Američki državi sekretar gostovao na televiziji sa krstom na čelu: Uz simbol vere pričao o Trampu i Ukrajini

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.637
...

Vreme je...
Da se posle Bajdenove i Trampova ekipa proglase ludacima...

Ovo ⬇️⬇️⬇️ NIJE VERA !!!

Američki državi sekretar gostovao na televiziji sa krstom na čelu: Uz simbol vere pričao o Trampu i Ukrajini​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...elu-uz-simbol-vere-pricao-o-trampu-i-ukrajini

...
to je sve gluma verovatno...hrišćanstvo je među političarima prisutno koliko i ovce u čoporu vukova..to je kao kad Vučić kad vidi da mu pada rejting ode na Hilandar i onda kad se vrati proziva opoziciju da patrijarha zovu Profiterije

nije se slučajno pojavio sa znakom na čelu...to je neka agenda....

žig zveri će biti na čelu ili na desnoj ruci..... ovaj krst na čelu će verovatno da postane T...reći će da su istraživanja pokazala da je Isus stradao na krstu u obliku slova T što verovatno i jeste...pravo značenje slova T je Tramp i Maskova firma Tesla koja pravi robote....praviće se roboti robovi od ljudi...biznis veka...

u samom tekstu se vidi da za Spasitelja promoviše Trampa a ne Isusa:

"Bilo bi u interesu svih – ruskog naroda, ukrajinskog naroda, američkog naroda, zapravo, naših evropskih partnera i saveznika – da se ovo okonča. Ali postoji samo jedna osoba na svetu koja to može da učini, i njeno ime je Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država", rekao je Rubio.

Tramp je sve proizvode koje je prodavao i sve zgrade koje ima u prošlosti žigosao svojim imenom Trump ili češće samo slovom T... napravio je brend od sebe u biznisu

...

Vreme je...
Da se posle Bajdenove i Trampova ekipa proglase ludacima...

Ovo ⬇️⬇️⬇️ NIJE VERA !!!

Američki državi sekretar gostovao na televiziji sa krstom na čelu: Uz simbol vere pričao o Trampu i Ukrajini​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...elu-uz-simbol-vere-pricao-o-trampu-i-ukrajini

...
To je "Ash Wednesday" (prvi dan posta). i to su zapadni hrišćani radili stolećima, a decenijama i na TV. Ništa novo.

zvrcka.gif

nije se slučajno pojavio sa znakom na čelu...to je neka agenda....

žig zveri će biti na čelu ili na desnoj ruci..... ovaj krst na čelu će verovatno da postane T...reći će da su istraživanja pokazala da je Isus stradao na krstu u obliku slova T što verovatno i jeste...pravo značenje slova T je Tramp i Maskova firma Tesla koja pravi robote....praviće se roboti robovi od ljudi...biznis veka...

A mozda samo reklamira Elon Muskov X...:think:

...

Pricao mi je @Jugoslav Čvarak mislim o njima...🤔

...
Ovo s križem na čelu nije ništa neobično na Pepelnicu (čistu srijedu), jedino je malo neobično takav paradirati pred kamerama.
Inače, dok sam živio u Njemačkoj, cijeli razred je taj dan redovito išao na misu i "krstili" su nam pepelom čelo, tako da meni koji sam išao u katoličku školu to nije ništa neobično.
Jedino ne znam da li i protestanti imaju isti običaj, ali može biti da je lik iz priče katolik.

Ovo s križem na čelu nije ništa neobično na Pepelnicu (čistu srijedu), jedino je malo neobično takav paradirati pred kamerama.
Inače, dok sam živio u Njemačkoj, cijeli razred je taj dan redovito išao na misu i "krstili" su nam pepelom čelo, tako da meni koji sam išao u katoličku školu to nije ništa neobično.
Jedino ne znam da li i protestanti imaju isti običaj, ali može biti da je lik iz priče katolik.

Znao sam...
Od X-a na celu do AV na istom...kratak je put...:zzzz:

...

Znao sam...
Od X-a na celu do AV na istom...kratak je put...:zzzz:

...
Realno, pravoslavci imaju jednako uvrnute običaje, ako ne i gore, pogotovo u vezi kulta mrtvih i totemizma.
Tu su protestanti još najnormalniji, pa i muslimani, barem u tom segmentu, zato što se ne klanjaju kipovima i ne paradiraju mrtvacima i lubanjama.
Pogledaj dokumentarce o Svetoj Gori, kako se iskopavaju leševi, graviraju lubanje i spremaju u vitrine.

🤣

Realno, pravoslavci imaju jednako uvrnute običaje, ako ne i gore, pogotovo u vezi kulta mrtvih i totemizma.
Tu su protestanti još najnormalniji, pa i muslimani, barem u tom segmentu, zato što se ne klanjaju kipovima i ne paradiraju mrtvacima i lubanjama.
Pogledaj dokumentarce o Svetoj Gori, kako se iskopavaju leševi, graviraju lubanje i spremaju u vitrine.

🤣

Dobro kod nas po selima imas da se jede na grobu, neko zabode i cigaru da pokojnik zapali...i sipa mu kafu...
To su ve psiholoske terapije usled gubitka voljenje osobe...

...

Dobro kod nas po selima imas da se jede na grobu, neko zabode i cigaru da pokojnik zapali...i sipa mu kafu...
To su ve psiholoske terapije usled gubitka voljenje osobe...

...
Da, ali to su narodni običaji, pa po Vlajlandu je bio običaj da se pokojnika izloži na stol, onda cijeli zaselak dođe krkačiti cijelu noć.
Ovog jednog poznanika kao dijete susjedi nakon što su se napili bacili na njegovog mrtvog dedu koji je ležao na stolu.

🤣

Međutim, ovo na što ja mislim su službeni, crkveni običaji, koji su jedan oblik totemizma.
Pa imaš scenu u Simpsonima, bio je nečiji ukop i Marge pita velečasnog Lovejoya zbog čega nije obavio taj i taj ritual (ne sjećam se više točno što), na što on posprdno odgovori - Marge, to je katolički običaj, jednako tako si me mogla pitati da nad grobom obavim voodoo ples.

🤣

Nego, volio bi da se javi @ИПХ ЗИЛОТ, stalno ga želim nešto pitati, a više je u banu nego prisutan.

Back