Američki mediji: Srbija uz saveznika Rusiju „vitla sabljom“ oko Kosova

villaret

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.303
Srbija je danas održala velike vojne vežbe povodom obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, javlja AP, ocenjujući da to predstavlja pokazivanje snage u vreme rastućih napetosti oko Kosova.

AP ocenjuje da su u poslednje vreme porasle napetosti u regionu, gde se Beograd i Priština međusobno optužuju za podrivanje napora za pomirenje, nakon rata 1999. godine, koji je završen intervencijom NATO-a, prenosi Tanjug.

U izveštaju se, takođe, tvrdi da Srbija u poslednje vreme, „uz podršku svog saveznika Rusije“, sve više „vitla sabljom“ oko Kosova, uključujući i podizanje borbene gotovosti svojih trupa nakon niza manjih incidenata.

Intervencija srpske vojske na Kosovu pokrenula bi direktan okršaj sa trupama NATO-a koje su tamo stacionirane, konstatuje AP.

https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201811101117785263-vezba-ap-sablja/

Intervencija srpske vojske na Kosovu pokrenula bi direktan okršaj sa trupama NATO-a koje su tamo stacionirane, konstatuje AP.

Nisi razumela. Sve ovo je paravan da tebi, i srpskom narodu prikazu sarenu lazu. (NE)Moc i (NE)sposobnost Srbije da nista vise uradi po tom pitanju Kosova, koje je, BTW, odavno izgubljeno.

Ovo, o cemu ti pricas, je samo zapadno :nono3: Vozdu Pedevu, ako se slucajno alavo, balavo i zvalavo govedo otme MI6 kontroli. Preventivno verbalno upozorenje.

Ali srpski narod se prima na sve kao som na buchku. Iebiga! :mrgreen:

_nobody_

Nisi razumela. Sve ovo je paravan da tebi, i srpskom narodu prikazu sarenu lazu. (NE)Moc i (NE)sposobnost Srbije da nista vise uradi po tom pitanju Kosova, koje je, BTW, odavno izgubljeno.

Ovo, o cemu ti pricas, je samo zapadno :nono3: Vozdu Pedevu, ako se slucajno alavo, balavo i zvalavo govedo otme MI6 kontroli. Preventivno verbalno upozorenje.

Ali srpski narod se prima na sve kao som na buchku. Iebiga! :mrgreen:

_nobody_
pa jeste upozerenje al NATU..:rotf:

Srbija je danas održala velike vojne vežbe povodom obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, javlja AP, ocenjujući da to predstavlja pokazivanje snage u vreme rastućih napetosti oko Kosova.

AP ocenjuje da su u poslednje vreme porasle napetosti u regionu, gde se Beograd i Priština međusobno optužuju za podrivanje napora za pomirenje, nakon rata 1999. godine, koji je završen intervencijom NATO-a, prenosi Tanjug.

U izveštaju se, takođe, tvrdi da Srbija u poslednje vreme, „uz podršku svog saveznika Rusije“, sve više „vitla sabljom“ oko Kosova, uključujući i podizanje borbene gotovosti svojih trupa nakon niza manjih incidenata.

https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201811101117785263-vezba-ap-sablja/

Kad šiptari prete vojskom,nikom ništa,a kad Srbija izvodi vežbe,odma pretnje po region.Crknite ameri.

Затечен сам. Какав обрт...

a ti bi svoju suprugu na front da se ovo zbude..

- - - - - - - - - -

Ne znam sta da ti kazem... Recimo ovo: situacija uopste nije tako crno - bela kako se tebi cini. Za Srbiju je Crna, za Kosovo Bela... Ali za okolne svetske sile stvari su, kako za koga, neke od 5000 nijansi sivog. :mrgreen:

_nobody_

tekst je napisan crno belo a nisam ga ja pisala ..nigde nema sivog..jasno i glasno..ili mi ili oni..:rotf:

a ti bi svoju suprugu na front da se ovo zbude..

- - - - - - - - - -

tekst je napisan crno belo a nisam ga ja pisala ..nigde nema sivog..jasno i glasno..ili mi ili oni..:rotf:

Па то је једнакост за коју сте се декларативно бориле (заправо само жене западног света, Југословенкама је то подарио Маршал).

Фифти фифт. Еквал рајтс...

Da budemo iskreni i tajming je OFF.

Ostale zemlje polazu vence na grobove povodom stogodisnjice dok ovi odrzavaju vojnu vezbu.

То је фегетски, свеће и цвеће, ово је права ствар. И наши преци би сигурно више волели једну добру војну вежбу и здружено дејство свих родова Војске, него тамо неке говоранције проданих душа и агената страних интереса

То је фегетски, свеће и цвеће, ово је права ствар. И наши преци би сигурно више волели једну добру војну вежбу и здружено дејство свих родова Војске, него тамо неке говоранције проданих душа и агената страних интереса

Voleli bi preci oboje, vojne vezbe i svecu na groblju. Ali argument ne stoji ako te iste prodane duze sprovode vojne vezbe.

Па то је једнакост за коју сте се декларативно бориле (заправо само жене западног света, Југословенкама је то подарио Маршал).

Фифти фифт. Еквал рајтс...

samo u dobrom fifti fifti..u sranjima ne ucestvujemo..:D

Poslednja izmena:
Ти ћеш опет у подрум ако загусти, не брини.

Nisam proveo u podrumu ni sekunde,sem kada lozim kotao.Inace sam redovno radio i gledao kako i avioni i rakete nadlecu nad povrsinskim kopom gde radim.Ako dodje do toga da pogodi moju zgradu nema mi spasa,pa sto bi onda bezao u podrum.Bilo je malo jezivo u trecoj smeni kada se vide samo vatrene lopte i izgleda kao da ce da pogodi bager,na kojem sam radio,kad prodje,onda odahnem i teraj dalje.

Back