Quantcast

"Америка нам никада није била пријатељ, нити ће то икада бити, не играјте се светим Косметом!"

zlatko01

Veoma poznat
Poruka
14.732
Naravno.

Ali kako to objasniti SNS sektasima?

Siptarska strana nije ispostovala NITI JEDNU odredbu briselskog sporazuma. NITI JEDNU.

A Srbija sve.

A svi znamo da je sporazum koji jedna strana ne postuje pravno nistavan.A Vucic odbija da ga ponisti. Razlog je sto je pod kontrolom Sorosa CIA Brisela i Vasingtona.

Samim tim on radi u njihovom interesu a na stetu Srbije i srpskog naorda.

Pa je jos besan sto crkva nece da saucestvuje u njegovoj veleizdaji i kaze mu "SRAM TE BILO IZDAJNICE I IZRODE"
jedna od tačaka briselskog sporazuma...normalizacija odnosa Prištine i Beograda...šta to znači?
 

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
30.122
To zlo ce trajati koliko traje americko zlo koje ga tetosi odrzava i hrani. Ni krace ni duze.
ne znam tixi sta da ti kazem izgleda da Bog voli Amerikance.Toliko si navijao da ovaj prosli uragan sravni cemeriku sa zemljom a on sravnio sirote Bahame.Ili Bog ne vidi sta ti vidis ,ili ima drugi sistem vrednosti.Toliko o americkom zlu
 

Metronomy

Iskusan
Poruka
5.091
Kakva bre amerika? Njih zabole za srbiju, ali srpski bolesnici, a nije ih mnogo, ali su uporni i pomazu im svi srpski neprijatelji. U jednoj drzavi gde ljude ne zanima ni ko je na vlasti, stalno imas "pametne srbe" koji " znaju" kako da dodju do para, pa osnivaju agencije i druge organizacije kojima je jedini posao rad za srpske neprijatelje, drugih zaduzenja nemaju, a najveci izvor su "poznati" srpski strucnjaci koji u svojim strukama nisu dali ni prosecne rezultate, pa nisu ni placeni dok ih ne "pronadju" te agencije i nevladine organizacije.
 

Sizif

Buduća legenda
Poruka
29.608
evo americki ambasador nam danas drzi predavanje o nekakvom "prijateljstvu" a ubijali nas bombardovali oteli zemlju proterali narod....
Za bombardovanje se zahvali Slobi i njegovoj "uspešnoj" spoljnoj politici. Nije da nije na vreme upozoren šta će biti ako ne prestane sa ubijanjem i proterivanjem albanskog stanovništva na Kosovu. On je mislio da je jači od NATO-a, ali gle čuda - ispostavilo se da nije.
 

tadija001

Primećen član
Poruka
745
Za bombardovanje se zahvali Slobi i njegovoj "uspešnoj" spoljnoj politici. Nije da nije na vreme upozoren šta će biti ako ne prestane sa ubijanjem i proterivanjem albanskog stanovništva na Kosovu. On je mislio da je jači od NATO-a, ali gle čuda - ispostavilo se da nije.
Da nije onih 50 miliona pobijenih Indijanaca, i 15 miliona crnih robova kupljenih na africkim pijacama, pa jos da kazes da su neki humani principi.. Jos licemerniji razlog bombardovanja je "ubijanje i proterivanje albanskog stanovnistva na Kosovu" jer su samo 4 godine pre toga Amerika i njeni generali ucestovali u akciji ("Oluja") proterivanja 300 hiljada Srba iz Hrvatske..
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
111.857
evo americki ambasador nam danas drzi predavanje o nekakvom "prijateljstvu" a ubijali nas bombardovali oteli zemlju proterali narod....

More mars.
:ok::ok::ok:
Скот је дао више него подле, покварене и дволичне изјаве........ гади ми се.......

Skot: "Uveren sam da Srbija ne može da primi svu populaciju Kosova natrag i da albanska populacija Kosova nikad neće biti deo Srbije"
Tanjug 11.09.2019.

