Америка и Европа

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

YHYK

Aktivan član
Poruka
1.992
Просто је невероватно како могу читава група одраслих људи (Вође земаља ЕУ), који имају породице, имају осећај патриотизма, школовани...да наседају на ПОДМЕТАЧИНЕ КОЈЕ ДОЛАЗЕ ИЗ АМЕРИКЕ - то ми никако није јасно.???:roll:

Наиме, Америка УВЛАЧИ ЕУ У РАТ ПРОТИВ РУСИЈЕ?! И то они - људи који воде ЕУ - све допуштају??:roll: За почетак су само санкције, али то ти је претходница Рата!?:sad2:
ЕУ земље већ почињу да осећају последице тј. ударе санкција. Расте им незапосленост, смањује се извоз, смањује се прилив страног новца, бруто приход опада, ГУБЕ ТРЖИШТЕ!??????????????? Ово може да буде највећа штета коју ће претпрети од санкција Русији. Русија се окреће другим земљама и с њима веже трговинске уговоре. Једном кад изгубиш тржиште, то те кошта дебело на деценије које долазе!

Осим тога, земље ЕУ не само да се конфронтирају са Русијом, већ се истовремено конфронтирају са свим осталим земљама које су савезнице Русије и с Русијом у добрим односима! (Бразил, Кина, Индија, Иран, Аргентина, Чиле, Куба, Индонезија, Пакистан, Србија, Либија, ... више од половине Африке, цела Средња Америка...)!! Ееееј, то је трећина, скоро половина - светске популације!???

За све то време, Америка је иза линије конфронтације. Мислим физички, јр они најмање трпе контраудар санкција, сва своја снабдевања добијају од истих тих земаља ЕУ, у рат неће ући директно поротив Руса, у ово сам сигуран. Послаће опрему, оружје, онда плаћенике који добијају месечну плату да погину за њу (???????????????????), али руске ракете неће падати на територији Америке!

Ко је сад овде луд?

Poslednja izmena:
Просто је невероватно како могу читава група одраслих људи (Вође земаља ЕУ), који имају породице, имају осећај патриотизма, школовани...да наседају на ПОДМЕТАЧИНЕ КОЈЕ ДОЛАЗЕ ИЗ АМЕРИКЕ - то ми никако није јасно.???:roll:

Наиме, Америка УВЛАЧИ ЕУ У РАТ ПРОТИВ РУСИЈЕ?! И то они - људи који воде ЕУ - све допуштају??:roll: За почетак су само санкције, али то ти је претходница Рата!?:sad2:
ЕУ земље већ почињу да осећају последице тј. ударе санкција. Расте им незапосленост, смањује се извоз, смањује се прилив страног новца, бруто приход опада, ГУБЕ ТРЖИШТЕ!??????????????? Ово може да буде највећа штета коју ће претпрети од санкција Русији. Русија се окреће другим земљама и с њима веже трговинске уговоре. Једном кад изгубиш тржиште, то те кошта дебело на деценије које долазе!

Осим тога, земље ЕУ не само да се конфронтирају са Русијом, већ се истовремено конфронтирају са свим осталим земљама које су савезнице Русије и с Русијом у добрим односима! (Бразил, Кина, Индија, Иран, Аргентина, Чиле, Куба, Индонезија, Пакистан, Србија, Либија, ...)!! Ееееј, то је трећина, скоро половина - светске популације!???

За све то време, Америка је иза линије конфронтације. Мислим физички, јр они најмање трпе контраудар санкција, сва своја снабдевања добијају од истих тих земаља ЕУ, у рат неће ући директно поротив Руса, у ово сам сигуран. Послаће опрему, оружје, она плаћемике који добијајау месечну плату да погину за њу (???????????????????), али руске ракете неће падати на територији Америке!

Ко је сад овде луд?

