Američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, uz zastrašivanje i vređanje

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
230.275

CK13: Američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, uz zastrašivanje i vređanje​

Koncert Emme Rut Rundle (sa Williamom Fowlerom Collinsom) u Novom Sadu otkazan je jer američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, saopšteno je iz CK13.

CK_13_nasa.jpg

Kako navode, ulazak u Srbiju joj je uskraćen uz maltretiranje, zastrašivanje, vređanje i oduzimanje ličnih stvari od strane srpske granične policije.

"Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da joj omogućimo ulazak u zemlju, ali je usled doživljenog nasilja, pretrpljenog šoka i straha, Emma Ruth Rundle odlučila da odustane od drugog pokušaja ulaska u Srbiju", navode iz Crne kuće.

Dodaju da će oni koji su kupili karte uskoro biti obavešteni o povratu novca.
Koncert je trebalo da bude održan u petak uveče u Sinagogi.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...ak-u-Srbiju-uz-zastrasivanje-i-vredjanje.html

Volimo da svoju zemlju zamišljamo kao gostoljubivu i šta je sad onda ovo? U čemu je problem s tom umetnicom?

Сад кад се јаве амери и дигну неку фрку ... ко смо ми да ми забранимо американки да уђе ... а они могу Нолету да забране да игра на турниру ... мрш бре !

Сад кад се јаве амери и дигну неку фрку ... ко смо ми да ми забранимо американки да уђе ... а они могу Нолету да забране да игра на турниру ... мрш бре !
Nece se javiti ameri, vec ce ova vest biti zataskana od strane nasih medija, koji inace mnoge vesti izmisljaju...

Dobro, Noletu su koliko se sećam zabranili za vreme korone jer nije bio vakcinisan. Ovde zapravo nije naveden razlog.

Dobro, Noletu su koliko se sećam zabranili za vreme korone jer nije bio vakcinisan. Ovde zapravo nije naveden razlog.

Причамо о њиховим принципима ... зашто ми не би исто тако имали неке принципе? Не мора баш СВАКО ко хоће да уђе у земљу.

Причамо о њиховим принципима ... зашто ми не би исто тако имали неке принципе? Не мора баш СВАКО ко хоће да уђе у земљу.

Kakvi principi, postoje propisi, zakoni koji vaze za sve, nismo plemenska zajednica...oh, wait...

CK13: Američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, uz zastrašivanje i vređanje​

Koncert Emme Rut Rundle (sa Williamom Fowlerom Collinsom) u Novom Sadu otkazan je jer američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, saopšteno je iz CK13.

Pogledajte prilog 1382947

Kako navode, ulazak u Srbiju joj je uskraćen uz maltretiranje, zastrašivanje, vređanje i oduzimanje ličnih stvari od strane srpske granične policije.

"Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da joj omogućimo ulazak u zemlju, ali je usled doživljenog nasilja, pretrpljenog šoka i straha, Emma Ruth Rundle odlučila da odustane od drugog pokušaja ulaska u Srbiju", navode iz Crne kuće.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...ak-u-Srbiju-uz-zastrasivanje-i-vredjanje.html

Volimo da svoju zemlju zamišljamo kao gostoljubivu i šta je sad onda ovo? U čemu je problem s tom umetnicom?
setimo se samo sikaniranja ruskih sportista po svetskim prvenstvima, vec godinama. Ponizenja i ljuvanje po njima zasluzuje ovakav odgovor.
A gospodja amerikanka neka spali americki pasos pa cu ja licno da je ugostim.
A ti g. Dulgomire nisi se javio za komentar kada je prosle godine hrvatska zabranila da se izvode dela Cajkovskog, to je bilo u redu a kada drzavljanki najmonstruoznije drzave na svetu bude zabranjen ulazak u slobodnu zemlju Srbiju, (radi njene licne sigurnosti) onda su srbi primitivni.
More, dobro da je ziva izvukla glavu sa srpske granice..............i ujedno, ovo je verovatno opomena svima koji imaju bilo kake veze sa amerikom.

Pogledajte prilog 1382947

A što nigde ne piše ZAŠTO joj je zabranjen ulazak u zemlju Srbiju?
Nego kmee kmee zabranjeno :rida:

reddit:

medicine---man

•3 days ago
Razlog je dat od strane organizatora koncerta u fejsbuk objavi otkazanog koncerta, a to je da ih je jedan od promo materijala koji je nosila sa sobom, (majice, ploče itd.) u ovom slučaju omot ploče u kom je prikazana ona isprskana krvlju, uznemirio graničare...da, glupo je koliko i zvuči.
1690223998989.png

gosa_iz_banata

•3 days ago
čekaj dok čuju da se u nekoj vikendici kod BG ljudi melju u mašini

SaleB81

•3 days ago
Postoji jedna prica za koju ne znam koliko je tacna, ali koju sam cuo iz dva medjusbno nepovezana izvora. Postoji jedna domaca firma koja se u pocetku svog razvoja bavila prodajom muzickih instrumenata, kasnije su se bavili najmom profesionalnog ozvucenja, rasvete i bina za razne manifestacije. Tokom korone su preuzeli licence za vecinu nasih muzickih manifestacija, festivala i sl. Necu da spominjem kako se firma zove.
Izvori tvrde da kada jedan takav organizator priprema koncert ili festival, da muzicari nemaju problem da udju zemlju, a kad neko drugi organizuje ko mozda uopste nije imao potrebe za njihovom opremom ili posredovanjem u organizaciji dogadjaja, da moze doci do kasnjenja ili drugih komplikacija i neocekivanih problema. Ne znam koliko je ovo tacno, prvi put kada sam cuo delovalo mi je sumanuto, kad sam drugi put cuo vec sam se zapitao da li ima smisla poverovati. Jos nisam formirao svoje misljenje o tome.

Ner znam. Da li ti znaš?
Malo mi je čudno da je umetnica zabranjena dok su Hamviji dozvoljeni.
Mislim da treba prvo proveriti o čemu se radi pre nego što se okači senzacionalistički napis kako zli panduri ubijaju umetnost i demokratiju.
Ako joj je zabranjen ulazak, onda je na teritoriji Srbije prethodno pravila neka sranja, ili je učestvovala u aktivnostima uperenim protiv Srbije.
Verovatno nije da je sad prekršila zakon, da su joj npr. našli drogu, hapsili bi je.
U suštini, nije ni bitno šta se desilo, bitno je da odmah skače gomila zapenjenih srbomrzaca da pljuje moju domovinu. Kakva je takva je, ali je moja, kome smeta, neka ide u ... gde hoće.
" Kojoj ovci svoje runo smeta, onđe nema ni ovce, ni runa"

Ner znam. Da li ti znaš?
Malo mi je čudno da je umetnica zabranjena dok su Hamviji dozvoljeni.
pa evo, ispostavilo se da Tom Kruz, Angelina Dzoli........uopste nisu umetnici vec su sendvicari, promoteri americkih vrednosti i da su na platnoj listi CIA.
Uostalom zar i Zelenski nije umetnik, pa Ronald Regan................al pobise pola sveta.

Back