такође бити тежак сценарио, али не апокалиптичан, као у случају доласка Камале Харис на власт.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...sa-haris-treci-svetski-sa-trampom-gradjanski/

jasno je da yele rusiju unistiti i da to dovodi do opasnsoti po svetski rat

jasno je i da ako pobedi opcija koja nije demorkatska dasu spremni na gradjanski rat da to sprece

A у стварности ...
razvlaci mu ime duboka drzava, ali za sta konkretno se optuzuje?
a za bajdena smo svi videli kako napada decu, pa kada nema dece mazi crnca po ryci, psihopata manijak

vidi, komso, nemam nista protiv, neka bude kamala predsednica, tramp vidimo da trokira, slaba vajda od njega

Грађанског рата у САД никада неће бити, док је ту Мкдоналдс, Амерички Фудбал, Нетфлих, Старбакс и слично. Када се нису дигли за оно дркање током Ковида, неће ни сада. Једино што може да буде јер пар протеста, неки који су мало жешћи попут црначких, или онога што су Федералци организовали Јануара 6ог, и то је то.

Што се трећег светског тиче, па зар није почео?

vidi, komso, nemam nista protiv, neka bude kamala predsednica, tramp vidimo da trokira, slaba vajda od njega
ovo povlacim, jer nisam znao da je tramp posetio unesrecene amere, a ovi komsijini da nisu - ovo je prelomni momenat, a ja sam mislio strajk koji sledi, ali i on je tempiran taman pred glasanje da se strovali ovima koji ce da puknu izbore, prosto ne znaju sta da rade u kriznim situacijama

ovo povlacim, jer nisam znao da je tramp posetio unesrecene amere, a ovi komsijini da nisu - ovo je prelomni momenat, a ja sam mislio strajk koji sledi, ali i on je tempiran taman pred glasanje da se strovali ovima koji ce da puknu izbore, prosto ne znaju sta da rade u kriznim situacijama
Који ће да пукну изборе? Камала ће да буде ПреЦедник, јер су тако замислисли. Осим ако се нешто не деси између сада, и избора, једино тако може нешто да се промени, али како је кренуло, по свему што се види, ко све њу подржава, сваком треба да буде јасно шта је по среди.

Који ће да пукну изборе? Камала ће да буде ПреЦедник, јер су тако замислисли. Осим ако се нешто не деси између сада, и избора, једино тако може нешто да се промени, али како је кренуло, по свему што се види, ко све њу подржава, сваком треба да буде јасно шта је по среди.
ako su ameri glupi toliko, ja ne znam, ali ona ne moze nista da resi

ako su ameri glupi toliko, ja ne znam, ali ona ne moze nista da resi
Срби гласају за Вучића, и аминују на све што штеточина ради, а то је 6 милиона људи, ако не рачунамо ове из околине и дијаспоре. Амери имају 360 милиона људи, и већину Америчког естаблишмента који је Демократски орјентисан, мада ја не видим разлику између Републиканаца и Демократа, иста је то школа, то јест, две стране истог новчића. Тако да ако се нешто катастрофално не деси, Камала добија на кеца избора.

ПС Важна ставка, жене ће да гласају за њу јер има чкупи...

Срби гласају за Вучића, и аминују на све што штеточина ради, а то је 6 милиона људи, ако не рачунамо ове из околине и дијаспоре. Амери имају 360 милиона људи, и већину Америчког естаблишмента који је Демократски орјентисан, мада ја не видим разлику између Републиканаца и Демократа, иста је то школа, то јест, две стране истог новчића. Тако да ако се нешто катастрофално не деси, Камала добија на кеца избора.

ПС Важна ставка, жене ће да гласају за њу јер има чкупи...
ako je biramo kao glumicu za neko amatersko pozoriste, pa da kazem, ajde neka je, ali ako prosecan amer ne provaljuje da ona glumi, kao i prosecan srbin da aljek glumi, ... onda badava izbori, sto mask rece, sledi nam jedonapartijski sistem posle

crni gavrane, ptico zloslutnico

ako je biramo kao glumicu za neko amatersko pozoriste, pa da kazem, ajde neka je, ali ako prosecan amer ne provaljuje da ona glumi, kao i prosecan srbin da aljek glumi, ... onda badava izbori, sto mask rece, sledi nam jedonapartijski sistem posle

crni gavrane, ptico zloslutnico
Видим ни ми Срби нисмо ишта бољи. Србима два јаја, паризер и паштета, а Америма обећања из доба Обаме "hope, change, yes we can..."

Poslednja izmena od moderatora:

Back