Ne znam šta ti nije jasno. U autokratskim/diktatorskim režimima imaš ogromno nezadovoljstvo u narodu samo je ono ugušeno raznim oblicima represije i medijskog mraka. Opozicioni lideri, kao i njihove porodice, preživljavaju razne oblike torture, od toga da fantomski nestanu, do padanja sa balkona, davljenja u kadi, trovanja i tamnica. Obični ljudi koji misle drugačije, uglavnom ostaju bez posla (kao i njihove familije). Ako u TAKVIM uslovima opozicija uspe da dobije 44%, znaj da je to 85% u normalnim poštenim uslovima. Ove fore da su Ameri naduvali procente su naravno smešni izgovori. Kako to mogu da urade? Ne prave strane vlade nezadovoljstvo u narodu već loš režim.
Istrazivanja Americkog Instituta za Statistiku kaze da u “ autokratskim/diktatorskim rezimima, kada aktuelna vlast osvoji vise od 50% glasova, to tako i jeste i u 99% slucajeva uzivaju podrsku 80-90% gradjana te zemlje. Ne izlazenjem na izbore , gradjani daju podrsku aktuelnoj vlasti I slazu se sa trenutnom politikom.”
Isti institut “za promenu vlasti i politickog kursa bilo koje zemlje, potrebno nam je 10-15 % podrske naroda i dovoljno miliona dolara da podmazemo pravac delovanja za svoje kandidate”
Isti istitut kaze “ CIA je majka”
E sad…. Ja sam 100% siguran, da renomirani americki instituti zasta god da sluze i koja im je god svrha, imaju itekako bolje strucnjake da kazem slobodno eminentne strucnjake iz raznih oblasti koji su daleko strucniji i bolje poznaju tematiku od tebe. Mislim zasto bi amerikanci lagali kada nemaju potrebu za tim? Osim ako ti imas daleko bolje kvalifikacije od njih. Ispada da su amerikanci u sve to potrosili dzabe stotine ili milijarde dolara, mogli su samo tebe da pitaju ili onog Milana tarora jer sve pise crno na belo u kartama. Bilo bi definitivno jeftinije.
U svakom slucaju Maduro je osvojio najvise glasova. Pobedio je. Cestitke za njega.
Mene vise zanimaju izbori u Americi i da li ce fasisticko pedofilska diktatura biti srusena. Docekali smo da posle 50 godina , amerika ima kandidata koji ima priliku da srusi tu diktaturu i americi da predstavi neki model demokratije.
Mada pokusali su da ubiju svog politickog protivnika, ali su promasili , kao sto smo videli u direktnom prenosu.
Mene takodje zanima koliko ti zlocinacki rezim placa da siris lazi i mrznju po forumu o zemlji za koju ne bi znala da pokazes ni ba mapi gde se nalazi?