Изгледа ми као када Хијена поведе Медведа да се супротставе Лаву???
Све време хијена иде иза Медведа, храбри га, објашњава и убеђује како једном лаву треба стати на реп, и како ће то онда бити Рај за све животиње, понајвише за медведа...А мистер Меца иде ли иде...Лаву на рупу! А кад мудоња искочи, почне давити медведа, хијена ће бити далеко, на сигурном!:hahaha:...и млатити све оне животињице које су иначе редовна храна за медведа!
лепо богами! Хијена има план...а и мозга!:hahaha:

Poslednja izmena:
Изгледа ми као када Хијена поведе Медведа да се супротставе Лаву???
Све време хијена иде иза Медведа, храбри га, објашњава и убеђује како једном лаву треба стати на реп, и како ће то онда бити Рај за све животиње, понајвише за медведа...А мистер Меца иде ли иде...Лаву на рупу! А кад мудоња искочи, почне давити медведа, хијена ће бити далеко, на сигурном!:hahaha:...и млатити све оне животињице које су иначе редовна храна за медведа!
лепо богами! Хијена има план...а и мозга!:hahaha:

I ti mislis da ce EU uci u rat umesto Amerike?...Ako vec sad osecaju posledice sankcija,tesko da ce se i vojnno umesati...ali da proture one kojima je vrana popila mozak obecanjima,tipa nasoj vlasti,posto su vec sredili da nam nasa vojska za te stvari sluzi,Hrvatima,gde bi i rodjenu majku prodali da dokazu bolesnu lojalnost,Siptarima,kojima zivot ne vredi vise od grama droge i jadnicima,Rumunima,Bugarima,koji su spremni da ginu za saku dolara,misleci dda ce tako obezbediti svoju porodicu..ako je to EU,onda je to to...lep tekst i lepo objasnjeno sta se sve desava i koje su alternative...tako razmisljaju pametni ljudi,a sa Rusima se nikad ne treba igrati..to nije izreka,vec pravilo

I ti mislis da ce EU uci u rat umesto Amerike?...Ako vec sad osecaju posledice sankcija,tesko da ce se i vojnno umesati...ali da proture one kojima je vrana popila mozak obecanjima,tipa nasoj vlasti,posto su vec sredili da nam nasa vojska za te stvari sluzi,Hrvatima,gde bi i rodjenu majku prodali da dokazu bolesnu lojalnost,Siptarima,kojima zivot ne vredi vise od grama droge i jadnicima,Rumunima,Bugarima,koji su spremni da ginu za saku dolara,misleci dda ce tako obezbediti svoju porodicu..ako je to EU,onda je to to...lep tekst i lepo objasnjeno sta se sve desava i koje su alternative...tako razmisljaju pametni ljudi,a sa Rusima se nikad ne treba igrati..to nije izreka,vec pravilo

Hoce, EU je slabic, bez Amerike ne smiju nista, pa cak ni postojati kao takvi (unija). Amerika diktira cjelokupnu politiku Europe. To sto jos nema rata nije zato jer to EU nece, vec zato sto se Amerikanci plase Rusije. EU slusa sve sta Amerika zapovjedi ko najbolje izdresirani dzukac, bez diskusije i suvisne price.

Сам си одговорио на твоје питање!!
Наравно да ће ЕУ ускочити у рат. Потуриће све оне које си побројао у свом коментару: Хрвате, Србе, Албанце, Румуне, Пољаке, Чехе, Мађаре...Украјинце су већ увалили!! За Бугаре нисам сигуран..ипак они имају мало више мозга, а то све само захваљујући искуствима у прошлости и све ратове које су изгубили против Руса!. Осим тога су Парвославни народ такође.

Не секирај се: Немци Енглези и Французи ће држати своје гузице на сигурном. Те чим догоре до њихових ноката, наћи ће мир. Е, сад, Руси могу да их рокну пре него што се Власи доесте. Јер Русија није глупа: знају они да је корен свих њихових зала у Берлину, Бриселу, Лондону...да су они напред побројани само жртвени јарци, који Русима никада нису били озбиљна претња, нити ће икада бити!

Зна Лав добро кога првог да закоље а кога да остави за крај. То га и чини Царем!
Једва чекам да утакмица почне. Купио сам семенке, пиво у конзервама...

