Amerika oduzela Srbima decu jer su ih slikali golisave u kadi!

piciginx

Buduća legenda
Poruka
47.425
Sad procitah na vestima da je Amerika kao drzava oduzela jednoj srpskoj porodici decu i dala ih na usvajanja, sto znaci da su ta deca TRAJNO ostala bez svojih roditelja , zato sto su roditelji slikali svoju decu golisavu u kadi.

Kazu prijavio ih je serviser u nekoj radnji za racunare gde su poslali na opravku kompjuter , i na kompjuteru su bile te slike

U istoj toj americi ****** mogu da se vencavaju i usvajaju decu, ali roditelji ne smeju da slikaju ili jos gore , pipnu svoju decu dok su gola to je automatski za njih pedofilija

Kakva bolesna zemlja kakvi bolesni zakoni

Predlazem da se u Beogradu organizuju masovne demonstracije ispred americke ambasade i zatrazi vracanje ove jadne srpske dece njihovim roditeljima

Faca je stvarno bolestan!!! Slikati djecu...svašta..

sasvim_slucajno

Početnik
Poruka
34
Sad procitah na vestima da je Amerika kao drzava oduzela jednoj srpskoj porodici decu i dala ih na usvajanja, sto znaci da su ta deca TRAJNO ostala bez svojih roditelja , zato sto su roditelji slikali svoju decu golisavu u kadi.

Kazu prijavio ih je serviser u nekoj radnji za racunare gde su poslali na opravku kompjuter , i na kompjuteru su bile te slike

U istoj toj americi ****** mogu da se vencavaju i usvajaju decu, ali roditelji ne smeju da slikaju ili jos gore , pipnu svoju decu dok su gola to je automatski za njih pedofilija

Kakva bolesna zemlja kakvi bolesni zakoni

Predlazem da se u Beogradu organizuju masovne demonstracije ispred americke ambasade i zatrazi vracanje ove jadne srpske dece njihovim roditeljima

Takav je slucaj i sa Amerikancima. Ziveo sam tamo i cuo sam za slucajeve gde su ljudima i zbog manjih razloga oduzimana usvojena ili prirodna deca

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.298
LJUDI PRESTANITE DA LUPATE GLUPOSTI

Covek je u svom licnom kompjuteru ima slike svoje dece od cetiri i sest godina u kucnoj kadi. Dokazano je na sudu da to nije distribuirao ili na bilo koji drugi nacin davao drugima. Prosto je, kao i milioni drugih ljudi, skladistio fotografije koje slika (i stotine drugih) u kompjuteru.

Uhapsen je sa zenom i deca su mu oduzeta. Optuzbu za pedofiliju je SUD ODBACIO. Ali Family Court donosi odluku da mu se deca daju u starateljsku porodicu.

Pitanje: a kako su zakljucili da je u pitanju pedofilija, kada deca NE ZNAJU DOBRO ENGLESKI JEZIK A SVI SRUCNJACI SU AMERIKANCI?

ispravka, laptop je firmin, a otac je rekao da nije on slikao...pa je chudno ko je prebacio slike na laptop :think:

kambodza

Elita
Poruka
15.736

Sećam se Eksl Rouz je pre 20 godina u nekom intervjuu pričao da ga je otac silovao

Šta ako je npr. otac u ovom slučaju bio manijak koji je zlostavljao sopstvenu ćerku ← da li ste i onda protiv reakcije milicije

..........i npr je oca tog deteta oteo vanzemaljac i nad njim izvrshavao experimente a posle toga je cane partibrejker priznao da je gledao kako komshija kolje svinju i onda on sad ne moze da smisli svinjske raznjice a na sve to majka tog deteta je 90 tih kupovala pershun na zloglasnoj pijaci zeleni venac pa sad posle svega toga da im ne uzmu decu .....................mislim stvarno .......:(

gost 204907

Elita
Poruka
22.655
Деца су одузета и додељена на старатељство некој мескичкој породици. Притом, родитељи имају право да их виђају повремено али је деци и родитељима забрањено да говоре српски, само енглеским могу да комуницирају.
Сваки родитељ, нарочито имигрант, у једној лицемерној и параноичној држави би свакако размислио да ли ће да држи слике деце уопште у компу да не би било злпупотребљено. >Њима не сметају избори за мис девојчица од 5 година и то је екстра популарно и не доводе то у везу са педофилијом, то за њих није злоупотреба деце...а овде се лепо ради о томе да су људи без деце добили децу, здраву и праву гратис...Могуће је милијаду ствари о чему се ту заправо ради, али је чињеница да наша држава није реаговала.
Наши реагују само по питању случајева какав је Сељадин Ковачевић све на нашу штету и одштету.

