- Poruka
- 552
Americans offering Croatia free F-16 fighter jets:
http://www.nacional.hr/articles/view/39682/
´Демократи´ кажу како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Americans offering Croatia free F-16 fighter jets:
http://www.nacional.hr/articles/view/39682/
Наша влада каже како Србији није потребно оружје. Док пун максимир пева усташке песме.
oce dace nam par komada skoro novih za 100 milona dolara ,tako reci dzabamogli bi nama oni rusi sto nas tako obozavaju i stalno nam pomazu da nama poklone koji MiG?
Sto bi nam rusi dali nesto? Da mi odmah prosledimo Amerikancima?
pa kako Rvatima Putin poklanja medalje i ordenje za izmisljene ratne zasluge, a oni skoro u NATO ,cak je Putin isao u Zagreb ,a B,eograd je vesto iskulirao ,mislim znam ja da su nasi politicari izdajnici ,placenici i sve ostalo al zar su Mesic i Sanader veci Rusofili od Voje ,Tome i Bore ??Sto bi nam rusi dali nesto? Da mi odmah prosledimo Amerikancima?
kad hoces u NATO neka ti oni poklanjaju. al za malo.
e da zaboravio sam dodati da su ti F16 ionako teske kante i da to nista ne valja kao i svo ostalo americko sranje
kanta ili ne, samo jedan taj F16 moze da se meri sa celokupnom flotom od 5 MiG29...
koji su inace na remontu u rusiji, rusi ce nam to debelo naplatiti....
e da zaboravio sam dodati da su ti F16 ionako teske kante i da to nista ne valja kao i svo ostalo americko sranje
pa dobro ja sam tu bio i pomalo sarkastican ,al slazem se da je neka trgovina ali opet gledano objekitvo dakle ne iz nase perspektiver i interesa ,Amerikancima nista ne znaci i da poklone Hrvatima tih nekoliko aviona kad znamo koliko ih imaju i koliki im je vojni budzet a sa druge strane time samo ucvrscuju svoje saveznistvo sa njima.Mada ja mislim da je razlog Hrvatsko pristupanje NAO sledece godine a oni nemaju nijedan avion te klase, imaju neke migove 21 i super galebe i to je sve ,pa su im ovi sad "pokolnili" F16tice kako bi sto pre ispunili uslove za clanstvo ,a naravno da interes igra presudnu ulogu.To je jedno. Plus, ako neko još nije naučio : nema džabe ni kod babe.
Neka je tu trgovina sklopljena. A da se ne bi objašnjavalo kako i zašto, elegantno je reći poklon
Pa dobro, zato su sada na remontu kao prvo, a kao drugo nije avion video igrica pa da sve zavisi od "elektronike", jer onda bi bio "fly by wire" a nebi mu bio potreban pilot i o njemu ovisio ishod "dog fight-a"
Pa eto to. I ja se slažem. Nisam ti zamerio ništa, hteo sam samo još, kao, da malo osvetlim generalno. A evo sad si i izdetaljisao s čime nemam ništa protiv. :wink:pa dobro ja sam tu bio i pomalo sarkastican ,al slazem se da je neka trgovina ali opet gledano objekitvo dakle ne iz nase perspektiver i interesa ,Amerikancima nista ne znaci i da poklone Hrvatima tih nekoliko aviona kad znamo koliko ih imaju i koliki im je vojni budzet a sa druge strane time samo ucvrscuju svoje saveznistvo sa njima.Mada ja mislim da je razlog Hrvatsko pristupanje NAO sledece godine a oni nemaju nijedan avion te klase, imaju neke migove 21 i super galebe i to je sve ,pa su im ovi sad "pokolnili" F16tice kako bi sto pre ispunili uslove za clanstvo ,a naravno da interes igra presudnu ulogu.
hahahaha stvarno postoje ovde oni koji stavrno veruju da ce hrvati dobiti F16 besplatno??? hahahahahahhahaa
Дакле када америка неком поклони авионе то значи следеће:
"Имам дванаест половних Југића које намеравам да бацим у старо гвожђе. Али, нашао сам будалу којој ћу да поклоним те крнтије, па ће он да ми наредних 10 година од мене купује резервне делове. Како су Југићи већ одслужили своје, треба ће му готово све од резервних делова. Направићу болји посао него да је он купио нове, јер после не би куповао резервне делове дуже време."