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da pitanje Kosova i razvoj situacije na Kosovu vidi kao jedan od najtežih problema, odnosno prepreka u aktuelnim odnosima SAD i Srbije.

On je u tom kontekstu podsetio da je "režim Slobodana Miloševića" bio optužen za nasilje nad civilnim stanovništvom na KiM, posle čega je, kako je naveo, NATO odlučio da ukloni srpsku vojsku sa KiM.


- Posle smo priznali nezavisno Kosovo. Mnogo njih u Srbiji se ne slaže s tim, ali ja sam uveren da Srbija ne može da primi svu populaciju Kosova natrag u Srbiju i da albanska populacija Kosova nikad neće biti deo Srbije - rekao je Skot novinarima u Skupštini Srbije, gde je učestvovao na međunarodnoj naučnoj konferenciji "Srpsko-američki odnosi".

On je dodao da je neophodno da se pronađe rešenje, naglasivši da SAD podržavaju proces normalizacije odnosa između Beograda i Prištine, koji vodi EU.

SAD će, ističe, biti veoma aktivne u procesu pronalaženja rešenja, a on očekuje da će naredna vlada na KiM suspendovati ili ukinuti takse kako bi se ostvario napredak u pregovorima i postigao "težak kompromis".

- Nedavno je naš državni sekretar imenovao specijalnog izaslanika Metjua Palmera da se uključi u taj proces. Nadam se da će se posle izbora na Kosovu doći vlada, koja je spremna za napredak u pregovorima i da će suspendovati ili ukinuti takse tako da možemo da napredujemo i nađemo težak kompromis između Kosova i Srbije - rekao je Skot.

Skot je naglasio da je važno posvetiti se napretku i istakao da je američki državni sekretar i imenovao Palmera za specijalnog izaslanika za Balkan kako bi se on koncentrisao na to pitanje.

- Mi se nadamo da ćemo se posle izbora na Kosovu brzo vratiti na posao da nađemo rešenje koje je trajno i koje će dati doprinos miru u ovom region - rekao je Skot.

Američki ambašador, kojem mandat uskoro ističe, ocenio je i da ekonomski odnosi Srbije i SAD napreduju, a nada se i politički odnosi .

"Era Miloševića ne sme da definiše naše odnose"

- SAD se raduju zajedničkom razvijanju odnosa Srbije i Amerike u narednim vekovima - rekao je američki ambasador u Srbiji i naglasio da ne smemo dozvoliti da raspad bivše Jugoslavije i era Slobodana MIloševića definišu srpsko američke odnose.

On je odsetio na 140 godina duge diplomatske odnose Srbije i SAD i na razvoj tih odnosa od Kraljevine Srbije do današnjih dana. Naglasio je da zajednička priča Srbije i SAD ne počinje devedesetih godina, već da je to bio samo bolan period u odnosima.

"Dali smo preko milijardu dolara pomoći"

- Od 2000. godine sarađivali smo na izgradnji vizije Srbije u zajednici svetskih naroda, pružili smo preko milijardu dolara pomoći za obnovu škola, puteva... - kazao je američki ambasador.

Naveo je i da, iako je dolazilo do radikalnih promena liderstva u Beogradu, prijateljske veze koje grade diplomatske odnose dve zemlje i dalje su jake: "Dok ovde govorimo, pišemo novo poglavlje. Novi narativ je narativ nade, optimizma, prijateljstva, drugačiji scenario od onog koji možemo da vidimo na internetu i tabloidima, da je Srbija žrtva zapadnih zlikovaca".

Istakao je da danas imamo priliku da ispravimo sliku srpsko-američkih odnosa koja zajedničkim stremljenjima može biti uspešn
gledaju na Svetog Đorđa i ubiju zmaja: "Brojni su primeri antagonizama koji utabavaju nuteve odnosa između Francuske i Nemačke, SAD i Japana. Umesto da se u mržnji i zlobi ukorenimo, učaurimo, treba nešto bolje, jače i pozitivnje zajedno da gradimo".

