Амерички празнични вечно нереални филмови?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Јасно да је пропаганда ал' одмарам уз то

glasova: 0 0,0%
  • Досадни су

• Некада добри у данашње време превазиђени

• Ко још то гледа?

• Прошлост

• Нереално и непостојеће а траје два сата

• Можда погледам неки део

• Реклама за њихове празнике,празнина

• Ukupno glasova
    0

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
51.187
Ово је сатирични приказ онога што код њих не постоји јер су држава где се све мери парама и никог није брига за никог другог оквирно гледано.
На који начин доживљавате америчке празничне вечно нереалне филмове?

Poslednja izmena:
Uvek se pitam šta bude posle kad ih prođe praznična euforija i shvate da su se zajebale kad su ostavile posao i stan u Njujorku da bi živele u nekoj pripizdini sa stolarom udovcem i njegovim derištem 🤔

Ne znam kako nikome do sada nije palo na pamet da pokrene neki kablovski kanal gde bi se emitovale isključivo parodije na te Božićne filmove.

Ja sam, za tu oblast filmske industrije, smislio poseban izraz - "protestantska kinematografija". ;) Nažalost, utvrdio sam da nije ograničena samo na Božić i sl.

Zapravo, poprilično se trudi da dobije na značaju u žanru triler filmova, detektivskih, misterija i ređe horora i sf-a, u proseku drama, posebno pikantno -erotskih.

Junaci su obično beli, "protestantsko vaspostavljeni" karakteri, ali nije ni to pravilo... Ključno je da se nadobudno iščuđavaju na svaku mrlju na zidu. "Sve je znak i potencijalna crvena linija..." A ako je to sav element iznenađenja, ne daj bože jumpscare, možete misliti stepen uživljavanja u "žive muke" takvih karaktera i interesantnost radnje, koja redovno proizilazi na dosadu i grize svaku verovatnoću, te realan faktor iznenađenja kao pas šuplju kost...

Obično je u centru pažnje ženski karakter koji se nosi stameno i prpošno, iako je jasno da je izgubljena u realnom svetu kao alisa u zemlji čuda... Zamišljena je sa čari vanila-nevine "protestantske" psihologije, nadomak tabule rase, pa će je u nastavku sve živo (i neživo:lol:) vrebati... a, eh... odatle sve nevolje. :cool:

Ne volim to i smehotres je...smor...

Back