америка поклања ф16 геноцидној творевини хрватској

f16 jesu krntije u danasnjem vremenu kao i mig-29 al sta vredi kad mi imamo izdajnike na vlasti . zato nemamo nista od modernog naoruzanja.

plus nas ministar vojni iz DS-a kaze da nasa vojska nikada vise nece ratovati . Pa koji ce nam **** onda vojska?

Sve dok nam je izdajnicka klika na vlasti bice nam rasulo i u vojsci i u celoj drzavi.q

isto je i sa mig-29.a nije tacno da ne lete svi vec imaju cesce kvarove...siguran sam da ce to brzo ispraviti.

Неће. Проблем је у синдикализованој фабрици и у опште лошем квалитету делова. ради се о фабрикама које су под колективним синдикалним уговором где синдикат радника има уплив у уговарање посла тако да најнижи понуђач добија посао.

Kao sto je vec objasnjeno nekoliko puta do sada. Dobit ce dva polovna F16 na kojima ce obucavati svoje pilote, da bi sutra sa ulaskom u NATO bilo puno isplatljjivije kupiti americke avione od evropskih jer su piloti vec trenirani na njima. Znaci ne samo da ce kupovati delove za ove polovne avione ciji sat letenja isto tako duplo vise kosta od novog, nego ce biti prinudjeni da kupuju americko jer im je ono vec "poznato". Citao sam to isto i za Poljake i smesno je kakvu su glupost napravili kupujuci polovno djubre.

Sto se tice Srbije, najpametnije bi joj bilo da kupi eskadrilu aviona tipa SAAB jer joj bolji ne trebaju, a od rusa nabave nekoliko sistema S300 ili novog S400 i Bog da nas vidi po pitanju RV & PVO.

´Демократи´ кажу како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.

Srbi kažu da kod njih nema (klero)fašizma a Vladimir Putin odlikuje Stipu Mesića za borbu protiv istog dok na Maksimiru pevaju ustaške pesme?

img_11665780_0048.jpg

Šteta što ima godina koliko i Hrvatska... Još malo pa se može hebati...

Da ne piše ko su mislio bih da su ružni Grobari... života mi... ovoga mi krsta...

´Демократи´ кажу како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.

NOVI PLAN OBNOVE HRZ-a Vlada bi unajmila, a ne kupila lovce

ovo stoji u nekom pasusu u tvom tekstu gde si postavio link! Ipak kako god, oni se naoruzavaju dok nasa vojska jos nema ni luk i strelu u svom arsenalu!

koja, austrijska?
ne mogu da verujem:shock:

skupo ces platiti tvoju glupost kada te budu napali siptari! nego bolje da ja tebi kupim ovde jednu pracku pa moz se bijes koliko oces, municije imas na sve strane u tvojoj blizini, jer ti je i kraj takav, sav kamenit! mogo bi da izvozis municiju albancima!

Kao sto je vec objasnjeno nekoliko puta do sada. Dobit ce dva polovna F16 na kojima ce obucavati svoje pilote, da bi sutra sa ulaskom u NATO bilo puno isplatljjivije kupiti americke avione od evropskih jer su piloti vec trenirani na njima. Znaci ne samo da ce kupovati delove za ove polovne avione ciji sat letenja isto tako duplo vise kosta od novog, nego ce biti prinudjeni da kupuju americko jer im je ono vec "poznato". Citao sam to isto i za Poljake i smesno je kakvu su glupost napravili kupujuci polovno djubre.

Sto se tice Srbije, najpametnije bi joj bilo da kupi eskadrilu aviona tipa SAAB jer joj bolji ne trebaju, a od rusa nabave nekoliko sistema S300 ili novog S400 i Bog da nas vidi po pitanju RV & PVO.

eskadrila aviona tipa SAAB, kojih konkretno, rekao si ima firme a ne tip aviona?!
S400 nama nikad nece biti ni ponudjen, taj sistem ce se u narednih desetak god prodavati tako sto se rusi da ga ponude zemljama za koje misle da treba da ga imaju ( indija, kina belorusija )... i trece, sta mi koji ***** da kupimo, kad nema vojska leba da jede!
a dali su se poljaci zajebali, pokazace vreme, oni ce vremenom poceti da dobijiju vojn pomoc od amera, a bice im otvorena vrata i vecih poslova za njihovu industriju... ako ti nije jasno, avo mali primer... izrael, s.arabija i egipat ce u narednih deset god. dobiti oko 65 milijardi dolara vojne pomoci od amerika, pa sad to reci da je lose biti njihov saveznik.
pa pakistan je dobio sam 6-7 milijardi kesa za brbu protiv teroriznam!
P.S. Poljski F-16 su po paketu opreme moderniji i od americkih... toliko o tome!

toliko od mene!

F-16 су застарели у свакој верзији, а идеја о куповини Грипена је такође лоша. Ко ће нама у случају рата испоручити резерве делове за те "швеђане"? Србија је већ деценијама куповала руско оружје, имамо пилоте који су искључиво летели руске авионе и за нас би данас најбоље било да набавимо 2-3 ескадриле МиГ-35 и наравно ПВО-системе С-300 последње генерације.

Неко рече, како када нам војска нема леба? Променити власт! Србија у тренутку има довољно новца да у року од годину дана створи најмодернију и најјачу војску у региону. Довољна је изјава илегалног министра одбране Србије, који каже да наша војска више ратовати неће. Дакле, тај човек у случају да нас било ко нападне одмах потписује капитулацију! Војска се држи за рат, не за гледање. Јачањем војске Србија би била у далеко бољој позицији, а овако нас 'ебе ко стигне.

ajde ovako... borbene letelice ruskog porekla u nasem vazduhoplovstvu se mig-21 i mig-29... svi ostali, g-2,g-4, j-22, jastreb... su bili domaci avioni uglavnom filovani domacom i zapadnom tehnikom!
svedjani su uglavnom kombinacija domace i americke tehnike... a da je f16 takvo djubre, onda ga emirati nebi uzeli i kupili 80 kom. i jese nebi odlucile da bas taj model modernizuju u verziju f16I koji je jedan od najboljih aviona trenutno... ako ne znas pitaj!

sto se tice aviona mig-35 on jos nije u serijskoj proizvodnji, i ako ga indija ne izabere nikad nece ni biti u serijskoj proizbodnji, jer je taj avion pravljen samo za indijski konkurs novog visenamsenskog borbenog aviona!
pa recimo da je rumunija projektovala svoju vazduhoplovnu komponentu na 40-46 visenamenskih aviona!
a sto se tice budzeta... malo procitaj kako se nas budzet rasporedjuje, oko 50% odpada samo na penzije.
s-300 dali ti znas koliko kosta to cudo, dali ti znas koliko kosta da se vojska obuci za to... dali ti znas da rusi vise ne daju nista na prijateljstvo... za njih je jedini prijatelj ben frenklin, pa ako ih imas onda ste prijatelji, a ih nemas ko te ****!

onda ga emirati nebi uzeli i kupili 80 kom

Da napomenem da ovo nije nikakav pokazatelj. Arapi su najveci kupci americkog oruzja na svetu, ali je i budali jasno da Emirati, Kuvajt, Saudijska Arabija itd. nisu nizasta u vojnom smislu. Svi ti preskupi avioni, tenkovi i ostale gluposti trunu u pustinji, a kupuju se zato sto su deo opsteg ekonomskog aranzmana sa Amerima.

Back