Poslednja izmena:
I ti mislis da ce EU uci u rat umesto Amerike?

Па кад су послали Француску да сређује стање у Либији у почетку, што сад не би тако радили и у Украјини. То је лукава одлука са њихове стране, гурнити другог да страда, па онда ти доћи и узети своје.
А и можда им ЕУ смета па жели да је распарча. Ако ЕУ уђе у рат, вероватно ће се распасти. Мада ја лично сумњам да ће ЕУ ући у рат и да ће доћи до неког рата барем за сада, али је стање свакако проблематично.

Amerika se udruzila sa cijelom Europom, zapadnom i istocnom, sve radi Rusije. A Rusija sama. Sta je razlog tome, to sto je zapad slab ili sto je Rusija prejaka? :super:

Razlog tome je sto na zapadu u poslednjih 10 god ne postoji neki veci infrastrukturni projekat, po tome se vidi da je ekonomija raspala ,trenutno...

Poslednja izmena:
Осим тога, земље ЕУ не само да се конфронтирају са Русијом, већ се истовремено конфронтирају са свим осталим земљама које су савезнице Русије и с Русијом у добрим односима! (Бразил, Кина, Индија, Иран, Аргентина, Чиле, Куба, Индонезија, Пакистан, Србија, Либија, ... више од половине Африке, цела Средња Америка...)!! Ееееј, то је трећина, скоро половина - светске популације!???
Jeste, ali moraš vagati i vrednost tih ljudi, a ne samo puke brojeve glava.

Na primer, ako naguraš 150 Hindua u ekonomsku klasu aviona, a staviš Lerija Elisona u prvu klasu, on je u stvari veće vrednosti od njih svih.

Наравно да ће ЕУ ускочити у рат. Потуриће све оне које си побројао у свом коментару: Хрвате, Србе, Албанце, Румуне, Пољаке, Чехе, Мађаре...Украјинце су већ увалили!! За Бугаре нисам сигуран..ипак они имају мало више мозга, а то све само захваљујући искуствима у прошлости и све ратове које су изгубили против Руса!. Осим тога су Парвославни народ такође.

Не секирај се: Немци Енглези и Французи ће држати своје гузице на сигурном. Те чим догоре до њихових ноката, наћи ће мир. Е, сад, Руси могу да их рокну пре него што се Власи доесте. Јер Русија није глупа: знају они да је корен свих њихових зала у Берлину, Бриселу, Лондону...да су они напред побројани само жртвени јарци, који Русима никада нису били озбиљна претња, нити ће икада бити!

Зна Лав добро кога првог да закоље а кога да остави за крај. То га и чини Царем!

Samo nece Rusi dati zapadnjacima da se drze po strani. Ako ovo eskalira, nece Rusi da biju samo poljake, nego ce i nemacka dobiti sankcije, u vidu raketa po fabrikama. Engleska i Francuska se mozda izvuku da nebi bilo nuklearnog rata, ali Nemacka ce da bude ebana.

За све то време, Америка је иза линије конфронтације. Мислим физички, јр они најмање трпе контраудар санкција, сва своја снабдевања добијају од истих тих земаља ЕУ, у рат неће ући директно поротив Руса, у ово сам сигуран. Послаће опрему, оружје, онда плаћенике који добијају месечну плату да погину за њу (???????????????????), али руске ракете неће падати на територији Америке!

Ко је сад овде луд?

Еј, друже. Свака ти част. Ти људи, који су школовани, патриоте, имају породице и остало што си набројао не могу да схвате о чему се овде ради а ти, си све провалио.

Опасно ради унуче!!!

Ко је сад овде луд?