Гост форума

Aktivan član
Poruka
1.516
ispravka, laptop je firmin, a otac je rekao da nije on slikao...pa je chudno ko je prebacio slike na laptop :think:
"Naime, zbog kvara na memoriji ličnog kompjutera, mnogo ranije dobio je odobrenje IT odeljenja u firmi u kojoj je radio da više od 2.000 privatnih fotografija i neke video klipove čuva na svom službenom kompjuteru. Nije ni sanjao da će sve to zajedno u jednom momentu zauvek uništiti njegov i život njegove porodice."

Извор
http://forum.krstarica.com/showthread.php/430734-AMERIKA-KRADE-SRPSKU-DECU-SRBIJI-SVEJEDNO!!!

Sue Me

Elita
Banovan
Poruka
15.259
Деца су одузета и додељена на старатељство некој мескичкој породици. Притом, родитељи имају право да их виђају повремено али је деци и родитељима забрањено да говоре српски, само енглеским могу да комуницирају.
Сваки родитељ, нарочито имигрант, у једној лицемерној и параноичној држави би свакако размислио да ли ће да држи слике деце уопште у компу да не би било злпупотребљено. >Њима не сметају избори за мис девојчица од 5 година и то је екстра популарно и не доводе то у везу са педофилијом, то за њих није злоупотреба деце...а овде се лепо ради о томе да су људи без деце добили децу, здраву и праву гратис...Могуће је милијаду ствари о чему се ту заправо ради, али је чињеница да наша држава није реаговала.
Наши реагују само по питању случајева какав је Сељадин Ковачевић све на нашу штету и одштету.

Tačno od reči do reči!
nego, ovo boldovano mi je takođe vrlo čudno.
Zar bi sud osumnjičenim pedofilima ili distributerima pedofilskog foto sadržaja sopstvene dece (što je napakovano ovim nesrećnicima) , uopšte dozvolio viđanje i razgovor, pa makar i na engleskom?
:think:

Čujem jutros da će roditelji pokušati da decu pošalju u Srbiju. Kako će to izdejstvovati od tamošnjeg suda ne znam, ali je ceo slučaj time još čudniji i neverovatniji.

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Interesantni komentari na sajtu B92: :zroll:

Ali ne razumem šta je to interesantno u tome da se deca slikaju gola? Ne razumem roditelje šta im je to tako interesantno? Zbog čega odnosno koga ih slikaju tako neodevenu? Kome pokazuju te slike?
(aca, 21. decembar 2010 11:47)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Ma sta je savet? Nadju na sirotinji da se izivljavaju, pogotovo sto su emigranti i sto su Srbi...Eto ne treba vise nista...a s druge strane tamo se svasta radi u crkvi, internatima, domovima, mogu da pobiju i zakopaju koliko hocete dece i omladine, to niko ne ispituje i ne pise o tome. Ovde nadju ljude sto su tamo otisli da zarade neku crkavicu da im uzimaju decu. Ma sve mi je ovo odvratno...
(Nekulturolog, 21. decembar 2010 11:43)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
OK da su bebe u pitanju, ali decko ima 8 godina - lupajte minuse do mile volje, ali meni ovo nije normalno
(Vlada, 21. decembar 2010 11:10)
# Link komentara

