Američki lideri insistiraju da se rat sa Rusijom mora okončati pre nego što Ukrajina uđe u NATO

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.209
Uoči ovonedeljnog samita NATO-a u Litvaniji, američki lideri insistiraju na tome da se rat sa Rusijom mora okončati pre nego što Ukrajina bude pozvana da se pridruži moćnom vojnom savezu.

Predsednik Bajden je tokom intervjua za Si-En-En Farid Zakarija koji je emitovan u nedelju rekao da ne veruje da će biti „jednoglasnosti“ po pitanju članstva Ukrajine dok je nacija „usred rata“.

„Odlučni smo da [zaštitimo] svaki pedalj teritorije koja je teritorija NATO-a“, rekao je Bajden, napominjući da bi Ukrajina, da je deo NATO-a, dovela alijansu u rat sa Rusijom.

Bajden je dodao da je "preuranjeno" pozivati na glasanje o članstvu Ukrajine jer zemlja tek treba da ispuni neke kvalifikacije za NATO. Bajden je rekao da su on i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski opširno razgovarali o pitanju članstva i rekao da su njih dvojica postavili „racionalan put da Ukrajina može da se kvalifikuje“.

https://www.msn.com/en-us/news/worl...n&cvid=4e34d4be349f45f6a9e061e54d8e2fc0&ei=21
1688935368871.png

Ne bi bilo prvi put da ameri nešto kažu pa čak i obećaj da pogaze reč. Nešto se mnogo priča o ulasku Ukrajine u NATO u poslednje vreme?

Nešto se mnogo priča o ulasku Ukrajine u NATO u poslednje vreme?
navlace poljake na tanak led, kao uci ce, samo vi udjite, .... ma branicemo vas... ko, mi? kao musketari, svi za jednog, samo vi jedni, mislim jadni udjite tamo - za sve nas, evo cim primimo ukrajinu, kako necemo da vas branimo, cim...

tako su i jadne ukre nahuskali na ruse, kao samo sto ih nisu primili, tj dosli da ih odbrane, ali to samo sto nisu, se malo oteglo, ... sad kazu, cim zavrsite rat, povratite teritorije, nema mira dok ne povratite, ma cim izginete svi do poslednjega - e tad cemo da vas primimo, ali "ovo"

ukre su mislile da ce nato da im povrati krim, da su znali da ce sami morati ovoliko da ginu, ne bi se upustali u sve ovo... eto sada im se u lice kaze, bicete primljeni kada dodje mir, a to - mir vam necemo dati, ima da izginete svi do poslednjeg, jer vas mi volimo - MRTVE

jel nekom dopire do svesti sta je ukrama prethodni put receno, da nema mira dok rusija ne vrati teritorije?
a sada sta im se kaze? nema u nato dok se ne pomirite sa agresorom? pa sto im to nije dozvoljeno pre samo neki mesec, ili pre pola godine, ili, ...

Poslednja izmena:
Ја бих волео да се Ми разумемо...
to understand each-other..

Значи..обрати Пажњу..take Attention,be very,very фокусиран,идемо:

Русија може овај Рат да води још 5 Година и да јој смрдљиви,умишљени Док Холидеји и Вајати Ерп-и не могу ништа!

navlace poljake na tanak led, kao uci ce, samo vi udjite, .... ma branicemo vas... ko, mi? kao musketari, svi za jednog, samo vi jedni, mislim jadni udjite tamo - za sve nas, evo cim primimo ukrajinu, kako necemo da vas branimo, cim...

tako su i jadne uklre nahuskali na ruse, kao samo sto ih nisu primili, ali to samo sto nisu, se malo otehlo, ... sad kazu, cim zavrsite rat, povratrite teritorije, ma cim izginete svi do poslednjega
Ukrajina pokusava da uvuce NATO u direktan sukob. Cinculiranje USA oko toga govori da to NATO ne zeli...

Ја бих волео да се Ми разумемо...
to understand each-other..

Значи..обрати Пажњу..take Attention,be very,very фокусиран,идемо:

Русија може овај Рат да води још 5 Година и да јој смрдљиви,умишљени Док Холидеји и Вајати Ерп-и не могу ништа!
Moze, ali da li moze da dobije?

И НЕ МОРА ништа добије..
Сама ће уплови у већ разрушену украјину...
Многи,многи су све Време овог Сукоба запоставили Сибир...
Ехеј,Сибирски Берберин..па о томе су западњаци Филмове снимали.
Пре ће нестане Њујорк у Хадсон риверу или ће лас вегас угаси своје коцкарнице.
него што ће Рус да препусти свој СИБИР ,западним лопинама ,
због кога се и воде СВИ ови сукоби и ратови!

ja sam odavno rekao da se ovaj rat ne vodi zarad dobitka, nego gubitka - trazi se ko ce da izgubi, rusija garantuje da ona nece, jes zvuci ludo, i nije ni fer, ali sta mozemo? ja da se bijem sa nuklearnom silom nisam lud, a ko voli nek' izvoli.

Poslednja izmena:
И НЕ МОРА ништа добије..
Сама ће уплови у већ разрушену украјину...
Многи,многи су све Време овог Сукоба запоставили Сибир...
Ехеј,Сибирски Берберин..па о томе су западњаци Филмове снимали.
Пре ће нестане Њујорк у Хадсон риверу или ће лас вегас угаси своје коцкарнице.
него што ће Рус да препусти свој СИБИР ,западним лопинама ,
због кога се и воде СВИ ови сукоби и ратови!
Samo ostaje nejasno, kako ste vi Rusi najbednija privreda sveta, a imate taj navodni rudnik

Samo ostaje nejasno, kako ste vi Rusi najbednija privreda sveta, a imate taj navodni rudnik
Најбеднији су Украјинци,Абориџини и Срби.
Сви. остали на овој Планети живе живот достојан Човека.
Русија има 2% Инфлације на годишњем Нивоу..
А ти питај Вучића да ти среди неком дипломатском Поштом 1 литар руског Зејтина.
Можда ти услиши Молбу.
До тада се зајми од прве комшинице.

Back