Nas pravoslavaca je veoma malo brojčano, međ svima ostalima, nas vređa ko stigne i kako stigne. Katolička crkva je najjača i oni diktiraju sve zajebancije koje nam se dešavaju poslednjih pola veka.
Strah me je da će svima nama koji nismo katolici, svi ostali doakati, iliti da će muslimani sve nas koji nismo katolici uzdići na mesto koje nam pripada, a sebe naravno na prvo mesto.
Kanda nikome nije jasno da je jedanaesti Septembar dvehiljadeprve bio prekretnica u mnogočemu, a ponajviše u odnosu religija. Mi hrišćani mislimo da smo samo mi pravoslavni iliti pravoverni, muslimani pak imaju svoje mišljenje o svemu tome.
Usranci, iliti amerikanci koji su svoju zemlju osvojili pištoljima i puškama i dalje misle da tako trebaju i moraju dalje, neka im njihove Amerike, tamo su bežali, tamo su se nastanjivali kad drugi izlaz imali nisu, mi koji smo ovde bili tad i sad, mi ne mislimo da se sve oružjem rešavalo, oni koji su tako mislili davno su ratove izgubili, sem Nemaca naravano, oni su ipak nedodirljivi, Mađarskoj oduzeli dve trećine teritorije, nama srbima oduzeli Kosovo, sve mora i sve je kako Bog zapoveda, samo nemcima ne dirajte ništa, i njih davno podeliše i na kraju ih i sjediniše, ala smo najebali kako god da okreneš, Nemci se ipak naoružavaju, danas bez oružja, ali sutra...............................