Amerika i EU (citaj NATO) kukaju za gubitkom Gruzije...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.301
...

Jedan autorski osvrt na tuznu NATO pricu...o gubitku Gruzije...
A taman su hteli da preko Gruzijaca otvore drugi frontic ka Rusiji...ali ih Gruzijci odje.bali sa tim planovima...
I sad naravno tamosnja NATO šabanija pokusava vec izlizanu CIA foru obojene revolucije...

Plači NATO plači
Osto si na Rači...🎻🎻🎻

Kuknjava Amerike ⬇️

Oglasili se iz Stejt Departmenta: Raskidamo strateško partnerstvo sa Gruzijom

SAD prekinuo partnerstvo s Gruzijom​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2620207.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

...

Poslednja izmena od moderatora:
...

Jedan autorski osvrt na tuznu NATO pricu...o gubitku Gruzije...
A taman su hteli da preko Gruzijaca otvore drugi frontic ka Rusiji...ali ih Gruzijci odje.bali sa tim planovima...
I sad naravno tamosnja NATO šabanija pokusava vec izlizanu CIA foru obojene revolucije...

Plači NATO plači
Osto si na Rači...🎻🎻🎻

Kuknjava Amerike ⬇️

SAD prekinuo partnerstvo s Gruzijom​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2620207.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

...
Gruzija je u interesnoj sferi Rusije, i nemaju drugog izbora sem da sarađuju s njom. Kao mi sa EU i NATO.

Nikad nije naodmet da Grom još jednom demonstrira svoje licemernje time što će da kuka na autokratsko ponašanje srpskih vlasti a istovremeno likuje na širenje ruskog uticaja u drugim zemljama.

Evo, da vidiš kad mi u odgovoru na ovaj post pomene MI6. Gledaj sad.

Tako je
Mi6 vlada Srbijom a ti kukas na vlast ali ne i na Mi6 koji je doveo tu vlast

...

• Odliv stanovništva (na zapad)
  • Najniži standard u evropi
  • Najveće zagađenje
  • Najveća korupcija
  • Propuštena prilika za EU integracije
  • Gubljenje teritorija (Kosovo)
Imaju samo jedan uzork: rusofilstvo

Da nismo rusofilska država, sada bi bili gospoda članovi EU i sa svim teritorijama. Ali pošto volimo Rusiju više od sebe, onda propadamo.

• Odliv stanovništva (na zapad)
  • Najniži standard u evropi
  • Najveće zagađenje
  • Najveća korupcija
  • Propuštena prilika za EU integracije
  • Gubljenje teritorija (Kosovo)
Imaju samo jedan uzork: rusofilstvo

Da nismo rusofilska država, sada bi bili gospoda članovi EU i sa svim teritorijama. Ali pošto volimo Rusiju više od sebe, onda propadamo.
Obrnuto.
Sve nabrojano je posledica i nastavak NATO agresije na suvernu državu članicu UN.

Pristajemo tako što nam se država ispraznila, narod emigrirao i živi na zapadu? :think:
Народ мигрира у западне земље, зато што смо овде по диктату западних сила успоставили такав систем да радници беже из Србије од веселог капитализма.

Back