To sam naveo kao primer propagande od strane naših pojedinih medija u to vreme koji su sa 0 dokaza plasirali fakve lažne informacije, a današnji portali samo prenose i šire te dezinformacije. Pročitaj prvi pasus pažljivije.
Naslušao sam sve svakih gluposti i lovačkih priča tokom godina o bombardovanju poput napada na Tuzlu i Tiranu, lokatorima, dogfightu između MiG-21 i F-15 na Avali, oficiru koji je poleteo u trenažnom avionu, otvorio cockpit i počeo da puca iz kalašnjikova na NATO bombardere itd.
Naveo sam taj novinski članak, jer poenta je da se napravi razlika između lovačkih priča od ljudi željnih pažnje i upitnog mentalnog zdravstvenog stanja od svedočanstva pravih oficira koji su učestvovali u odbrani naše zemlje i koji imaju kredibitet.
The War Zone članak koji dokazuje pogodak i oštećenje drugog F-117A, koji se PONAVLJAM, nije srušio nego je sleteo u Spangdahlem u Nemačkoj.
https://www.twz.com/37894/yes-serbi...r-f-117-during-operation-allied-force-in-1999
Kod (teoretskog) pogotka B-2 nemamo drugih dokaza osim tvrdnji oficira 250 raketne brigade, ali možda ćemo saznati istinu za nekih dvadesetak godina kada ovaj avion bude bio povučen iz službe.