Quantcast

Америчке антене код Београда контролишу свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.918
још једна у бескрајном низу жутих издаја Србије и српског народа

ХААРП- Или како глобалисти контролишу нашу свест путем “антена”- Докази у наставку… (видео, фото, документи)
Uploaded with ImageShack.us9 Votes
Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба (ВИДЕО)
ПРАВДА- ФБР| 16. јул 2012. | 15:49 (ФБР обрада М. Новаковић)

С. Миловановић

БЕОГРАД – Eлектронски акцелератор електромагнетних таласа (ХААРП) од 3. маја укључен је и над Србијом у селу Бељина код Барајева, а његово деловање осетило се тога дана већ у преподневним часовима, као нагли пад атмосферског притиска и оморина, што је код многих резултирало отежаним дисањем и главобољом. Оно што је код ХААРП система и најопасније, а о чему се у Србији мало зна и држи под велом тајне, јесте и чињеница да овај систем таласима ниске фреквенције утиче и на рад људског мозга.

Према речима очевидаца из околине Барајева где је систем ХААРП инсталиран, у поподневним часовима трећег маја, од 17.30 до 18.30 часова по „облацима“ се могло закључити да систем ради пуном снагом. „Таласасте“ структуре су се веома брзо формирале, а онда за неколико минута разливале, како су ишли таласи укључивања. На тај начин се и Србија уписала на листу земаља чије је становништво изложено дејству ХААРП система. А шта је заправо ХААРП?

Програм Активног ауроралног истраживања високе фреквенције (скраћено ХААРП) пројекат је истраживања са циљем разумевања, стимулисања и контроле процеса у јоносфери. Јоносфера је део земљине атмосфере на висини од 50 до 80 километара који садржи велику количину јона (наелектрисаних честица) насталих деловањем сунчевог ветра и има велики утицај на простирање електромагнетних таласа.

Опрема је смештена на површини од 13 хектара у близини места Гакона на Аљасци. Састоји се од великог броја уређаја за пријем и слање огромних количина енергије, коју чини 180 антена и шест генератора укупне снаге од преко три милиона вати. Иако су основни циљеви изучавање поларне светлости и сателитских радио-комуникација, комуницирање са подморницама у домену екстремно ниских фреквенција, овај систем омогућује испитивање шупљина испод површине земље (претраживање скривених тунела и подземних скровишта), ометање радио-комуникација на одређеним подручјима па чак и уништавање непријатељских авиона, пројектила или сателита.

Ипак, оно што је најважније је могућност система да се променом хемијске структуре, температуре и влажности виших слојева атмосфере делује на климу и све пратеће климатске ефекте на жељеној територији. Једна од могућности овог система која се не помиње на листи званичних циљева, али ипак постоји, јесте да се таласима ниске фреквенције утиче на рад људског мозга. ХААРП станица тренутно има 150 у свету, а једна од локација је и село Бељина код Барајева, педесетак километара удаљеног од Београда.

Иако осмишљен као систем одбране и превентиве, у САД је објављен велики број књига најцењенијих војних стручњака који сумњају у праву сврха ХААРП-а, посебно што је у њега највећа светска војна сила уложила невероватно велики капитал. Велики број противника ХААРП-а у САД је отворено упозоравао јавност да се зрацима овог система може директно утицати на људски ум, односно ментални састав свакога од нас.Uploaded with ImageShack.us

Председница Интернационалног института за бригу о људском здрављу, Розали Бертел за ХААРП сматра да је мамутски грејач способан да у јоносфери направи велике промене. ХААРП може да својим дејством буквално засеца атмосферски слој који нас чува од веома штетних космичких зрачења, што може изазвати глобалне последице по климу, биљни и животињски свет и наравно човека.

Одлазећа Влада Србије као ни ресорна министарства за одбрану и заштиту животне средине ниједног тренутка нису нашле за сходно да српској јавности саопште ниједну реч о ХААРП антенском систему, који се налази на свега 50 километара од Београда, као ни о разлозима за његово постојање и почетку рада трећег маја.

Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић каже за „Правду“ да грађани Србије нису свесни каква се темпирана бомба по људску психу и климатске промене налази код Барајева, а бивша власт које је дозволила да се ХААРП систем инсталира у срцу Србије, све време је ћутала о томе.

- ХААРП је ништа друго до електромагнетна контрола људске психе и то су чињенице а никаква научна фантастика или теорија завере. То електромагнетно зрачење људе може да учини безвољним, затим мрзовољним и на крају врло агресивним. Прави је криминал што је дозвољено да се ХААРП постави у Србији и што је дозвољено да се он активира, а одговорно тврдим да би САД путем те станице смештене у Барајеву могле да униште Србију за један дан, само када би то желеле. Одлазећа Влада је такође по налогу САД спремила закон о ГМО храни, која ће учинити то да изгубимо трећу генерацију становништва Србије. ГМО и ХААРП су тренутно највеће опасности по Србију и наш народ, и срамотно је што власт и војска који су дозволили инсталирање ХААРП антена код Београда, бесрамно ћуте – упозорава Алексић.Uploaded with ImageShack.us

мапа:

http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php


ФБР ДОДАТАК:


Имена научника са наших простора укључених у истраживање овог модерног “парапсихолошког оружја” за контролу становништа:

Десанка Шуљић
Владимир А. Срећковић
Даворка Грубор
Вида Жигман
Владимир Чадеж
Александра Коларски

————————————

ДОДАТНЕ РЕФЕРЕНЦЕ:
http://webserver.rcub.bg.ac.rs/sr/n...adu/Rudarsko-geoloski-fakultet/Davorka-Grubor

http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/TechDocs/AWESOMENetworkTalk/Naoshin_IHY_3-9-10.pdf

http://articles.adsabs.harvard.edu//full/2006POBeo..80..191S/0000191.000.html

—————————————–

НАПОМЕНА ФБР РЕДАКЦИЈЕ:

ПРЕМА ТВРДЊИ НАШЕГ “ИЗВОРА”, ЈЕДАН ОД “ХААРП УРЕЂАЈА”- ВЛФ АНТЕНА ЈЕ ПОСТАВЉЕНА ТАКОЂЕ НА КРОВУ ИНСТИТУТА ЗА ФИЗИКУ, У ЗЕМУНУ…

———————————————


Uploaded with ImageShack.us
 

gost 186661

Elita
Poruka
24.154
Никаке антене нису потребне, ово је и више него довољно....

$100-Dollar-Bills-.jpg
 

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.918
Bila tema, ispisali smo milion strana i zabavili se kao da je Happy Hour u Lazi.

и?шта сте закључили?који су одговори на питања ШТА је то и ЗАШТО је то постављено?као и КО је то одобрио и ЗАШТО није јавност обавештена о томе?
 

Dr Sidious

Zainteresovan član
Poruka
324
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.