Amerika zvanično podržala režim Vučića

Како то до јуче си се клео у Трампа и носио мајице са његовим ликом, а сада преко ноћи Трамп постао део дубоке државе, а забранио оне измишљене полове либерала и ЛГБТ пропаганду, као да га је Путин правио.

Pomesao si me s nekim...Meni ukleto carstvo Amerika nikad nije opcija....sem za analizu i promatranje...

...

"Miriše na srpsko proleće"
Ovako je počelo .
Srpsko proleće po uzoru na arapsko proleće.Na Libjiu i na Sirijiu sa rekama krvi.
Eto šta nam nudi opozicija
Имали смо 2012. српско пролеће, па се није десила Сирија ни Либија, али десило се разочарење.
Људи су разочарани и десиће се опет.

Када прозападну власт, победи прозападна опозиција, то није српско пролеће. Да би се десило српско пролеће, прво неко у Србији треба да оснује неку проруску партију, па онда да та партија освоји власт. Па за то нам треба 50 година.

Не могу исти да замене исте, а да то третирамо као неки нови курс у спољној политици.

Ми нисмо суверена и независна држава, јер то не може бити ни Немачка, а камоли ми, дакле ради се о полусувереним државама.
Али са друге стране, да неко поставља и руши власт као да смо у Африци, то је већ српска и балканска комунистичка параноја, како би побегли од проблема и све приписали Богу, западу, Русији, како коме одговара, само да се не погледа истини у очи и суочи са проблемом.

Тадић је имао проблем са опозицијом која је била превише јака и + више националистичка него његов режим и није био довољно популиста, није знао да прича националистички, а да ради проевропски. А заломила га је и светска економска криза.
СРС односно СНС касније и онај покрет њихов су се временом окренули ка западу и постали ДС2, тако да је запад добио слично као и данас да свако ко дође на власт није против њих.

Ми смо комуњарски народ и ту нема спаса, свуда је нека теорија завере, свуда видимо превару, зато нам економија и иде тако, јер сви подржавају корупцију, у фазону тако мора. Ми кад се упознајемо са неким, већ размишљамо да ће нас преварити пре него што се рукујемо.
Да сутра победи нека опозиција, опет би била иста мантра, јадни напредњаци били руска опција, а победила сорошева опозиција коју је запад довео на власт на тенковима. Нико ни речи неће рећи да су бивши радикали 2012. без и једног аутобуса, сендвича, долара, рубље победили Тадићев режим који је поклонио НИС Путину, и то на Тадићевим изборима и правилима, као што ни сутра нико неће рећи да је нека опозиција такође без помоћи победила Вучића, на Вучићевим изборима и правилима.

Како капиталистички запад да баш у Југославији води завере са комунистима ? Што нису исте завере водили у Италији и тамо је било комуниста, а да не причамо тек о Шпанији. Увек само код нас нека завера. Увек смо ми најбитнији фактор у свету.
Како не разумеш да су комунисти хтели да сатру српски народ у тој кланици др.св. рата, а западу је одговарао неко ко хоће да ратује против Немачке. Па да не морају они да гину, наравно.
Између тебе комунисте који нећеш да сарађујеш са нацистима, чак и нападаш их повремено онако са леђа из заседа, и мене четника и то оног четника који чак сарађује са нацистима, како би српски народ сачувао од одмазде, па наравно да ће запад изабрати тебе комунисту, јер више радиш за њихове интересе и џаба мени Труманова медаља, кад ја чекам крај рата у шуми и спавам, односно чекам док се велике силе бију и прикључим се победнику.
Zanimljiva dijalektika. Ako vec hvalis ovu vlast da je evidentno donela neku blagu formu progresa, a pritom ciljno unakazila srpsko naciobalno bice u meri po kojoj nisu ni komunisti dorasli, onda treba da shvatis da je znacajniji duhovni preporod od ekonomskog blagostanja.

Skoro sve u istoriji je predmet zavera.

Купљен још у прошлом мандату.
Ненадлежан за Србију у овом

Ниси коментарисао Захарову ни за признање крадених избора, ни за литијум, ни за изјаву од јуче
Pogledajte prilog 1676675

Svako brani svoje interese

Vas neće ni istok ni zapad kao da ste šugavi

Zanimljiva dijalektika. Ako vec hvalis ovu vlast da je evidentno donela neku blagu formu progresa, a pritom ciljno unakazila srpsko naciobalno bice u meri po kojoj nisu ni komunisti dorasli, onda treba da shvatis da je znacajniji duhovni preporod od ekonomskog blagostanja.

