mario80
Legenda
- Poruka
- 70.773
Zato što voli američke dolareZašto ti mrzis pripadnike muslimanske veroispovesti,zbog takvih smo u zavadi sa svima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što voli američke dolareZašto ti mrzis pripadnike muslimanske veroispovesti,zbog takvih smo u zavadi sa svima
Ma kad su protiv Srba on ih voli,a kad su protiv Amerikanaca onda su neprijateljiZato što voli američke dolare
Prodao veru za večeru, smradikalska ekipa.Ma kad su protiv Srba on ih voli,a kad su protiv Amerikanaca onda su neprijatelji
Jel ti znas da je moj poljski wc stariji od Amerike i njenog budzetaJel ti znaš da je američki vojni budžet 842 milijarde dolara godišnje. To znači da taj "skupoceni" avion od 50 miliona dolara potroše za 31 minut
a da posaljemo hutima onu nasu raketnu posadu sto obori onaj "nevidljivi" americki avion 1999.................da poobara ta americka govna.Autorska
Pošto sam za vreme rata bio aktivan vojnik i nalazio se sa komandom PVO na KiM mogu vam reći da je to bio naš primarni cilj 1999 god. da ga oborimo ali se on nije spuštao u Srbiji ispod 10km.A naš domet je bio 8 km za navođenje po visini mada rakete su mogle ići i do 20km u visinu ali bez navođenja pa su IC mamci bili dovoljni da je neutralizuju.Sada su ameri bombardovali Hute sa njim i to je tek početak.Šteta što nemaju sisteme da ga obore jer njegova vrednost je preko milijardu dolara i nikada u istoriji nije oboren i kada bi se to dogodilo to bi bio strašan udarac za američku vojnu industriju.
Meni to djeluje kao sprej po šabloni, ne kao srušeni avion
Muslimani su moji poštovani klijenti i kolege.Zašto ti mrzis pripadnike muslimanske veroispovesti,zbog takvih smo u zavadi sa svima
To je takozvani "kill mark" ili oznaka broja uništene tehnike koja se stavlja na nekom tenku, borbenom vozilu, avionu, helikopteru itd...Meni to djeluje kao sprej po šabloni, ne kao srušeni avion
Kad si se nakačio na mene reći ći ti.Muslimani su moji poštovani klijenti i kolege.
Pomešao si nešto.
A Neška moraš pitati obaška kakav mu je stav.
Prvi NATO Borbeni avion je oboren na Kosovu iznad Belaćevca a ne van KiM.Na kIm nije mogo da se obori pošto si ti bio u toj pVo komandi.
Dok je onaj Francuz javljao našoj vojsci gde će da zveknu ti ko zna kome si šta javljao.
Ovde oborili bez problema
Bio i onaj bedž "nismo znali da je nevidljiv"
Uuuu kako su bili besni lelelele
Koji avion? Moj ujak je bio raspoređen na granici sa Makedonijom, i jednom prilikom je video teško oštećeni A-10 kako je u pratnji drugih lovaca leteo prema Skoplju. Nisam čuo za oborene avione iznad KiM.Prvi NATO Borbeni avion je oboren na Kosovu iznad Belaćevca a ne van KiM.
To je uradila jedinica kojoj sam lično pripadao.
Blagoš jedinici, jel su znali da si tu negde, malo dalje za svaki slučaj?Prvi NATO Borbeni avion je oboren na Kosovu iznad Belaćevca a ne van KiM.
To je uradila jedinica kojoj sam lično pripadao.
Dobro, nije nužno isti zdrav razum kod nas i kod vas.Kad si se nakačio na mene reći ći ti.
Moj stav je uvek zdravorazumski za razliku od tebe,
Ti miješaš srpske bajke sa pravim vojskama i potvrđenim kill-ovima.To je takozvani "kill mark" ili oznaka broja uništene tehnike koja se stavlja na nekom tenku, borbenom vozilu, avionu, helikopteru itd...
Primeri:
Pogledajte prilog 1627286
Američki pilot Jeffrey C.J. Hwang pozira pored svog lovca F-15C. Dve zelene zvezde simbolišu vazdušne pobede koje je ovaj pilot postigao 26. marta 1999. godine nad jugoslovenskim avionima MIG-29.
Pogledajte prilog 1627287
Turski pilot sa oznakom oborenog helikoptera Mi-17 u Siriji.
Pogledajte prilog 1627288
Američki A-10 Thunderbolt sa onzakama uništene vojne tehnike u Iraku.