Dodao je da je potrebno da se ide napred kako bi mladim i talentovanim ljudima na Balkanu omogućili da vide svetliju i bolju budućnost na Balkanu.

- Ako se iskoritsi pomoć koju nude SAD i druge zemlje, Japan, Norveška, Švajcarska, koje su zainteresovane za razvoj ovog regiona, siguran sam da Srbija može mnogo - kazao je Skot.

Rekao je da trenutno stojimo na prekretnici, a da su SAD imenovale specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan koji će doprineti da region teži prosperitetu koji i zaslužuje. Kako je naveo, američke kompanije investirale su kapital u Srbiju i danas zapošljavaju preko 20.000 srpskih građana i pružaju im osnovna primanja i platu. Prema njegovim rečima, odnose dve zemlje definišu zajedničke vrednosti i muke, kao i podrška SAD naporima Srbije u Prvom svetskom ratu.

Govoreći o terorističkim napadima 11. septembra, Skot je rekao da su oni obeležili početak nove ere i borbe protiv zajedničkog neprijatelja. On je naveo i da Amerikanci i Srbi i dalje sarađuju u borbi protiv terorizma i unapređenju bezbednost za sve naše ljude: "Nastojimo da radimo ka stabilnijem i prosperitetnijem svetu".

Dodao je da su Srbi i drugi balkanski narodi patili stotinama godinama i podsetio na migracije u 17. i 18. veku, povlačenje preko Albanije u Prvom svetskom ratu, Plavu grobnicu, okupaciju nacista, ustaške logore i stradanja u sukobima devedesetih godina.

Skot je, ipak, rekao da je jedno od sećanja koje ga najviše inspirišu i koje će poneti sa sobom pri odlasku iz naše zemlje humanost koju je naš narod pokazao u migracionoj krizi 2016. godine: "Pokazali ste empatiju i težnju da pomognete onima u nevolji".
 

Sizif

Buduća legenda
Poruka
29.608
Da nije onih 50 miliona pobijenih Indijanaca, i 15 miliona crnih robova kupljenih na africkim pijacama, pa jos da kazes da su neki humani principi.. Jos licemerniji razlog bombardovanja je "ubijanje i proterivanje albanskog stanovnistva na Kosovu" jer su samo 4 godine pre toga Amerika i njeni generali ucestovali u akciji ("Oluja") proterivanja 300 hiljada Srba iz Hrvatske..
Vidi, jedan zločin nikada ne možeš opravdati drugim zločinom.

Kao što je ubijanje i proterivanje Indijanaca bio strašan zločin (koga su nove generacije progresivnijih Amerikanaca itekako svesne), ili akcija Oluja koja je stotine hiljada Srba ostavila bez krova nad glavom (a neke i bez glave) - tako isto je bio zločin i ono što je radila Slobina policija na Kosovu 1999-te... na to nisu ukazivali samo Amerikanci, već svi redom... jedino što je Sloba kontrolisao RTS, a Internet je bio tek u povoju, pa ljudi u Srbiji nisu ni bili do kraja svesni šta se dole dešava, pa ih je bombardovanje donekle i iznenadilo.

A istina je da je Sloba dobro znao šta će biti ako ne prestane, a čak je bio obavešten i kog će dana početi bombardovanje, ako probije sve rokove... međutim, on je bio previše ponosan da podigne sidro i dođe pameti dok govna nisu došla do grla, a njegov ponos smo svi mi platili vrlo skupo.
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
111.857
Vidi, jedan zločin nikada ne možeš opravdati drugim zločinom.

