Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
korisni idioti, topovsko meso....e to su ti Kurdi.Glupa grupa ljudi
Stalno ih upotrebljavaju da ginu a kad im ne trebaju onda ih slazu
Prestani upotrebljavati reč Srbi
Glupa grupa ljudi
Stalno ih upotrebljavaju da ginu a kad im ne trebaju onda ih slazu
....c......у свим монархијама и под карађорђевићима
a tek pod bravarom!!??...у свим монархијама и под карађорђевићима

Naoružani su oni od kako su odlučili da su Kurdi.
otprilike tako........ameri obecaju lalama drzavu, pare za lalinsku elitu.................ko sto su dobili siptari na kosovu, hrvati, bosanci,Ja ne znam ni ko su ti Kurdi.
Jel to nesto kao kada bi neko naoruzavao Lale u Srbiji?
Ne , na sto ce to liciti ? Turska ce se zestoko buniti.А у Турској?!
Ne , na sto ce to liciti ? Turska ce se zestoko buniti.
Neka se raznesu dinamitom....Па то је онда дискриминација..
Ми остали треба да помогнемо оне у Тзрској. Америка сигурно би али не може све да стигнеNeka se raznesu dinamitom....
Sto mi da pomazemo Turskoj sta mi imamo sa njima, malo nas tlacili 5 vekova skoro.Ми остали треба да помогнемо оне у Тзрској. Америка сигурно би али не може све да стигне
Sto mi da pomazemo Turskoj sta mi imamo sa njima, malo nas tlacili 5 vekova skoro.
Kurdi su americko topovsko meso kao u cirkusu kad stave coveka u top i ispaljuju ka mrezi e sad desi se da topdzija nekad i promasi mrezu.....Ништа ново Курди су један од главни савезници Амера, без своје државе
Ti znači Kurdima ne priznaješ pravo na državu???Kurdi su americko topovsko meso kao u cirkusu kad stave coveka u top i ispaljuju ka mrezi e sad desi se da topdzija nekad i promasi mrezu.....
Ja ne pricam o tome nego pricam o tome kako ih Ameri iskoriscavaju za svoje podmukle ciljeve.Ti znači Kurdima ne priznaješ pravo na državu???
Da.. zajednički interes: Kurdi sruše iransku vlast i dobiju državu.. ako ih ameri ne zahebu!!Ja ne pricam o tome nego pricam o tome kako ih Ameri iskoriscavaju za svoje podmukle ciljeve.
Sta me briga za njih iskreno.