Naravno, sve što su Srbi ikada učinili su bajke, mitovi i izmišljotine. Koliko potrvđenih killova imaju hrvatski MiG-ovi? 10 fergusona? Veoma impresivno.Ti miješaš srpske bajke sa pravim vojskama i potvrđenim kill-ovima.
Prošlo četvrt stoljeća kako Srbi traže oboreni B2 u Spačvanskoj šumi. Bezuspješno do sada.Naravno, sve što su Srbi ikada učinili su bajke, mitovi i izmišljotine. Koliko potrvđenih killova imaju hrvatski MiG-ovi? 10 fergusona? Veoma impresivno.
Da je bilo propagande od strane rukovodstva SR Jugoslavije i medija, bilo je, to niko ne spori, a prilog tome je i ovaj članak napisan godinu dana nakon bombardovanja SR Jugoslavije, a kojeg su 2012 ili 2013 preneli svi domaći tabloidi i žuti portali željni klikova.Prošlo četvrt stoljeća kako Srbi traže oboreni B2 u Spačvanskoj šumi. Bezuspješno do sada.
B-2 je predviđen da se probija kroz veoma sofisticiranu i veoma moćnu rusku stratešku protivvazdušnu odbranu. Malo je verovatno da je oboren, blago rečeno.Da je bilo propagande od strane rukovodstva SR Jugoslavije i medija, bilo je, to niko ne spori, a prilog tome je i ovaj članak napisan godinu dana nakon bombardovanja SR Jugoslavije, a kojeg su 2012 ili 2013 preneli svi domaći tabloidi i žuti portali željni klikova.
http://news.beograd.com/srpski/clanci_i_misljenja/djurdjevic/000711_nato_krije_gubitke.html
Ja nisam rekao da je oboren, već da je pogođen. Postoje svedočenja oficira 250 raketne brigade da su gađali B-2 projektilom S-125 Neva ili (NATO: SA-3) čiji je blizinski okidač detonirao glavu rakete i oštetio avion tog tipa. Pretpostavljalo se da je u pitanju bio B-2 "Spirit of Missouri", ali na sajtu vazdušne baze Whiteman piše da je "Duh Misurija" operativan i dan danas. Ne postoje dokazi da se srušio u Hrvatskoj. Verovatnoća je da je bio oštećen ali da je bezbedno sleteo u nekoj od NATO baza.
https://www.whiteman.af.mil/About/Fact-Sheets/Display/Article/886024/b-2-spirit/
Ono što je neobično je to što su piloti ovog aviona bili odlikovani visokim odlikovanjima za neku običnu misiju prema tvrdnjama urednika portala TangoSix Petru Vojinoviću:
Nažalost, ili na (tvoju) sreću, ne postoje konkretniji dokazi u vezi pogotka ovog tipa aviona, sem slike kill oznaka i linkova koje sam priložio.
Stealth ne znači nevidljiv za radare nego stealth avioni pete generacije poseduju jedinstvene karakteristike, oblike, premaze, sakriveni usisnici i kompresori i naoružanje koje im omogućava da rasipaju radarske zrake i imaju smanjeni radarski odraz, što ne znači da su nužno nevidljivi radarima, nego ih je teže detektovati, pogotovo na većim daljinama. Ako su naši raketaši 250 raketne brigade uspeli da uz pomoć zastarelih sovjetksih P-18 radara da otkriju i SNR-125 nišanskim radarom zahvate F-117A koji je bio poslednja reč tehnike, zamislite kakve PVO radarske sisteme Rusija i Kina danas imaju.B-2 je predviđen da se probija kroz veoma sofisticiranu i veoma moćnu rusku stratešku protivvazdušnu odbranu. Malo je verovatno da je oboren, blago rečeno.
Halalite za ovo ohmetanje ali da li bi imali vrmena da ovbavestite amerićku kancelariju u srpskom generalštabu da je nesko bio u PVO koji je poobarao njihove avione?Muslimani su moji poštovani klijenti i kolege.
Pomešao si nešto.
Malo mu Vučić saseko biznis sa blues brothersom i familjijom pa je mnogo besan na njegaA Neška moraš pitati obaška kakav mu je stav.
Tačno, ali s obzirom da i Rusi i Kinezi manje više znaju kako stealth tehnologija funkcioniše jer je i sami proizvode, a od prvog obaranja nevidljivog aviona je prošlo 25 godina, nemoguće je verovati da su Rusi i Kinezi sedeli skrštenih ruku i da nisu razvijali protiv mere za detekciju stealth aviona.Odraz je na nivou veće ptice ali to je sumnjivo na 10-12.000m naravno.