kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Verovatno nece smeti bez dozvole nato ni da ih operu a kamoli da nekog napadnu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista nije besplatno pa cak ni f-16
isto je i sa mig-29.a nije tacno da ne lete svi vec imaju cesce kvarove...siguran sam da ce to brzo ispraviti.
´Демократи´ кажу како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.
´Демократи´ кажу како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.
Šteta što ima godina koliko i Hrvatska... Još malo pa se može hebati...
Da ne piše ko su mislio bih da su ružni Grobari... života mi... ovoga mi krsta...
Zar nisu prošle godine na Batajnicu stigli neki F-16 i ostali tu?
nasa vojska jos nema ni luk i strelu u svom arsenalu!
koja, austrijska?
ne mogu da verujem:shock:
Kao sto je vec objasnjeno nekoliko puta do sada. Dobit ce dva polovna F16 na kojima ce obucavati svoje pilote, da bi sutra sa ulaskom u NATO bilo puno isplatljjivije kupiti americke avione od evropskih jer su piloti vec trenirani na njima. Znaci ne samo da ce kupovati delove za ove polovne avione ciji sat letenja isto tako duplo vise kosta od novog, nego ce biti prinudjeni da kupuju americko jer im je ono vec "poznato". Citao sam to isto i za Poljake i smesno je kakvu su glupost napravili kupujuci polovno djubre.
Sto se tice Srbije, najpametnije bi joj bilo da kupi eskadrilu aviona tipa SAAB jer joj bolji ne trebaju, a od rusa nabave nekoliko sistema S300 ili novog S400 i Bog da nas vidi po pitanju RV & PVO.
onda ga emirati nebi uzeli i kupili 80 kom