Ovo je sve neverovatno. Citam u drugoj vesti, isto na B92, da se uvode pravila u Z. Evropi da deca ne smeju da sede u krilu Deda Mraza a kamoli da ih zagrli ili poljubi za slikanje. Jos malo, kao sto se u komentaru na tu vest kaze, nece smeti ni kod roditelja ili deda i baba da sede deca u krilu.
Gledao sam pre neki dan australijski film snimljen pre 25 godina "Coca Cola Kid" gde se glavna glumica Greta Scacchi kupa sa svojom cerkom (u filmu) gola. 'Ajd' nek sad to neko snimi ako sme. Doduse reziser je bio Dusan Makavejev, pa moze opet neko da kaze da su Srbi... :-) ili boje :-( jer nije smesno nimalo.
(pera zdera, 21. decembar 2010 11:08)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Jednu stvar treba znati da su amerikanci digli do neba njihovu demokratiju kao najdemokratija zemlja na svetu. Ovaj nacin oduzimanja decu bi hteli da svetu prikazu kako njihova demokratija zastiti decu od pedofila bez obzira dali imaju tvrd dokaz ili ne, ali to je njihov nastup.
Slucaj Vikiliks je veliki udarac za njihovu slobodu i demokratiju.
Kad bi neko tako postupio na isti nacin za oduzimanju njihovu decu, znate dobro sta bi oni uradili povodom toga.
Ovo je igra ko je najjaci.
Zelim samo da se deca vrate njihovom roditelju.
(demokratak, 21. decembar 2010 11:01)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Nije to nikakav sukob kultura već formiranje licemerne svesti seksualno opterećenih ljudi koji u svemu vide projektovnu svoju sopstvenu nastranost.
(Misha, 21. decembar 2010 11:00)
# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
Zao mi je zbog toga sto se desilo porodici Nastic, ali pre nego sto covek odseli iz Srbije u neku stranu zemlju treba da prihvati i te kulturoloske razlike. Znaci ili prihvati te razlike pa zivi na zapadu, ili ostani u Srbiji pa srbuj do mile volje. Nijedna od zapadnih zemalja nas nije naterala da se preselimo. Ali me nerviraju nasi ljudi koji dodju u jednu zapadnu zemlju zbog para a ne postuju zakone te iste zemlje. Ne moze i jare i pare.
(na prinudnom radu, 21. decembar 2010 10:52)
# Link komentara
Preporučujem (+6)
Ne preporučujem (-3)
Šta je ovo
Ne znamo sta se tacno desilo.
Znamo samo Nasticevu stranu price.
Ni u jednoj zemlji na svetu deca se ne oduzimaju roditeljima olako.
^^^^^^^
To sto je nekad bilo normalno da se deca slikaju gola na plazi danas vise nije.
Nekad je bilo normalno da se deca tuku kaisem preko stolice, danas se to smatra zlostavljanjem.
(Skeptik, 21. decembar 2010 10:42)
# Link komentara
Preporučujem (+8)
Ne preporučujem (-3)
Šta je ovo
A ko ih je onda slikao, ako su oboje bili dole za tih 10 sec?
Verovatno je nesporazum, ali tekst ne daje dovoljno informacija.
(ZoZza, 21. decembar 2010 10:41)
# Link komentara
Preporučujem (+5)
Ne preporučujem (0)
Šta je ovo
nikad nisam volela da vidim sliku golog deteta bilo kog pola i uzrasta,narocito bebe,jer to mi je atak na bespomocnu licnost.Znam mnogo ljudi kojima je jako neprijatno ,sad kad su odrasli, da njihove gole slike iz detinjstva stoje u porodicnom albumu.Zavisi prvo od domaceg vaspitanja,ali u sredini gde sam ja odrasla,nije bilo normalno da otac kupa decu .Znaci nije to nase generalno shvatanje da je ovde to normalno i uobicajeno
(Draginja, 21. decembar 2010 10:37)
# Link komentara

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Interesantni komentari na sajtu B92: :zroll:

nesto malo preporuka imaju ti komentari koje si selektirao, to si neki usamljeni frikovi kakvih ima i par ovde na Krsti a sluze kao predmet podsmevanja

vidi ove komentare:

Užas. Kada su za Miladina Kovačevića da daju onolike pare, zbog njegove bahatosti, moraju da pomognu i ovu porodicu. Pogotovo što su uspeli u kasnim godinama da najzad postanu roditelji.
(Zdravstveni radnik, 20. decembar 2010 18:49)

# Link komentara
Preporučujem (+561)
Ne preporučujem (-21)
Šta je ovo

Tadicu sad reaguj!
Sad pomozi svojem narodu, pa makar on bio i preko okeana.
(Dr Aleksandar, 20. decembar 2010 18:51)

# Link komentara
Preporučujem (+339)
Ne preporučujem (-15)
Šta je ovo

ajde ko se razume u ovo pitanje neka organizuje neku akciju da svi poshaljemo svoje slike kad smo bili mali kao dokaz da je to u nashoj kulturi normalno... kapiram da ce se za par dana skupiti desetine hiljada ljudi koji ce pomoci ovim nesrecnim ljudima da se odbrane.
(wukiw, 20. decembar 2010 18:54)

# Link komentara
Preporučujem (+339)
Ne preporučujem (-18)
Šta je ovo

To je ta divna Amerika...sa jedne strane ekonomski gigant ali sa druge strane zemlja koja je od 2001. upala u opasnu paranoju i sizofreniju."Veliki Brat" je u Americi postao realnost.
(Dr.Strange-Palo Alto-CA, 20. decembar 2010 18:58)

