Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Zasto tad, a ne 2030e ili 2050Do 2045.
Na cemu baziras ove intelektualne procene, jasno bez ovog intelektualnog dela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tad, a ne 2030e ili 2050Do 2045.
Tesko,Americka ekonomija ce kolabirati negde do 2035. Posle toga ce krenuti talasi otcepljenja i raspad. Prvi ce izaci Teksas i Kalifornija.
To mozes i odmah danas, imas 161.000 njegovih postova na krstarici, svaki od njih je kvalifikovan za Diplomski rad Asinusado kada cenis da ce se raspasti USA?
napisi godinu, pa da te tog dana podsetim na gluposti koje si pisao!
Tesko,
Nece Putin dopustiti raspad USA
Narocito ako postane Predsednik, jer sve vise Amerikanaca na pitanje za koga ce da glasaju na izborima daje odgovor "Putin"
Pod Putinom se USA ne moze nikako raspasti
To mozes i odmah danas, imas 161.000 njegovih postova na krstarici, svaki od njih je kvalifikovan za Diplomski rad Asinusa
Za Satanu je sjajno da se ljudi ubijaju i ratuju medjusobno, da se mrze i kolju, zato i vidimo Kinu i Rusiju kao sjajan model represije i gusenja ljudi i sirenja tiranije i svih ostalih sjajnih tekovina slobode na komunisticki nacinСАД су рањени, умирући бик, који крвари из сопствених рана.
Прво, Јелен моли Кину да престане да буде тако продуктивна и ефикасна, јер САД не могу да се такмиче у једнаким условима.
Онда Јелен прети Кини санкцијама због сарадње са Русијом.
Шта ће Велики Сатана учинити ако Русија искористи предности тог производног капацитета од 1.000 крстарећих пројектила дневно?
Pogledajte prilog 1528105
Ako to javlja SNS B92, sigurno je takoDzabe sve volja 25 americkih drzava je drugacija. Zele da izadju iz tamnice naroda zvane SAD.
Ako to javlja SNS B92, sigurno je tako
Čim počneš ovako nešto da čitaš, zapitaš se koja bi nepametna individua uopšte pala na ovakvu kolosalnu glupost...Vodeći borac za nezavisnost Teksasa tvrdi ...... na osnovu njegovog tumačenja......
Ima i u rusiji mizerije i nesrece
si ti potomak Tarabica ili baba-Vange?Aljaska se vraca u sastav Rusije negde do 2065. Prvo ce se otcepiti od USA a onda ce se vratiti u sastav Ruske federacije.
si ti potomak Tarabica ili baba-Vange?![]()
si ti potomak Tarabica ili baba-Vange?![]()
Zao si...a posle ti je krivo kad neko kaze da Rusija ili Srbija treba da se raspadne.
Zao si...a posle ti je krivo kad neko kaze da Rusija ili Srbija treba da se raspadne.
Sto ne zelis sebi, nemoj ni drugome.
Ti sve tako nesto "samo" prenosis, a potajno se radujes. Jer nije ti prvi put, otkad si na forumu po tebi Amerika propada a ona evo jos nikako da propadne.To tvrde sami amerikanci ne ja. Ja samo prenosim. Citaj tekst.
Ti sve tako nesto "samo" prenosis, a potajno se radujes. Jer nije ti prvi put, otkad si na forumu po tebi Amerika propada a ona evo jos nikako da propadne.
Imam utisak kad bi odustao od ovakvih tektvova i potajnog radovanja, mozda bi zaista i propala, ti si maler.
Ne radujem se i ne mrzim, jer znam da se ni tamo obicni ljudi nista ne pitaju kao ni ovde, tamo jos i manje.Naravno da se radujem. Amerika je krvni neprijatelj srpskog naroda.
Ubijali nas, davili sankcijama, oteli deo teritorije, proterali narod. Okupiraju nas.
Normalno je da ih mrzi svaki Srbin. Pitanje je sto se ti ne radujes njihovoj propasti? Oni i tebi cine zlo. Jel si zaboravila kad su kasetnim gadjali centar Nisa i pijacu - i ubijali obican narod ?
intervjuisali, ručno odabranih, 35000 sve ukupno od 360 miliona amerikanaca. Kakva je to anketa?Nece
25. drzava zeli nezavisnost.
Amerika puca . Umire.
znaci to sto Kina proivodi vise struje od USA automatski znaci da ce se USA raspasti u nardnih 20 godina?!Samo citam grafikone
![]()
citas opskurne sajtove i prenosis izjave bezznacajnih likova sa twitera, koje se tebi svidjaju.To tvrde sami amerikanci ne ja. Ja samo prenosim. Citaj tekst.
Ne radujem se i ne mrzim, jer znam da se ni tamo obicni ljudi nista ne pitaju kao ni ovde, tamo jos i manje.
Ne mislim da zlo treba vracati zlim, a jos manje se radovati, ne zelim da se ikom neduznom ponovi sto i nama. Zelim samo da se to vise nikom ne desi, a desava se nazalost i znam da tome nisu krivi obicni ljudi vec "svetska vlada" tj. globalisticki mocnici koji stoje iza pojedinih vaznih politicara.
citas opskurne sajtove i prenosis izjave bezznacajnih likova sa twitera, koje se tebi svidjaju.
ili sto bi rekli... sto je babi milo, to joj se i snilo!
samo i dalje sanjaj...![]()