Amerika zvanično podržala režim Vučića

Naravno da kontrolišu, i to energetski sektor. Ali samo još 34 dana. Posle toga pa-pa.

Da, zato smo kupili kineski S-300.

Lupetanje.

I Hepi?

Obuzdaj se, čoveče.

Ok znaci ili si glup ili se pravis lud po zadatku...
Oboje mi je znak da i sa tobom zavrsim diskusiju.
Jer koji ce mi moj diskusija sa saradnicima okupatora i Vucica...
A takvo spinovanje je upravo za tu svrhu...

...

Ko je nasilno preuzeo institucije?
Sta on zna o sustini i prirodi protesta? Vi stvarno mislite da oni imaju sve i potpune informacije ili da su infilntrirani u ove proteste? Zna da postoje protesti i pitanje je odakle je obavesten o njima, njima je najbitnije da ovde ne dodje do nestabilnosti ili nekih previranja, pogotovo u ovakom trenutku i stanju, otuda takva izjava...A oni nemaju nikakav problem da vecinski narod ovde promeni vlast na izborima...

Pa njega je vecinski narod izabrao...Oni imaju jasna saznanja o tome...On je najlegitimniji predstavnik nase drzave...Javili bi se sigurno kada bi ubio par ljudi na protestima...Ovde za njih za sad nema ocigledne tiranije nad manjinom....

Ubijeno je 15 ljudi pod nadstresnicom njegovim sistemom...zato su i protesti...
Ubijeno je jos 10 u starackom domu...
Da ne idemo dalje...jer u pitanju su desetine pobijenih za vreme njegovog rezima...

...

Ma daj...a oni ne vide šta radi. Pa čisto da ga upozore na demokratiju, malo malecko upozorenje, ne ni to?
Njima je bitno da ovde ne bude nekih previranja i eskalacije nekog nasilja to jest nestabilnosti...A nisu protiv promene vlasti, ako vecina to zeli, naravno....ko pobedi na izborima i izabere evropski put, podrzace oni sigurno... Sada ili bilo kada, samo da ne bude nestabilnosti neke...

1737844945758.png

Njima je bitno da ovde ne bude nekih previranja i eskalacije nekog nasilja to jest nestabilnosti...A nisu protiv promene vlasti, ako vecina to zeli, naravno....ko pobedi na izborima i izabere evropski put, podrzace oni sigurno... Sada ili bilo kada, samo da ne bude nestabilnosti neke...
:mrgreen:
Zvučiš ko njihov apologeta
Pusti to...
Pitanje je: zašto upozoravaju studente i narod kad nasilja od strane istih nema za razliku od postupaka nedemokratskog predsednika na čiju tiraniju ćute.
Što vodi do glavnog pitanja: zašto se mi onda tolko borimo protiv Vučića kad je u pitanju samo predsednik koji nam se eto, ne sviđa, m

:mrgreen:
Zvučiš ko njihov apologeta
Pusti to...
Pitanje je: zašto upozoravaju studente i narod kad nasilja od strane istih nema za razliku od postupaka nedemokratskog predsednika na čiju tiraniju ćute.
Što vodi do glavnog pitanja: zašto se mi onda tolko borimo protiv Vučića kad je u pitanju samo predsednik koji nam se eto, ne sviđa, m
Nije ni to jednostavno. Možda stvarno podržavaju Ava, a možda računaju da će antiamerički sentiment kod Srba učiniti da sruše ava kad vide da ga Ameri podžavaju, što implicira da možda i oni žele njegovo rušenje.

Ali stvarno nije bitno kakvu igru igraju Rusi i Ameri u ovoj priči, dok god je to na rečima.

Nije ni to jednostavno. Možda stvarno podržavaju Ava, a možda računaju da će antiamerički sentiment kod Srba učiniti da sruše ava kad vide da ga Ameri podžavaju, što implicira da možda i oni žele njegovo rušenje.

Ali stvarno nije bitno kakvu igru igraju Rusi i Ameri u ovoj priči, dok god je to na rečima.
Nista se u ovoj drzavi nije desilo bez svjetskih sila u zadnjih 500 godina pa nece ni pad Vucica.

Žele rušenje malo sutra. Videli da deli šakom i kapom, ne boli njih
Najbitnije je da izguramo da ta priča do kraja ostane autentično naša i da se izborimo unutar sebe.

Back