Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.143
Ne čita dalje od naslova.Hajde što je objavilo to smeće od TV već što ona uopšte ne konta šta je pročitala.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čita dalje od naslova.Hajde što je objavilo to smeće od TV već što ona uopšte ne konta šta je pročitala.![]()
Meni je komično kada neko, makar recimo bio i umišljeni, ALI, ipak privremeni predsednik velesile daje bombastične izjave! Recimo, sigurno su imali velike ideje o granicama Koreje, Vijetnama, Afganistana itd.... ee.. a tek Hitlerove granice.. eee... lanjski sneg!Kako ste nagrnuli na temu. Men se čini da vam se nešto ne dopada?!
Hajd sad brišite sve one glupave postove sa kojima se zablokirali Krstaricu.
Praviću se da ih nisam čitala.![]()

Nema secesije.Hajde što je objavilo to smeće od TV već što ona uopšte ne konta šta je pročitala.![]()
Nema secesije.
Nema promjene granica.
Kineski i ruski maligni uticaji neće proći.
Nema ugrožavanja američkih interesa i NATa.
Moraće se poštovati sloboda govora.
Slobodno i pošteno glasanje na izborima........

Prvi put čujem za ovaj portal, je li ovo fazon Njuz net?Amerika zabranjuje prekrajanje granica na Balkanu!
Ne mijenjaj moje poruke iz sopstvene nemoći. Tužiću te.
Ne. Ameri nisu to rekli. Rekli su da ne neće da se mešaju, i eventualno da neće da priznaju. Ali, naglasak je da neće da se mešaju.Nema razmjene teritorija. Granice se neće mijenjati.
Moram Bukvar donijeti u Ćacilend!
Simo, ostaješ bosanac.Jel to slaviš ukidanje sankcija Dodiku?![]()
Nisu bez veze nabrojali sve nenormalnosti. Čitaj s lijeva na desno.Ne. Ameri nisu to rekli. Rekli su da ne neće da se mešaju, i eventualno da neće da priznaju. Ali, naglasak je da neće da se mešaju.
Ti čitaj redom! Prvo nailazi "neće sprovoditi bilo koju politiku koja zagovara..."Nisu bez veze nabrojali sve nenormalnosti. Čitaj s lijeva na desno.
Pravite se ludi. Nema promjena. Sve ostaje kako jeste što se tiče granica.Ti čitaj redom! Prvo nailazi "neće sprovoditi bilo koju politiku koja zagovara..."
Pravite se ludi. Nema promjena. Sve ostaje kako jeste što se tiče granica.
Ali.... podnosiće se redovno izvještaji o slobodi govora, glasanjem na izborima, protoku novca i transparentnosti trošenja...
Vala baš.Samo sabur i lakApo.

Dodo ponovo americki covjek ,prevario Putina a i AV.Dodo ima poseban status. Sredio Djulijani.![]()
Nisam promjenio, eto pitaj moderaciju.Ne mijenjaj moje poruke iz sopstvene nemoći. Tužiću te.
Jesi.Nisam promjenio, eto pitaj moderaciju.
Nemam sta na to da kazem. To je ocigledno neki demokrata hteo da spreci Trampa da nam "vrati" Kosovo."Akt o demokratiji i napretku zapadnog Balkana"
Kažem ja, ne šilji ražanj dok je zec u šumi!
@dragon x @Enigma @Kerkyra @fosilvaso i ostali napredni članovi foruma!
https://www.rtvbn.com/4083543/amerika-sprema-zakon-o-balkanu-na-meti-politicki-lideri

Vidjećemo. Za sada vodimo 3:1Nemam sta na to da kazem. To je ocigledno neki demokrata hteo da spreci Trampa da nam "vrati" Kosovo.
A kao da bi pak on hteo, nego 'ajde.On ubedio Izrael da prizna Kosovo posle 20 godina, a kamoli da nam ga vrati.
P.S. Ovo ima "snagu" toalet papira, nije cak ni zakon.
Nisam, lažeš.
Da, razbijanje ruskog uticaja, sad je AV ostao sam.Ово највише личи на то да Амери неће дозволити било какав сукоб на Балкану, да би спречили потенцијално руско муљање.
Sve trče. Kao da oni ne znaju da si na lošem glasu!Nisam, lažeš.
Molim moderaciju da napiše ovde jesam li editovao tvoju poruku, oni to vide.

Da, razbijanje ruskog uticaja, sad je AV ostao sam.
Vidjećemo. Za sada vodimo 3:1
Fulate non stop.
Čim krenete sa uvredama i ismijavanjem znak je da vas to pogađa.