У случају да дође до недајбоже...3WW ...због... Размештања анти-ракетног штита + Офанзивног ракетног нуклеарног наоружања ...по ободу Русије...ПРВА НА УДАРУ И НАЈБЛИЖА ЛЕГИТИМНА МЕТА ...БИЋЕ...ЕВРОПА ...тј ...ОНЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ ...у којима се налазе инсталирани ти системи...:think: :aha2:

Ако владе тих земаља ЕУ до сада нису биле забринуте ...ТРЕБАЛО БИ ДА ПОЧНУ ДА БРИНУ...НА ВРЕМЕ...:aha2:

У случају да дође до недајбоже...3WW ...због... Размештања анти-ракетног штита + Офанзивног ракетног нуклеарног наоружања ...по ободу Русије...ПРВА НА УДАРУ И НАЈБЛИЖА ЛЕГИТИМНА МЕТА ...БИЋЕ...ЕВРОПА ...тј ...ОНЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ ...у којима се налазе инсталирани ти системи...:think: :aha2:

Ако владе тих земаља ЕУ до сада нису биле забринуте ...ТРЕБАЛО БИ ДА ПОЧНУ ДА БРИНУ...НА ВРЕМЕ...:aha2:
Nemoj više da pretiš, vidiš da vam ne ide.

Još Hruščov je rekao da će izbrisati Zapad, a desilo se suprotno.

Управо о томе и причам! Баш као у басни испод, кад лав искочи из јазбине, хијена ће извући дупе на време, али медвед га је угасио!
Медвед то не схвата још јер се можда и продао за паре Хијенанцима!!

Или можда то медвед и схвата? Зато нико и не верује у Трећи рат. Али, али...хм...ако се медвед зајебо већ два пута у историји, шансе су велике да ће опет покушати да стане Лаву на реп? Ја не бих се кладио на медведа ни банке жуте!

Еј, друже. Свака ти част. Ти људи, који су школовани, патриоте, имају породице и остало што си набројао не могу да схвате о чему се овде ради а ти, си све провалио.
јес, али има нешто што ти људи раде и то је ОНО. Е, ја то нисам овде навео. Твоје је да откријеш ШТА.

јес, али има нешто што ти људи раде и то је ОНО. Е, ја то нисам овде навео. Твоје је да откријеш ШТА.

Ја да откријем? Шта има ја да откривам. Ту сте ти, мицкие, познавалац ствари, покојни тоза, хусар и остали да нам свима објасните како стоје ствари.

Bre,zensko sam...:D

- - - - - - - - - -

Ne znam ko je lud, ali znam ko je pokvaren i bolestan- Putin.

Cao,Kamicak,srce moje malo:D...ti uvek ubodes u srid sride:D

- - - - - - - - - -

Hoce, EU je slabic, bez Amerike ne smiju nista, pa cak ni postojati kao takvi (unija). Amerika diktira cjelokupnu politiku Europe. To sto jos nema rata nije zato jer to EU nece, vec zato sto se Amerikanci plase Rusije. EU slusa sve sta Amerika zapovjedi ko najbolje izdresirani dzukac, bez diskusije i suvisne price.

Nece,EU nece ulaziti u rat zbog Amerike..otkaali su oni i pre poslusnost ili odustajali usred ratnih akcija

- - - - - - - - - -

Amerika i Evropa treba da se udruze i da pomognu ruskom narodu da zbaci sa vlasti svoj mafijasko-autokratski rezim

Tko te toliko sekirao danas,sram ga bilo ...:sad2:

To su samo vaše basne, ali u realnosti SAD i EU su kao jedan organizam.

Oni predstavljaju front slobode i ljudskih prava, naspram snaga pomrčine koje predstavljaju Kina, Iran i pokojna rusija.

Сироти Џег шта ћеш сад, Америка објавила рат исил - у, на коју ћеш страну?
Твоји ће те искасапити ако се одрекнеш исил - а, а бити савезник Сједињених Држава је погубно, по њиховом сопственом признању

Nemoj više da pretiš, vidiš da vam ne ide.

Još Hruščov je rekao da će izbrisati Zapad, a desilo se suprotno.

Добро је да бар теби иде...:ok:...гована никад доста...:per:

Хрушчов је био ноторна пијаница...правио је и оставио ...МНОГА СРАЊА...и није лик...за било какав респект...:aha2:

US_Merkel.jpg

Back