Amerika nekad i sad

YujiroHanma

Domaćin
Poruka
3.279
ne bih da bedacim, ali sta cemo ako se umesto amerike raspadne kina? :vudu:

Кинески председник Си Ђинпинг, је у септембру упозорио своје колеге из ШОС-а, на опасност од „револуција у боји“. Чини се да и он сам треба да предузме хитну акцију, јер се Тјенанмен 2.0 назире на хоризонту.

U Kini počela „obojena revolucija“ – KRENULO ODBROJAVANJE

idemo....:mafijas::azdaja:

Kina ima 1.4 milijardi ljudi, normalno da se nadju par budala da protestuju.

Inače to je na Zapadu uobičajeno, tamo protestuju u vezi nečega svaki dan, a ovde jednom u 50 godina.

Onda za George Floyda zapalili pola Amerike, uništavali policijske stanice i kola, pljačkali radnje, onda onaj Trampov upad u zgradu Američke vlade, i td.

To sve u Kini nije mogući jer tamo je 99% jedna ideologija, jedan narod, jedna partija, jedan vodja, jedna rasa, najujedinjenija zemlja u istoriji.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Kina ima 1.4 milijardi ljudi, normalno da se nadju par budala da protestuju.

Inače to je na Zapadu uobičajeno, tamo protestuju u vezi nečega svaki dan, a ovde jednom u 50 godina.

Onda za George Floyda zapalila pola Amerike, uništavali policijske stanice i kola, pljačkali radnje, onda onaj Trampov upad u zgradu Američke vlade, i td.

To sve u Kini nije mogući jer tamo je 99% jedna ideologija, jedan narod, jedna partija, jedan vodja, jedna rasa, i td...
Jedno umlje

bas kao

Elita
Poruka
19.943
To sve u Kini nije mogući jer tamo je 99% jedna ideologija, jedan narod, jedna partija, jedan vodja, jedna rasa, najujedinjenija zemlja u istoriji.
Додајмо да, ако се Комунистичка партија Кине, под јармом економских проблема и протеста, распадне и забрани, слични догађаји који су се догодили у СССР-у ће изгледати као дечја игра.
https://srbin.info/svet/u-kini-pocela-obojena-revolucija-krenulo-odbrojavanje/?lang=lat

ja ipak mislim da komunistcka partija mora da skvikne
e, nista nisu naucili od rusije, razyebati kinesku komunisticku partiju je cist zicer.

Poruka
19.699
Додајмо да, ако се Комунистичка партија Кине, под јармом економских проблема и протеста, распадне и забрани, слични догађаји који су се догодили у СССР-у ће изгледати као дечја игра.
https://srbin.info/svet/u-kini-pocela-obojena-revolucija-krenulo-odbrojavanje/?lang=lat

ja ipak mislim da komunistcka partija mora da skvikne

e, nista nisu naucili od rusije, razyebati kinesku komunisticku partiju je cist zicer.
Нема толико демонстраната колико има тенковских гусеница.