Amerika sprema vreće za 200 miliona leševa!

Neregestrivano Udruženje Gradjana NUG - SAVE D MEDO
images

NUG SDM

pažljivo prati razvoj teme...

Све више верујем да америком владају нацисти, без шале. Обама је само спикер који саопштава, увијено или не, њихове будуће потезе. Примили су хиљаде нациста после другог светског рата и дали тим истим нацистима да им они праве обавештајне агенције и службе сигурности. Они су примали само немце у службу којих је у америци било десетине милиона, то је током година довело до потпуног преузимања америке од стране немаца, није немачка амерички сателит него америка немачки.

Све више верујем да америком владају нацисти, без шале. Обама је само спикер који саопштава, увијено или не, њихове будуће потезе. Примили су хиљаде нациста после другог светског рата и дали тим истим нацистима да им они праве обавештајне агенције и службе сигурности. Они су примали само немце у службу којих је у америци било десетине милиона, то је током година довело до потпуног преузимања америке од стране немаца, није немачка амерички сателит него америка немачки.

Svi vladaju ,samo predsednik,ne.

Pa pazi ti za 6 godina da stvoriš od jedne posrnule države - Vajmarske Nemačke, najjaču silu na svetu, treba zaista puno znanja iz ekonomskih nauka vladajuće elite!Misliš da Ameri ne primenjuju određene metodologije iz ekonomije te Nemačke?
За Немачку заправо није био проблем.
Све је постојало и раније, индустрија, инфраструктура, школство, наука, а Француска и Британија нису биле вољне за интервенцију када је кренуло ренаоружавање.
Нису Немци ништа ново измислили, само су покренули оно што су и иначе поседовали.
САД никада економски нису биле устројене као Немачка.

Da,je neki uzas na pomolu ,jeste...Da,ce biti danas,nece.
A,da je spreman za nekih 10ak godina ,da...
Da,ce biti mrtvih na milione i milione ,u to verujem.

Nema dana da se negde u svetu ne gine.
Ne mogu ljudi sedeti s mirom, pa to ti je ....
Ali, da će odjednom biti na milioni mrtvih, u to ne mogu poverovati.
To se može desiti samo u slučaju da se pritisne crveno dugme.

Ima li svet takvog ludaka, koji bi bio u stanju da pritisne crveno dugme !?

Sistemi su toliko automatizovani da kad bi neko pritisnuo crveno dugme istog momenta bi poletele i rakete sa suprotne strane tako da tu je kraj a mi smo mali da bismo to znali.

Nadam se iskreno da nema, ali šta znače njima miloni ljudskih života - ništa.
Oni koji odlučuju o tome biće u sigurnim podzemnim skloništima predviđenim za tako nešto, sa zalihama hrane i vode.
Oni svesno žrtvuju svoje i tuđe zarad njihovih ciljeva, a svoje bližnje čuvaju maksimalno...
Mislim da takvi ljudi planiraju mnogo unapred i da su spremni za takva dešavanja, samo mi nije jasno šta su mislili posle toga da rade kada sve bude bilo uništeno?

Nadam se iskreno da nema, ali šta znače njima miloni ljudskih života - ništa.
Oni koji odlučuju o tome biće u sigurnim podzemnim skloništima predviđenim za tako nešto, sa zalihama hrane i vode.
Oni svesno žrtvuju svoje i tuđe zarad njihovih ciljeva, a svoje bližnje čuvaju maksimalno...
Mislim da takvi ljudi planiraju mnogo unapred i da su spremni za takva dešavanja, samo mi nije jasno šta su mislili posle toga da rade kada sve bude bilo uništeno?

Pa, upravo je tu poenta.
Neka sede, leže i jedu u betonskom bunkeru 5 godina....
Neka sede, leže i jedu u betonskim bunkerima 10 godina....
I ?
Šta posle ?
El, ko Hitler ili Gebels ?
Ubijem Evu Braun, ženu i decu, pa sebe...?

Za koji sam očun pritisk'o crveno dugme !?

Back