Skoro sve u istoriji je predmet zavera.
Те комуњарске форе остави за те ваше комуњарске партијске састанке. Ево ти који су духовно препорођен, још ниси достигао духовно стање свести да пређеш на српско писмо ћирилицу. Толико о вашој бризи о духовном препороду.
Ено имаш и Кубу, где није битно економско благостање, па тамо можеш да преживљаваш и да пљачкаш слабије од себе.

Комуњаре треба најурити из образовног система, комуњарски образовни систем треба укинути и увести за почетак два обавезна предмета од првог разреда основне школе, а то је финансијска писменост и веронаука. Духовног препорода смо се сетили, па имамо веронауку, само што мора бити обавезан предмет, а финансије смо заборавили ... то није у реду.

Svako brani svoje interese

Vas neće ni istok ni zapad kao da ste šugavi
Ни вас није хтео нико 2012. године, али сте искористили незадовољство народа и дошли на власт. Исто ће се десити са вама, осим ако неким чудом Вучић не почне да се бори против корупције, лоповлука и криминала. Није више довољно жути се нису борили, нећемо ни ми, жути су били лопови, па можемо и ми.
Жути су имали хашки проблем, ви нисте имали, не мора све увек да буде исто.

Те комуњарске форе остави за те ваше комуњарске партијске састанке. Ево ти који су духовно препорођен, још ниси достигао духовно стање свести да пређеш на српско писмо ћирилицу. Толико о вашој бризи о духовном препороду.
Ено имаш и Кубу, где није битно економско благостање, па тамо можеш да преживљаваш и да пљачкаш слабије од себе.

Комуњаре треба најурити из образовног система, комуњарски образовни систем треба укинути и увести за почетак два обавезна предмета од првог разреда основне школе, а то је финансијска писменост и веронаука. Духовног препорода смо се сетили, па имамо веронауку, само што мора бити обавезан предмет, а финансије смо заборавили ... то није у реду.
Cenim da imas bas tezi trip od kominista, a manje si od njih nastradao kao moji preci sto su. Pismo je nebitno, vec sta ko kaze i sa kojim predznanjem, jer znanje i obrazovanje su carstvo uma, a nikako ostrascenost.

Možete misliti čega se sve Vučko nadavao i Briselu i Moskvi i Vašingtonu zbog vlasti...

Retko gde postoji takva vlast koja je na sve spremna zbog opstaka a naravno na štetu države...
Veruj da mnogi ni u najludjim snovima nemaju pojma stepen izdaje. Ali sve ce doci na svetlo dana, ako ne sve, barem ce ono najcrnje.

Dobro, to smo znali.
ако сте занли што си свовреме ширио проамеричку политику ? уз наравно отворену русофобију

сад се окрећеш титиној мантри ''сами ћемо'' ...
то је најопсниеј по србе.
Zato ćemo morati sami ako nešto hoćemo. I Rusija ga podržava.
титина мантра- несрвсртано, сами . не како русија каже не како америка каже

вдесмо епилог 1974 ... и после ... гледамо и дан данас...

...

Autorski osvrt na evo sad i zvanicnu podrsku Amerike rezimu A.Vucica:

Grenel: Ne podržavamo podrivanje vladavine prava i nasilno preuzimanje vladinih zgrada​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...e-prava-i-nasilno-preuzimanje-vladinih-zgrada

Ako se uopste iko ikada pitao ciji je igrac Vucic...valjda je sada jasno...

Dakle...dragi studenti...sad znate ko vam je protivnik...= Americka duboka drzava !

...
е мој капетане

на улицу и ти
кога подржи амер теби је гурно прст у око

и шта ћу сад ?

на улицу

са великом исписаном паролом

ПРЕДСЕДНИЧЕ ГРЕНЕЛУ СИ МЕ ИЗДО, МАРШ АМЕРИКО!

пс
динко, марш и ти!

1737894164179.png

sinisa djubre jedno!

tako im je pocelo druzenje a ovako se nastavilo, na sledecoj fotki su prisno lice uz lice...
1737894220100.png

jesu se na kraju da prostite kresnuli ?

Back