Američki desničari sipaju "mračni novac" u Evropu

anajade

Elita
Poruka
17.365
Istraživanje britanskog portala OpenDemocracy je pokazalo da su hrišćanski fundamentalisti potrošili 50 miliona dolara u protekloj deceniji

Američki hrišćanski fundamentalisti povezani sa administracijom Donalda Trampa potrošili su više od 50 miliona dolara u Evropi tokom protekle decenije i dramatično pojačali kampanju proteklih godina, prema izvještaju britanskog političkog portala OpenDemocracy.

https://www.vijesti.me/svijet/globus/americki-desnicari-sipaju-mracni-novac-u-evropu

50 уместо 500?

То дефинитивно значи да је Цивилизација дигла руке од европе.

Цувилизација 'шаље црнога човека у земљу зутога човека да убија и бива убијен за жемљу коју ј еотео од црвенога човека '

Ма имају добру штампарију, да ли је 50 или 500 ....

Моше Ротшилд и 50 милијарди да напише да је наштампано ... Све те зелене шуке ће примити жељно и гладно валутно тржиште БРИКС-а

Толики кеш сигурно никад видео нити ће видети .... Сда само неко за тастатуром дода стотине нуле и гле чуда ....

Имате новца да купите ... смо још наћи ко ће да ради и створи за тај тастатурни картчарски низ нула

Istraživanje britanskog portala OpenDemocracy je pokazalo da su hrišćanski fundamentalisti potrošili 50 miliona dolara u protekloj deceniji

Američki hrišćanski fundamentalisti povezani sa administracijom Donalda Trampa potrošili su više od 50 miliona dolara u Evropi tokom protekle decenije i dramatično pojačali kampanju proteklih godina, prema izvještaju britanskog političkog portala OpenDemocracy.

https://www.vijesti.me/svijet/globus/americki-desnicari-sipaju-mracni-novac-u-evropu
Koliko su američki neoliberali potrošili još crnjeg novca?

Цувилизација 'шаље црнога човека у земљу зутога човека да убија и бива убијен за жемљу коју ј еотео од црвенога човека '

Да, а замисли другачију прерасподелу карата. Где црни, жути, црвени и славјански народи нису спонатно организовани у складу са еволутивним достигнућима своје врсте.

Замисли.

Јер такав свет може да постоји само у имагинацији социјалправедника.

Да, а замисли другачију прерасподелу карата. Где црни, жути, црвени и славјански народи нису спонатно организовани у складу са еволутивним достигнућима своје врсте.

Замисли.

Јер такав свет може да постоји само у имагинацији социјалправедника.

'Своје врсте ' ... То као има више врста хомосапијенса ?

Хомо Луцрус и Хоме Делурторум

- - - - - - - - - -

Амерички десничари.Само помисао буди подсмех јер се у суштини не разликују од америчких левичара.

И једни и други Амерички су у ствари Либеро Аријевци

Оу ноу, мрачни новац.

5 милиона долара... годишње.

И шта мислите, шта купи 5 милиона долара годишње на нивоу Европе?

Мада шта питам, знам ја шта тако неко може да мисли. "Бит ће ћевапа и пиве, никад више гладан ахахах!"

Back