Američki službenici održavaju kontakte sa nekim od učesnika protesta

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.786

Е сад си надр'љо..... са'ће да те дежурна екипица нападне да си СНС БОТ....... :hahaha: зато што си пренео вест из листа Ало..........
п.с.
Мене та вест не чуди већ ме чуде ови што се ишчуђавају као "нису до сада знали" да стране службе неуморно раде нарочито у Београду.............

Е сад си надр'љо..... са'ће да те дежурна екипица нападне да си СНС БОТ....... :hahaha: зато што си пренео вест из листа Ало..........
п.с.
Мене та вест не чуди већ ме чуде ови што се ишчуђавају као "нису до сада знали" да стране службе неуморно раде нарочито у Београду.............

Ja ignorišem; ne znam zašto ti stalno postavljaš onog Homera Simpsona umesto da tako postupaš i ti.

п.с.

Dobro je sto je preneo vest. Prava prilika da se razbiju neke predrasude..

Američki službenici saradjuju sa protestantima pišu im transparente, kuvaju im čajove od travke Pobrljavke...

6591-kuva-se-caj.jpg

a ne... Ovo je SNS intelektualni čvor...

Back