АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Кад крену руске ракете не можемо ништа, потпуно смо немоћни

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.361
АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Кад крену руске ракете не можемо ништа, потпуно смо немоћни

Сједињене Америчке Државе не могу да се супротставе руским ракетама, тако да је неопходно продужити споразум СТАРТ-3 са Москвом, рекао је начелник Стратешке команде Оружаних снага САД генерал Џон Хајтен.

Na kolena pred Rusima *******ijo zlikovacka....

Srbin info javio, puce dolar, puce amerika, englezi prdnuli u cabar

- - - - - - - - - -

Turci gospodare morima

ne burazeru javio je glavnokomandujuci americke strateske komande general Dzon Hajten :mrgreen:

I to je to na sta vi *******ci nemate odgovor :mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa ja, kad srbin Info javlja tu vise sumLje nema...

da si funkcionalno pismena procitala bi makar uvodne 3 recenice teksta i videla bi da javlja glavnokomandujuci americke strateske komande general Dzon Hajten a srbin.info samo prenosi njegovo izlaganje u americkom senatu :bye:

General žica pare od senata a *******i svršavaju... :hahaha:

Još nisi shvatio čemu služe ovakve izjave?

Nije Tihi dobro razumeo, on čita samo naslove.

Ovaj đeneral, koji radi upravo to-žica pare, je u stvarii rekao da Rusi sledećih 5-8 godina mogu da ga povuku za ******...

"Он је истакао да данас може да одбрани нацију и да ће командант који дође после њега то моћи, али да се брине за оне који ће доћи после њих."

I, istu priču pevaju već 70 godina...Ako nam sutra ne date 200-300-500-1000 trilijardi nečega, onda će strašni Rusi moći da nas shebu za...10 godina...:hahaha:

Nije Tihi dobro razumeo, on čita samo naslove.

Ovaj đeneral, koji radi upravo to-žica pare, je u stvarii rekao da Rusi sledećih 5-8 godina mogu da ga povuku za ******...

"Он је истакао да данас може да одбрани нацију и да ће командант који дође после њега то моћи, али да се брине за оне који ће доћи после њих."

I, istu priču pevaju već 70 godina...Ako nam sutra ne date 200-300-500-1000 trilijardi nečega, onda će strašni Rusi moći da nas shebu za...10 godina...:hahaha:

Pa da, ista priča otkad postoji vojska, dajte nam pare ili će naiebete... :hahaha:

Genijalno, ako bolje pogledaš...

Pa da, ista priča otkad postoji vojska, dajte nam pare ili će naiebete... :hahaha:

Али зашто онда код Руса нема таквих саслушања у Думи? :rtfm:

Ах да, руска Дума ничему не служи.

Ma ok je to...tako se igra ta igra.

Nego mi smešno da još ima pajaca koji od toga prave temu...

Mislim, ono...Rusi mogu da ih unište...pa mogli su svaki dan od 91-ve na ovamo, baš kao što je mogao i Sovjetski Savez od sredine 60-tih do 91-ve...pa eto...ništa od toga...

Razlika između SAD-a i Rusije je u tome što su SAD demokracija, i za pare treba žicati neko predstavničko tijelo, u ovom slučaju Senat, dok se to u Rusiji odrađuje dekretima, tako da nema smisla žicati pare kad će car ionako sam odrediti koliko para ide u vojsku... :per:

Ima, nego nema vesti o tome na srbin.info.

Nije lepo napisati za Tihija i ostale čitaoce da je Šojgu rekao da mu treba para za hipersonične rakete, jer su glupavi Amerikanci ipak napravili raketni štit koji ove postojeće može da obara...

Onda ih srčka udari...:hahaha:

Ma ok je to...tako se igra ta igra.

Nego mi smešno da još ima pajaca koji od toga prave temu...

Mislim, ono...Rusi mogu da ih unište...pa mogli su svaki dan od 91-ve na ovamo, baš kao što je mogao i Sovjetski Savez od sredine 60-tih do 91-ve...pa eto...ništa od toga...

Ruski napad se nikad nije mogao zaustaviti, a vjerojatno se niti neće moći zaustaviti u budućnosti, to su priče za malu djecu...

Све срећа па Совјетски савез више не постоји, какве би приче овде читали. Еј онолика сила, па је пропао, а не овај јадни остатак од Русије који као може 1 на 1 да победи силу чији је војни буџет пар пута већи од укупних прихода државе Русије.

