Amerika priznala Edmunda Gonzalesa za pobednika predsedničkih izbora u Venecueli

Al zamisli kakav je to stepen zlobe - priznajes drugoplasiranog na izborima za predsednika z:D
"Imajući u vidu ubedljive dokaze, Sjedinjenim Državama, a još važnije narodu Venecuele je jasno da je Edmundo Gonzales Urutia dobio najviše glasova na izborima održanim 28. jula", naveo je u saopštenju američki državni sekretar Entoni Blinken, preneo je Rojters.

Priznaje se da je dobio najvise glasova.

"Imajući u vidu ubedljive dokaze, Sjedinjenim Državama, a još važnije narodu Venecuele je jasno da je Edmundo Gonzales Urutia dobio najviše glasova na izborima održanim 28. jula", naveo je u saopštenju američki državni sekretar Entoni Blinken, preneo je Rojters.

Koje dokaze?

Evo ih dokazi

Maduro je pobedio sa jasnom i velikom vecinom

INTERACTIVE-Nicolas-Maduro-declared-winner-JULY29-2024-copy-2-1722244071.png

Jesi li stvarno toliko naivan, posle dokazanih obojenih revolucija?
ili si neki cia spijuncic?Zene u crnom i slicne price

Ne znam šta ti nije jasno. U autokratskim/diktatorskim režimima imaš ogromno nezadovoljstvo u narodu samo je ono ugušeno raznim oblicima represije i medijskog mraka. Opozicioni lideri, kao i njihove porodice, preživljavaju razne oblike torture, od toga da fantomski nestanu, do padanja sa balkona, davljenja u kadi, trovanja i tamnica. Obični ljudi koji misle drugačije, uglavnom ostaju bez posla (kao i njihove familije). Ako u TAKVIM uslovima opozicija uspe da dobije 44%, znaj da je to 85% u normalnim poštenim uslovima. Ove fore da su Ameri naduvali procente su naravno smešni izgovori. Kako to mogu da urade? Ne prave strane vlade nezadovoljstvo u narodu već loš režim.

Тако је! Осим ако се то деси у САД, онда се побуна народа који устане против очигледне и огољене изборне крађе прогласи за унутрашњи тероризам.

Opozicija pokrala režim? 🤔

I to što kažeš, ima smisla 😉

Ne znam šta ti nije jasno. U autokratskim/diktatorskim režimima imaš ogromno nezadovoljstvo u narodu samo je ono ugušeno raznim oblicima represije i medijskog mraka. Opozicioni lideri, kao i njihove porodice, preživljavaju razne oblike torture, od toga da fantomski nestanu, do padanja sa balkona, davljenja u kadi, trovanja i tamnica. Obični ljudi koji misle drugačije, uglavnom ostaju bez posla (kao i njihove familije). Ako u TAKVIM uslovima opozicija uspe da dobije 44%, znaj da je to 85% u normalnim poštenim uslovima. Ove fore da su Ameri naduvali procente su naravno smešni izgovori. Kako to mogu da urade? Ne prave strane vlade nezadovoljstvo u narodu već loš režim.
Istrazivanja Americkog Instituta za Statistiku kaze da u “ autokratskim/diktatorskim rezimima, kada aktuelna vlast osvoji vise od 50% glasova, to tako i jeste i u 99% slucajeva uzivaju podrsku 80-90% gradjana te zemlje. Ne izlazenjem na izbore , gradjani daju podrsku aktuelnoj vlasti I slazu se sa trenutnom politikom.”
Isti institut “za promenu vlasti i politickog kursa bilo koje zemlje, potrebno nam je 10-15 % podrske naroda i dovoljno miliona dolara da podmazemo pravac delovanja za svoje kandidate”
Isti istitut kaze “ CIA je majka”

E sad…. Ja sam 100% siguran, da renomirani americki instituti zasta god da sluze i koja im je god svrha, imaju itekako bolje strucnjake da kazem slobodno eminentne strucnjake iz raznih oblasti koji su daleko strucniji i bolje poznaju tematiku od tebe. Mislim zasto bi amerikanci lagali kada nemaju potrebu za tim? Osim ako ti imas daleko bolje kvalifikacije od njih. Ispada da su amerikanci u sve to potrosili dzabe stotine ili milijarde dolara, mogli su samo tebe da pitaju ili onog Milana tarora jer sve pise crno na belo u kartama. Bilo bi definitivno jeftinije.
U svakom slucaju Maduro je osvojio najvise glasova. Pobedio je. Cestitke za njega.

Mene vise zanimaju izbori u Americi i da li ce fasisticko pedofilska diktatura biti srusena. Docekali smo da posle 50 godina , amerika ima kandidata koji ima priliku da srusi tu diktaturu i americi da predstavi neki model demokratije.
Mada pokusali su da ubiju svog politickog protivnika, ali su promasili , kao sto smo videli u direktnom prenosu.
Mene takodje zanima koliko ti zlocinacki rezim placa da siris lazi i mrznju po forumu o zemlji za koju ne bi znala da pokazes ni ba mapi gde se nalazi?

Objava americkih vlasti je bila pre izbora, takodje i tokom izbora pre prebrojanih glasova . Mozda im neki astrolog cita rezultate.
tako pricaju i za americke uzbore dz njihov kandidat ima ubedljivu podrsku. A niko nije jos ni glasao.
Meni licite na severno korejski izborni cirkus.