# Link komentara
Preporučujem (+313)
Ne preporučujem (-38)
Šta je ovo

Nastic je trebao uciti o Americi ne iz propagande za radnicku klasu koju Amerika siri po istocnoj Evropi, nego zaista da upozna sistem, koji u mnogo cemu neodoljivo podseca na sovjetski model pre propasti komunizma.
Sto je nepoznato ljudima u Srbiji, kad je Tito pregovarao sa studentima, za to vreme je americka garda pucala na studente koji su demonstrirali protiv Vjetnama, ubijeno je 14 studenata, od kojih je vlada USA priznala samo nekoliko ubijenih.
(Sinisa, 20. decembar 2010 18:59)

# Link komentara
Preporučujem (+321)
Ne preporučujem (-28)
Šta je ovo

Dragi zemljaci, u ime svega sto je sveto skupite se ispred americke ambasade u Beogradu , ma najmanje 100 000 da nas bude. Ovo je ljudska tragedija pred kojom ne sme da se cuti. Fidelu Kastru je uspelo da skupi milion ljudi na protestu i da vrati dete ocu na Kubu, zar nie moguce da ne mozemo bar da probamo. Nista politika, nista stranke, nista vredjanje, samo kulturni protest. Ako smo jos uvek ljudi a jesmo i to kakvi!
(momabrazil, 20. decembar 2010 19:02)

# Link komentara
Preporučujem (+478)
Ne preporučujem (-43)
Šta je ovo

i mene su moji slikali golišavog - još u kadici!

a i ja sam svoju ćeru...

pa sam sad gadljiv na kalifornijske porodične vrednosti!
(golać, 20. decembar 2010 19:03)

# Link komentara
Preporučujem (+405)
Ne preporučujem (-29)
Šta je ovo

"...Serviser je na računaru pronašao porodične fotografije, među kojima je bilo dvadesetak na kojima se vide njegova naga deca,..."

-Zašto je serviser uopšte gledao slike!?
Računar sigurno nije zbog slika bio u servisu!!
(Hm?, 20. decembar 2010 19:06)

# Link komentara
Preporučujem (+472)
Ne preporučujem (-44)
Šta je ovo

I mene su slikali :D

I uvek se slatko nasmejem kada gledam te svoje fotografije...

Podrška porodici.
(Student, 20. decembar 2010 19:08)

# Link komentara
Preporučujem (+380)
Ne preporučujem (-15)
Šta je ovo

Varljivo leto 68. Scena na plazi. Klinac talambusa svog dj**u.... Jel sad svi treba da idemo u zatvor sto smo to gledali?
(Koen, 20. decembar 2010 19:14)

# Link komentara
Preporučujem (+424)
Ne preporučujem (-29)
Šta je ovo

Iskompleksirani i glupi Amerikanci. Nemam drugih reči.
(Che, 20. decembar 2010 19:16)

# Link komentara
Preporučujem (+315)
Ne preporučujem (-70)
Šta je ovo
a otkud servisu pravo da pretura po njihovim licnim podacima????? to nikom nista?
(laki, 20. decembar 2010 19:15)

# Link komentara
Preporučujem (+314)
Ne preporučujem (-16)
Šta je ovo

nije ti uspela fora, ybg.... mada dosad si se sigurno i navikao da ti u stvari nikad nista i ne upali...

ernauton de carmainge

Domaćin
Banovan
Poruka
4.363
Ajd sad ozbiljno. Svi smo se slikali i svi imamo neke takve slike, ali ajd da neko kaze otvoreno da su ga slikali golog u osmoj godini? :think:
Taj komentar od ovih postavljenih ima smisla. Ako su nas i slikali ili smo mi slikali nasu decu, to smo radili kada su bili bebe, eventualno sa godinu-dve na plazi ili kad se kupas, ali sa osam godina, drugi razred osnovne?

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
a stalno se potencira da su im uzeli decu zato sto su srbi....sto nema veze.....

ja uopste ne vidim da se to potencira, upravo se potencira nenormalnost americkog sistema. vest se kod nas probila naravno zato sto su Srbi u pitanju, ali niko ozbiljno ne tvrdi da im se to desava samo zato sto su Srbi

.a da li su krivi , valjda ce vreme pokazati

jasno, a u medjuvremenu im unistiti zivote i oduzeti decu i predati ih meksikancima. dok ovi ne dokazu da su nevini.

sa druge strane cekacemo pravosnaznu sudsku presudu protiv tacija, a do tad ce on nastaviti svoj posao po uobicajenoj praksi, sa sve sastancima i pregovorima sa Tadicem

Ajd sad ozbiljno. Svi smo se slikali i svi imamo neke takve slike, ali ajd da neko kaze otvoreno da su ga slikali golog u osmoj godini? :think:

a pise koliko je godina koje dete imalo na slikama koje su pronadjene?

Poslednja izmena: