Američki mediji: Srbija uz saveznika Rusiju „vitla sabljom“ oko Kosova

bas da se smeju nekim pacenicima ameri za to vremena nemaju..

Zamisli ovu situaciju, osoba A udari dete osobi B. Saznavsi za to, osoba B uzme sablju, izadje u svoje dvoriste i vitla sa istom.

I treba da guze ove jajare,jer su oni vladali i pre bombardovanja i izazvali ga,ali opet narod to prezivljava i ovi koji su uz njih,a pogotovo mi koji smo protiv,a ceka nas isto zlo.

Nema veze, bar cemo da rokamo trandze.

Ali nije jedna osoba A vec njih 20 i to sa daleko boljim naoruzanjem. :lol:

Kakvo bre bolje naoruzanje. To svetsko naoruzanje sto nas cipuju svaki dan po medijima u ratu ne donosi pobedu.

Bili su i tokom 99. naoruzaniji pa su svaki dan padali Apaci. Ispadne trandza i od pada polomi vrat.

- - - - - - - - - -

Mamu im Hitlerovsku.

Ti dakle verujes da smo pobedili. Jaz u shvatanjima je nemerljiv.

Nisu nista dobili osim sto su naselili Kosovo sa arnautima, Kosovo kojeg nije priznalo pola svetskih drzava. A padali su sa neba kao glineni golubovi.

Nisu se pokazali kao svemocni u ratu sa Srbijom, Afganistanom i Vijetnamom. Oni pobedjuju ne borbom prsa u prsa kako dolikuje muskarcima, vec pederski, preko potplacivanja.

Drugari, svi ruski ljudi kojima je stalo do pozicije se okreću od njih, moja dva omiljena rusofila Štrahe i Mile Ronhill su tako mirni, čovjek bi ih na ranu privio...

Jasta.ba.....svi se usr.ali cak i Zivkovic iz kotline cvili,,,sa svojim stozerom SDA.....koji si ti lik...ezoterista, sotonista, mason, prason...sve znas, samo ne znas da alkemijom povecas 23%.

- - - - - - - - - -

Drugari, ovo vam u prenesenom smislu znači da dolaze da ispune obećanje šta će se desiti ako vas i dalje budu vodili Rusi...

Ja sam kokice spremio, ali Mile i Štrahe su me zadivili brzinom reagovanja i resetovanja.

Imal li vode, sto dolazi sa Romanije, ili i dalje go.vna pijete....nemate tramvaje...jedino dionice "Bosnalijeka" skacu zbog PTSP.

Drugari, ovo vam u prenesenom smislu znači da dolaze da ispune obećanje šta će se desiti ako vas i dalje budu vodili Rusi...

Ja sam kokice spremio, ali Mile i Štrahe su me zadivili brzinom reagovanja i resetovanja.

Vi da cutite, ko najvece placipicke zajedno sa Albancima ste zvali ceo svet da vas brani od Srba. Qurcitre se, pa kada vam stanemo cokulom nas glavu, onda qucka pocne da zavija. Auu, auuu.... svojim nemackim fasistima. Debelim kapitalistickim krmcima koji ce i bez rata svojom pohlepom za materijalnim unistiti celu planetu.

Vi da cutite, ko najvece placipicke zajedno sa Albancima ste zvali ceo svet da vas brani od Srba. Qurcitre se, pa kada vam stanemo cokulom nas glavu, onda qucka pocne da zavija. Auu, auuu.... svojim nemackim fasistima. Debelim kapitalistickim krmcima koji ce i bez rata svojom pohlepom za materijalnim unistiti celu planetu.

Kolega, x puta sam objasnio i ponoviću ti opet. Ja sam.iz Tuzle i na našem kraju smo vam rasturali VRS k'o beba zvrčku, još od maja 1992. godine bez NATO udara i dok ste vi bili gologlavi a mi sve od JNA uzeli (Ili je bilo obrnuto?)... Kako to objašnjavaš? Ko nam je pomagao? I naravno, mi smo 4-5 puta malobrojniji od vas...

Ali sada vam dolazi Vatikan kojeg ste izdali na naplatu, ne bih vam bio u koži, nameračili ste se na najgore.

- - - - - - - - - -

Jasta.ba.....svi se usr.ali cak i Zivkovic iz kotline cvili,,,sa svojim stozerom SDA.....koji si ti lik...ezoterista, sotonista, mason, prason...sve znas, samo ne znas da alkemijom povecas 23%.

- - - - - - - - - -

Imal li vode, sto dolazi sa Romanije, ili i dalje go.vna pijete....nemate tramvaje...jedino dionice "Bosnalijeka" skacu zbog PTSP.

Ponosna i prkosna od sna...

Kolega, x puta sam objasnio i ponoviću ti opet. Ja sam.iz Tuzle i na našem kraju smo vam rasturali VRS k'o beba zvrčku, još od maja 1992. godine bez NATO udara i dok ste vi bili gologlavi a mi sve od JNA uzeli (Ili je bilo obrnuto?)... Kako to objašnjavaš? Ko nam je pomagao? I naravno, mi smo 4-5 puta malobrojniji od vas...

Ali sada vam dolazi Vatikan kojeg ste izdali na naplatu, ne bih vam bio u koži, nameračili ste se na najgore.

Ponosna i prkosna od sna...

Vatikan je uvek bio protivnik. Katolice se Rugova, Hrvati i ostali, koga uspeju da izmanipulisu za svoje interese. Posle kad sve prodje, manipulisani shvate da su izmanipulisani. Kao sto ste vi shvatili da su vam pradjedovi bili Srbi a vi umesto samog hleba zaboli i prst u loj.

Elem, znamo ko smo i ne plasimo se nikoga.

I to je sto kazes.

Takva nam sudbina. Ako zaboli nas bolece i njih.

Srbija je danas održala velike vojne vežbe povodom obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, javlja AP, ocenjujući da to predstavlja pokazivanje snage u vreme rastućih napetosti oko Kosova.

AP ocenjuje da su u poslednje vreme porasle napetosti u regionu, gde se Beograd i Priština međusobno optužuju za podrivanje napora za pomirenje, nakon rata 1999. godine, koji je završen intervencijom NATO-a, prenosi Tanjug.

U izveštaju se, takođe, tvrdi da Srbija u poslednje vreme, „uz podršku svog saveznika Rusije“, sve više „vitla sabljom“ oko Kosova, uključujući i podizanje borbene gotovosti svojih trupa nakon niza manjih incidenata.

Intervencija srpske vojske na Kosovu pokrenula bi direktan okršaj sa trupama NATO-a koje su tamo stacionirane, konstatuje AP.

https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201811101117785263-vezba-ap-sablja/

download.jpg

Stalno gresis. U (pr)ocenama. Ja sam dete Tame... Ali se trudim. Za razliku od tebe.

_nobody_
vidis i sam da isti nismo..il si ti mrak il sam ja..ti rece za sebe da si ti..znaci ja svetlost..:D

- - - - - - - - - -

Ko zna kakvog je kvaliteta originalni tekst a ovo je jos i prevod inf...sputnjika, tako da ne bih obracao preteranu paznju na nebuloze.

pa sta mislis ..dal vitlaju sablje oko kosova ili ne..

Гледао сам вежбу. Изведба вежбе прецизна као швајцарски сат. Дејство, феноменално, све мете погођене, без промашаја, превазишли су и чувене "пруске стрелце". Једном речју импресивно. Наша војска би смрвила сваког непријатеља из своје категорије а вероватно и из двапут веће категорије

Voleli bi preci oboje, vojne vezbe i svecu na groblju. Ali argument ne stoji ako te iste prodane duze sprovode vojne vezbe.

Свеће смо сами запалили, прододушани су били само публика. Над њиховим главама су летели мигови, око њих се пуцало и десантни чамци правили таласе. Нека мисле о томе.

Back