Istrazivanja Americkog Instituta za Statistiku kaze da u “ autokratskim/diktatorskim rezimima, kada aktuelna vlast osvoji vise od 50% glasova, to tako i jeste i u 99% slucajeva uzivaju podrsku 80-90% gradjana te zemlje. Ne izlazenjem na izbore , gradjani daju podrsku aktuelnoj vlasti I slazu se sa trenutnom politikom.”
Isti institut “za promenu vlasti i politickog kursa bilo koje zemlje, potrebno nam je 10-15 % podrske naroda i dovoljno miliona dolara da podmazemo pravac delovanja za svoje kandidate”
Isti istitut kaze “ CIA je majka”

E sad…. Ja sam 100% siguran, da renomirani americki instituti zasta god da sluze i koja im je god svrha, imaju itekako bolje strucnjake da kazem slobodno eminentne strucnjake iz raznih oblasti koji su daleko strucniji i bolje poznaju tematiku od tebe. Mislim zasto bi amerikanci lagali kada nemaju potrebu za tim? Osim ako ti imas daleko bolje kvalifikacije od njih. Ispada da su amerikanci u sve to potrosili dzabe stotine ili milijarde dolara, mogli su samo tebe da pitaju ili onog Milana tarora jer sve pise crno na belo u kartama. Bilo bi definitivno jeftinije.
U svakom slucaju Maduro je osvojio najvise glasova. Pobedio je. Cestitke za njega.

Ko šta kaže, mene ne zanima previše. Najlakše je na internetu naći nešto što ti odgovara, samo to nije validan argument. Gledaj da razmišljaš svojoj glavom i videćeš logiku vrlo jednostavno. Evo idemo još jednom, pišem sporo i razumljivo, čak i tebi neće biti teško da pratiš ;)

Autokratski i diktatorski režimi se služe represijom i medijskim mrakom da bi ugušili nezadovoljstvo ljudi. Tako da ono što kažeš, da 90% glasa za njih, nije odraz njihove slobodne volje, već delimično straha a delimično jer im nije ponuđen izbor (opozicija ućutkana). Tako da ako vidiš da u nekoj diktatorskoj državi 90% ljudi glasa za diktatora, to ništa ne znači, jer podatak ne oslikava realnost. Da bi imao realno stanje volje građana, onda moraš da imaš slobodne medije i poštene izbore. Pa kako ih nemaš, ako u diktatorskim uslovima opozicija dobije 44%, onda računaj da je to 85% ako bi uslovi bili pošteni i demokratski. Kapiraš? Ne znam kako bih ti objasnio bolje. Zamisli ja i ti se trkamo, ti u sportskoj opremi, ja u bukagijama. I onda ti dođeš par sekundi na cilj pre mene i tvrdiš da si pobedio. Pa nisi, jel da ja nisam u bukagijama, razvalio bih te. E to je poenta. Nadam se da kapiraš. Ako ne, onda jbg ;)

Što se tiče uticaja stranih vlada na države, oni postoje ali nisu tako banalizovani kako ti to predstavljaš. Oni mogu da pomognu opoziciju u smislu da im daju sredstva da povećaju vidljivost, ali to bi svakako imali i da su normalni demokratski uslovi. Stranci ne menjaju volju naroda. Dakle nezadovoljstvo građana je nezadovoljstvo građana, to je temelj promene vlasti, ne strane službe i slične gluposti. To su samo mantre koje vrte diktatori kako bi sopstvene građane držali u strahu. Isto može da se primeti i kod naše napredne vlasti. Svako malo im neko radi o glavi, strane službe, atentati... jedno medijsko trovanje sa ciljem podstrekivanja straha i mržnje u sopstvenom narodu.

• Haha
Reactions: PA8
Objava americkih vlasti je bila pre izbora, takodje i tokom izbora pre prebrojanih glasova . Mozda im neki astrolog cita rezultate.
tako pricaju i za americke uzbore dz njihov kandidat ima ubedljivu podrsku. A niko nije jos ni glasao.
Meni licite na severno korejski izborni cirkus.

Као кад је ЕУ честитала, унапред, Томи Николићу?

Venecuela je pod sankcijama USA i njihovih saveznika u Juznoj Americi. Dozvoljeno joj je da izveze samo 1% nafte koju moze da proizvede za godinu dana/najvece rezerve nafte na svetu ima Venecuela/ i od toga zive. Latinska Amerika generalno mrzi USA otud pola drzava ima takve politicare kao Maduro.
Procitao sam da ce Venecuela dozvoliti prebrojavanje glasova,sto govori da je pobeda Madura regularna.
Zasto Amerika ima interesa u Venecueli,prvo nafta,drugo izbeglice koje ulaze u USA neligitimno,milioni.To zele da sprece.

Venecuela je pod sankcijama USA i njihovih saveznika u Juznoj Americi. Dozvoljeno joj je da izveze samo 1% nafte koju moze da proizvede za godinu dana/najvece rezerve nafte na svetu ima Venecuela/ i od toga zive. Latinska Amerika generalno mrzi USA otud pola drzava ima takve politicare kao Maduro.
Procitao sam da ce Venecuela dozvoliti prebrojavanje glasova,sto govori da je pobeda Madura regularna.
Zasto Amerika ima interesa u Venecueli,prvo nafta,drugo izbeglice koje ulaze u USA neligitimno,milioni.To zele da sprece.

Skoro ceo svet mrzi USA

Srbi mrze Ameriku takodje iz dna duse.

Zarobljavanje americkih marinaca 31. marta 1999.

h7lsjclr8cq61.jpg

5Sok9kqTURBXy8wMTI4ODRlYTBiNGVjZThiNGUxNDkxMzU1YTA4MzRhYi5qcGVnkZMCzQMWAN4AAaEwBQ

Back