Amerika posle Trampa

Epidemija covid 19 u SAD će verovatno uništiti Trampove izglede da na narednim izborima ( svejedno kad će biti održani) dobije još jedan mandat.Njegovi protivnici uključujući i vrlo moćne medije već ga razapinju za katastrofalno hendlovanje epidemije.Od tih napada odbrane nema jer je svima jasno da je Tramp čak i uprkos savetima svojih saradnika potcenio mogućnost epidemije u SAD i nije predezeo ništa sve dok voda nije ušla u uši.Naravno,nije Tramp nikakav izuzetak u tom pogledu jer su i manje više svi drugi upravljači širom sveta na pojavu novog virusa gledali kao na pojavu još jednog gripa od koga umiru samo 80 + pa zbog toga uvoditi neke mere koje znače i manji profit,nije izgledalo nimalo umesno.Verovatno bi na isti način postupili i njegovi konkurenti ali imali su sreću da je on umesto njih u tom trenutku bio odgovoran.
Odlazak Trampa verovatno znači vraćanje američke politike na stanje pre njegovog preuzimanja vlasti a to je jedna u odnosu na Trampa agresivnija politika prema onima koji nisu miljenici Amerike.Među takve spada i Srbija.
Saznacemo na vrweme, sta ce biti posle pandemije Kovida 19, prerano je donositi zakljucke, :)
 
Hmmm. Izazvali smo mi klintonovski establisment. Sada popravljanjem odnosa sa tramparskim imamo sansu da popravimo i situaciju.
Ja podrzavam teoriju da smo sami krivi za devedesete.
Pa znači nema potrebe da se protivimo Bajdenu, jer on nikad nije izjavio "Jugosloveni zaudaraju," kako piše ruska hibridna novina Večerenje Novosti.

Znači odlučujemo se između kandidata po tome ko je više omražen od strane Moskvovskih Nacista.
 
Pa znači nema potrebe da se protivimo Bajdenu, jer on nikad nije izjavio "Jugosloveni zaudaraju," kako piše ruska hibridna novina Večerenje Novosti.

Znači odlučujemo se između kandidata po tome ko je više omražen od strane Moskvovskih Nacista.
Ne znam niti me zanimaju Rusi. Mislim i da je njihov uticaj vise zasnovan na strahu od Zapada. Kada Zapad bude ulio poverenje Srbiji ona ce se automatski osloboditi ruskog uticaja.

No sto se Bajdena tice mi ne znamo kakav ce njegov stav prema Kosovu biti, a Tramp je za podelu. Ne znam samo kako seseljistima odgovara Tramp?! Zar su i ograniceni radikali za podelu Kosova?
 
D08CzMuXcAAjIwm.jpg


Bese, pre par meseci si napisao prvi pametan post za sve ove godine?

Evo i drugog!

Bravo!

Napredujes.
 
Нисмо сањали Јеба Буша, већ смо и тада навијали за Трампа, тј. Теда Круза, данашњег великог Трамповог саборца.
2008 su se sukobljavali Džon Mekejn i Barak Obama.

Ovdašnji rusotupani su tada percipirali Obamu kao "Čovjeka koji će konačno prijestati napadati nas socijaliste."
 
Ne znam, ali to im je ambicija.

Bar je bila, pre nego što je cena nafte otišla ispod nule, čime i budžet ruske pederacije.
Kako vidim oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Ameri napravise F22 200 komada i tacka. Rusi stalno izbacuju neke prototipove sedme generacije a ni jedan u serijskoj proizvodnji.

Rusi imaju samo nekoliko kapaciteta. Imaju nenormalne izvore energije i ogromno prostranstvo. To ih cini neosvojivim. Njima vise teritorije ne treba. Oni su ogromni. Rusi nisu ofanzivni nego defanzivni.

Nato je dosao sa stitom u Poljsku, Rumuniju, Bugarsku. Vrslja po Ukrajini. Poceli su i sa Lukasenkom da vrslajju. NATO je bio i ostao ofanzivni agresivni savez.

Rusi se samo brane.

Srbija pak sa tim nema nista i treba da se uclani u NATO.
 
Како сам то пропустиоо, умро значи.
naprasno

ja glasam da konacno pocnu hapsenja, a lek moze da se podeli narodu



Dr. Stephen Smith, an infectious disease specialist, on using hydroxychloroquine/azithromycin combo to treat #COVID19 patients:

“It’s a game changer. It’s an absolute game changer. … I think this is the beginning of the end of the #pandemic. I’m very serious.” pic.twitter.com/F716IhtEvA
— Nicole Saphier, MD (@NBSaphierMD) April 2, 2020


http://www.informationliberation.com/?id=61345
 

Back
Top