Američki general Klark šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ, Vučić se odmah oglasio!

Američki general Klark šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ – Vučić se odmah oglasio!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da izjava Veslija Klarka da je ponosan što je bombardovao SRJ više govori o njemu nego o nama.

Pogledajte prilog 1642241

Američki general šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ – Vučić se odmah oglasio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da izjava Veslija Klarka da je ponosan što je bombardovao SRJ više govori o njemu nego o nama.

Izvor: Kosovo online, B92.net

EPA/JUSTIN LANE

"Vesli Klark je ponosan na to što je učinio, ljudi u Srbiji su ogorčeni na to što je učinio. I ne vidim u čemu se ogleda taj veliki ponos kada je 19 zemalja mimo povelje UN i mimo odluke SB UN napalo jednu malu zemlju", prokomentarisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavu penzionisanog američkog generala.

Kako je kazao, ako to nekome služi na ponos i na čast, to više govori o njemu nego o nama.

Ne znam što ga nisu pitali 'hoće li to da kaže Ukrajini ili važe različita pravila'", kazao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, penzionisani američki general Vesli Klark rekao je za Ej-Bi-Si njuz da Srbija treba da prizna tkz. Kosovo, i da je ponosan na bombardovanje Beograda.

Klark, koji je 1999. godine bio na čelu snaga NATO-a koje su bombardovale SRJ, rekao je da je ponosan na tu operaciju, koja je rezultirala mirom na tzv. Kosovu.

"Veoma sam srećan što smo uspeli da donesemo mir i demokratiju na Kosovo. Pored nas, bila je i velika grupa ljudi koji su bili deo ove operacije, jedna velika operativna grupa, jer smo videli da se čini veliki zločin i nepravda, nehumano postupanje. Želeli smo da to prestane, kako bi ljudi u regionu imali mir i bezbednost", rekao je Vesli Klark.

https://www.b92.net/info/politika/77048/aleksandar-vucic-odgovorio-vesliju-klarku/vest

Sto nas mrze ovoliko ovi Amerikanci? Sta mislite?
kome je Gerhard Sreder, bio gost na dan bombardovanja,,,kome je toni Bler, bio savetnik...ko je davao milione dolara za kampanju Hilari Klinton...sta sve to govori o AVetinji

Američki general Klark šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ – Vučić se odmah oglasio!

Pogledajte prilog 1642241

Američki general šokirao: Ponosan na bombardovanje SRJ – Vučić se odmah oglasio

Izvor: Kosovo online, B92.net

EPA/JUSTIN LANE

"Vesli Klark je ponosan na to što je učinio, ljudi u Srbiji su ogorčeni na to što je učinio. I ne vidim u čemu se ogleda taj veliki ponos kada je 19 zemalja mimo povelje UN i mimo odluke SB UN napalo jednu malu zemlju", prokomentarisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavu penzionisanog američkog generala.

Kako je kazao, ako to nekome služi na ponos i na čast, to više govori o njemu nego o nama.

Ne znam što ga nisu pitali 'hoće li to da kaže Ukrajini ili važe različita pravila'", kazao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, penzionisani američki general Vesli Klark rekao je za Ej-Bi-Si njuz da Srbija treba da prizna tkz. Kosovo, i da je ponosan na bombardovanje Beograda.

Klark, koji je 1999. godine bio na čelu snaga NATO-a koje su bombardovale SRJ, rekao je da je ponosan na tu operaciju, koja je rezultirala mirom na tzv. Kosovu.

"Veoma sam srećan što smo uspeli da donesemo mir i demokratiju na Kosovo. Pored nas, bila je i velika grupa ljudi koji su bili deo ove operacije, jedna velika operativna grupa, jer smo videli da se čini veliki zločin i nepravda, nehumano postupanje. Želeli smo da to prestane, kako bi ljudi u regionu imali mir i bezbednost", rekao je Vesli Klark.

https://www.b92.net/info/politika/77048/aleksandar-vucic-odgovorio-vesliju-klarku/vest

Sto nas mrze ovoliko ovi Amerikanci? Sta mislite?
Naravno da te, po definiciji, neprijatelj mrzi.
Sta si ocekivao da te voli?
:)

Burning USA.JPG

besa je vazila, dok su bili sirotinja...kada su pocele pare da pristizu, tako se i topio moral kod siptara
Moguće, pričam svoja iskustva. Kad mi je šiptar nešto obećao, nije bilo šanse da zajebe. I jednom, kad shvate da ih poštuješ, oni te poštuju još više.
To je, načelno, odlika primitivnih društva, ali eto, sviđa mi se taj segment.

Ajde Tixoglu otvori novu temu da ti ne krademo tvoje omiljene price

Znaci pisi ovako

Pobednik na nedavnim izborima u EU Austriji stranka FPO podnela rezoluciju u Parlamentu EU Austrije da se povuce priznanje Kosova.

Obavezno napisi nekoliko redova da u EU Austriji zivi gomila Srbendi, da je EU promenila plocu i sada podrzava Evropski put Srbije, i da su nam EU Austrijanci braca po macehi, i da ovim povlacenjem priznanja pobedjuje pravda, taman povlace priznanje kada se Vucic sprema da prizna Kosovo

Usput dodaj kako oni nisu u NATO, kako kupuju ruski gas, i da su Mocart cokoladice najbolje na svetu, svakako bolje od turske alve koju ti kupujes po 50 kila djuture

I izguglaj neke EU austrijske novine i okaci i civilizovan link posto mora po pravilniku foruma, nemoj molim te neki tvoj ciganski tvit ili onaj tvoj retard informer da kacis linkove

Moguće, pričam svoja iskustva. Kad mi je šiptar nešto obećao, nije bilo šanse da zajebe. I jednom, kad shvate da ih poštuješ, oni te poštuju još više.
slazem se....ali, evo jednog primera...Albanac, nije smeo da proda drogu Albancu narkomanu...dolaskom NATO vojnika, krece sunovrat siptarske tradicije i njihovih kodeksa....Pristina, prepuna siptara narkomana, heroina koliko hoces...prostitutke su uglavnom Albanke...pad nataliteta...njihove zene se masovno udaju za strance...odlaze u zapadne drzave, kao da je egzodus

evo pozitivnog primera...u okolini Kraljeva, neki albanci trgovac sa kravama i bikovima, godinama je poslovao...ljudi su imali poverenja u njega i davali na rec...dosla je 1999g i agresija NATO na Srbiju,,,taj albanski trgovac je poginuo negde na Kosmetu, znak pitanja kako je poginuo...negde 2004g, dolaze njegovi sinovi i placaju dug svoga oca prema Srbima...imali su svesku, gde je njihov otac belezio, sta je kupovao i kome je bio duzan...isplatili su sva dugovanja...

Back