Kao što je ubijanje i proterivanje Indijanaca bio strašan zločin (koga su nove generacije progresivnijih Amerikanaca itekako svesne), ili akcija Oluja koja je stotine hiljada Srba ostavila bez krova nad glavom (a neke i bez glave) - tako isto je bio zločin i ono što je radila Slobina policija na Kosovu 1999-te... na to nisu ukazivali samo Amerikanci, već svi redom... jedino što je Sloba kontrolisao RTS, a Internet je bio tek u povoju, pa ljudi u Srbiji nisu ni bili do kraja svesni šta se dole dešava, pa ih je bombardovanje donekle i iznenadilo.

A istina je da je Sloba dobro znao šta će biti ako ne prestane, a čak je bio obavešten i kog će dana početi bombardovanje, ako probije sve rokove... međutim, on je bio previše ponosan da podigne sidro i dođe pameti dok govna nisu došla do grla, a njegov ponos smo svi mi platili vrlo skupo.
Још увек немамо ни СВЕ а ни ПОТПУНО ТАЧНЕ информације о томе шта се догађало тако да мислим да је ЗАКЉУЧИВАЊЕ о поступцима С.Милошевића ПРЕУРАЊЕНО... а што се Јенкија тиче - ако им је био крив С.М. зашто нису њега РОКНУЛИ НЕГО НАС ???
Јенкији су највећи злочинци и разбојници!!!
 

Sizif

Buduća legenda
Poruka
29.608
а што се Јенкија тиче - ако им је био крив С.М. зашто нису њега РОКНУЛИ НЕГО НАС ???
I to su pokušali...

Uzicka_15x800.jpg

Ostalo su uglavnom bile vojne i strateške mete, sa par dobro poznatih promašaja, pišam im se na nišanske sprave.
 

De_Sisti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
34.744
ne znam tixi sta da ti kazem izgleda da Bog voli Amerikance.Toliko si navijao da ovaj prosli uragan sravni cemeriku sa zemljom a on sravnio sirote Bahame.Ili Bog ne vidi sta ti vidis ,ili ima drugi sistem vrednosti.Toliko o americkom zlu
Ima vremena.
Sledeći će sravniti zlikovce.
Inšalah
 

krinka5

Veoma poznat
Poruka
11.099
Vidi, jedan zločin nikada ne možeš opravdati drugim zločinom.

Kao što je ubijanje i proterivanje Indijanaca bio strašan zločin (koga su nove generacije progresivnijih Amerikanaca itekako svesne), ili akcija Oluja koja je stotine hiljada Srba ostavila bez krova nad glavom (a neke i bez glave) - tako isto je bio zločin i ono što je radila Slobina policija na Kosovu 1999-te... na to nisu ukazivali samo Amerikanci, već svi redom... jedino što je Sloba kontrolisao RTS, a Internet je bio tek u povoju, pa ljudi u Srbiji nisu ni bili do kraja svesni šta se dole dešava, pa ih je bombardovanje donekle i iznenadilo.
upo.
Sizife prestani da izmišljaš o nekakvim misterioznim zločinima na Kosovu kada je samo obrazloženje bombardovanja govorilo; "Da se spreči humanitarna katastrofa".
 

Jami19

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.627
evo americki ambasador nam danas drzi predavanje o nekakvom "prijateljstvu" a ubijali nas bombardovali oteli zemlju proterali narod....

More mars.
Naučićeš da voliš NATO

Do sledeće godine crtaćeš srca
 

Jami19

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.627
Sizife prestani da izmišljaš o nekakvim misterioznim zločinima na Kosovu kada je samo obrazloženje bombardovanja govorilo; "Da se spreči humanitarna katastrofa".
Jedan je ovde pisao kako je njegov saborac pravio Lampe od lobanja kosovaca i metohijaša.

Ako to nije katastrofa onda šta je, ajde reci šta je.
 

krinka5

Veoma poznat
Poruka
11.099
Jedan je ovde pisao kako je njegov saborac pravio Lampe od lobanja kosovaca i metohijaša.

Ako to nije katastrofa onda šta je, ajde reci šta je.
Verovatno je lagao a možda i nije , čak i da je to radio kada je to činio; pre bombardovanja ili posle?
Znači Sizif laže.
 
Top