Razlika između SAD-a i Rusije je u tome što su SAD demokracija, i za pare treba žicati neko predstavničko tijelo, u ovom slučaju Senat, dok se to u Rusiji odrađuje dekretima, tako da nema smisla žicati pare kad će car ionako sam odrediti koliko para ide u vojsku... :per:

Amerika nije demokratija vec fasisticka diktatura korporativne mafije koja glumi demokratiju

Tamo u parlament mogu da udju samo dve stranke koje su obe kontrolisane od strane korporativne fasisticke mafije

ne burazeru javio je glavnokomandujuci americke strateske komande general Dzon Hajten :mrgreen:

I to je to na sta vi *******ci nemate odgovor :mrgreen:

- - - - - - - - - -

da si funkcionalno pismena procitala bi makar uvodne 3 recenice teksta i videla bi da javlja glavnokomandujuci americke strateske komande general Dzon Hajten a srbin.info samo prenosi njegovo izlaganje u americkom senatu :bye:

Nisam ti ja burazer.

Ne bratimim se sa cobanima a ni sa Erdoganovim PR sluzbenicima

Ruski napad se nikad nije mogao zaustaviti, a vjerojatno se niti neće moći zaustaviti u budućnosti, to su priče za malu djecu...

Sustina je da je jaz izmedju Rusije i Amerike u vojno nuklearnom i raketnom naoruzanju sve veci i veci u korist Rusije

Rusija mozda i prezivi americki nuklearni napad.

Amerika ruski nece sigurno....

- - - - - - - - - -

Nisam ti ja burazer.

Ne bratimim se sa cobanima a ni sa Erdoganovim PR sluzbenicima

naravno da nisi to se samo tako kaze.

Ti si moj neprijatelj i veleizdajnik jer sluzis okupatorima moje zemlje NATO paktu i Americi

Amerika nije demokratija vec fasisticka diktatura korporativne mafije koja glumi demokratiju

Tamo u parlament mogu da udju samo dve stranke koje su obe kontrolisane od strane korporativne fasisticke mafije

Može biti, ali od te mafije trebaš tražiti pare, nema druge...

Ima, nego nema vesti o tome na srbin.info.

Nije lepo napisati za Tihija i ostale čitaoce da je Šojgu rekao da mu treba para za hipersonične rakete, jer su glupavi Amerikanci ipak napravili raketni štit koji ove postojeće može da obara...

Onda ih srčka udari...:hahaha:

Nije u redu da cackas u tanana osecanja nasih nacionalista

Naime, mogli bi da pocnu da kmece, a ko ce ih posle ucutkati

- - - - - - - - - -

To, opet, nije istina

Rodzer Mur je sproveo kampanju, za fikus, i izgurao pobedu na izborima, za fikus

Sve legalno 100%

Može biti, ali od te mafije trebaš tražiti pare, nema druge...

ali nema demokratije razumes kad obican gradjanin nikada ne moze da postane predsendik premijer niti da udje u parlament kao poslanik?

Tamo na takve funkcije dolaze samo kontrolisani od strane mafije uz ogromnu kolicinu novca, za koju su prinudjeni da rade sve sto im se kaze.

Samim tim nema demokratije.

Gledaj seriju House of Cards da ti neke stvari budu jasnije

Mnogo je veci stepen slobode i demokratije u bilo kojoj evropskoj zemlji nego u Americi

Americka demokratija je cista laz tamo je sistem identican kao onom u Kini

Samo sto se Kinezi ne foliraju tamo se zna vlada KOmunisticka partija Kine i to je to

U Americi vlada korporativnofasisticka partija Amerike samo sto su se podelile u stranku1 i stranku2 pa glume demokratiju i izbore, da zabave narod i stvore mu iluziju da nesto kobajagi bira...

Nije u redu da cackas u tanana osecanja nasih nacionalista

Naime, mogli bi da pocnu da kmece, a ko ce ih posle ucutkati

- - - - - - - - - -

To, opet, nije istina

Rodzer Mur je sproveo kampanju, za fikus, i izgurao pobedu na izborima, za fikus

Sve legalno 100%

Da li je u istoriji Amerike ikada u parlamentu bilo drugih partija osim demokratske i republikanske?

A imaju 1000 partija

Koliko znam nije...

Gde ces bolji dokaz da tamo nema demokratije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back