Američke ambasade pod opsadom

isto kao sto mi nikad nismo uspeli da najdemo zajednicki jezik ni sa slovencima ni sa hrvatima koji su vekovima i generacijama ziveli kao habzburzi a mi kao turci..to su dva vrlo razlicita nacina zivota ..razlicita shvatanja..iz npr hrvatske tacke..oni su samo zamenili jednog gospodara za drugog..s tom razlikom sto taj drugi nije bio i bolji..vec neotesaniji bahatiji i necivilizovaniji

• Podržavam
Reactions: Tol
Inace ako niste znali Egipatski hriscani, Kopti su vekovima na prvom frontu borbe protiv islamskog zla kao i mi na Balkanu. I mogu vam reci da je ova ideja da se snimi film , bila odlicna, jer ce time Amerika konacno biti naterana da odustane od svoje licemerne politike titranja muda arapskim islamistima zarad njihove nafte.

Zrtve te njihove politike smo upravo mi Srbi. Njima su davali koncesije na racun nasih interesa, da bi zadovoljili svoje.

Nas pravoslavaca je veoma malo brojčano, međ svima ostalima, nas vređa ko stigne i kako stigne. Katolička crkva je najjača i oni diktiraju sve zajebancije koje nam se dešavaju poslednjih pola veka.
Strah me je da će svima nama koji nismo katolici, svi ostali doakati, iliti da će muslimani sve nas koji nismo katolici uzdići na mesto koje nam pripada, a sebe naravno na prvo mesto.
Kanda nikome nije jasno da je jedanaesti Septembar dvehiljadeprve bio prekretnica u mnogočemu, a ponajviše u odnosu religija. Mi hrišćani mislimo da smo samo mi pravoslavni iliti pravoverni, muslimani pak imaju svoje mišljenje o svemu tome.
Usranci, iliti amerikanci koji su svoju zemlju osvojili pištoljima i puškama i dalje misle da tako trebaju i moraju dalje, neka im njihove Amerike, tamo su bežali, tamo su se nastanjivali kad drugi izlaz imali nisu, mi koji smo ovde bili tad i sad, mi ne mislimo da se sve oružjem rešavalo, oni koji su tako mislili davno su ratove izgubili, sem Nemaca naravano, oni su ipak nedodirljivi, Mađarskoj oduzeli dve trećine teritorije, nama srbima oduzeli Kosovo, sve mora i sve je kako Bog zapoveda, samo nemcima ne dirajte ništa, i njih davno podeliše i na kraju ih i sjediniše, ala smo najebali kako god da okreneš, Nemci se ipak naoružavaju, danas bez oružja, ali sutra...............................

Нема нас толико мало да би нас је6авао како ко стигне. Мада Православље има једну силу на својој страни, а то је Русија. Русија треба више да се бори за православне земље и да помогне у њиховом развитку.

Inace ako niste znali Egipatski hriscani, Kopti su vekovima na prvom frontu borbe protiv islamskog zla kao i mi na Balkanu. I mogu vam reci da je ova ideja da se snimi film , bila odlicna, jer ce time Amerika konacno biti naterana da odustane od svoje licemerne politike titranja muda arapskim islamistima zarad njihove nafte.

Zrtve te njihove politike smo upravo mi Srbi. Njima su davali koncesije na racun nasih interesa, da bi zadovoljili svoje.

Ја се дивим Хришћанима који живе у муслиманским земљама. Подсећају ме на оне хришћанске мученике који су били убијани у Риму.

nije da nije!

Videćemo, još je rano za zaključke.

Ono što je indikativno, to je da se nemiri desavaju samo u ovim "prolećnim" zemljama, dakle u zemljama gde treba "dovrsiti posao". Ništa Katar, ništa Bahrein, ništa Saudi Arabija... Tamo sve puca od mira, tolerancije, razumevanja...
I naravno, ništa Baznia, ništa Košovou...

Sve pod kontrolom zasad... Videćemo dokle.
Svakako, isto mislim.
jedino me intereseje da vidim gde če prvo konkretno da se ispolji efekat, i kolike če razmere obuhvatiti.... :)

NEMA ŠTA DA SMATRAJU...NAPRAVLJEN JE DA BI IM ZASMETAO

Američka vojna industrija donosi velike zarade i profite...SAMO KADA IMA RATOVA...:per:

AMBASADE.:sad2:...nekada su.. VIŠE O TOME BRINULI...sada je to ...FORMANOST & GLUMA ZABRINUTOSTI

Kada su u ..ISCENIRANOM NAPADU ALKAIDE NA..:eek:. New Jork.:eek:.--mogli da ..POBIJU 3000 amerikanaca ...da bi ..POKRENULI VOJNU INDUSTRIJU...I...HARALI PO AFRICI...i 300 službenika ambasada...MOGU DA POSLUŽE KAO DOBAR POVOD...za...PONOVNO AKTIVIRANJE VOJNE INDUSTRIJE I MAŠINERIJE...I ...NOVE AGRESIJE...:think:

Film nije ni za predškolski uzrast. Ja ne znam ko može iole da ga shvati ozbiljno.

pa ubili su libijskog i jos mnoge druge predsednike..neka ubistva su cak gledali u njihovoj krvavoj beloj kuci u direktnom prenosu..i to im je bio film za zabavu uz kokice..
a nije im zabavno ubijanje njihovog ambasadora u libiji..tad su izgubili smisao za umetnicki dojam scena u realnom horor filmu..

za ovu godinu onu su bili isplanirali i realizovali arapsko prolece..
rekla bih da je sada doslo vreme za americku jesen..

Google отказалась удалить скандальное видео
10:54 / 15.09.2012
669569.jpg

Фото: ИТАР-ТАСС
Гугл одбио да удаљи скандални видео
Интернет-компания Google отклонила просьбу властей США об удалении с видеохостинга YouTube трейлера к скандальному фильму "Невиновность мусульман". Именно эта лента спровоцировала массовые акции протеста в ряде стран.
Интернет компанија Гугл одбила је молбу власти САД да удаље видео снимак Невиност муслимана. Управо он је испровоцирао масовне протесте у низу земаља.
Власти США призвали Google пересмотреть свое решение о сохранении видеоролика на YouTube, отметив, что он может нарушать правила использования видеохостинга. Однако требование не являлось формальным и сохраняло право решения за интернет-компанией. "Мы не можем и не будем подавлять свободу самовыражения в этой стране", – заявил пресс-секретарь Белого дома Джей Карни.
Власти САД позвале су Гугл да преиспита своју одлуку, додајући да они не могу нарушавати правила. Захтев упућен Гуглу није био званичан и сачувао је право одлуке интернет компаније. "Ми не можемо гушити слободу изражавања у нашој земљи" - изјавио је прес секретар Белго дома Џеј Карни.

Е, зато ће бити мртвих американаца широм света. :cool:

Film nije ni za predškolski uzrast. Ja ne znam ko može iole da ga shvati ozbiljno.

Фанатизам не захтева ни зрелост, ни мудрост, ни знање - једноставно слепо веровање.
Веровање једног дела света да је крава света животиња и наше веровање да је јунетина најбоља за крвну слику свакако се разилазе и могло би доћи до извесних сукоба, да неким случајем живимо на истим просторима...

време је да сједињене државе отворено назову ствари њиховим именом, муслимани нису пријатељи сједињених држава и крајње је мазохистички с америчке стране да их подржавају у неким регионима. истрајавање на политици која је до сада вођена од стране сједињених држава само доводи до страдања немуслимана тамо где муслиманима сједињене државе пруже подршку.

Širom muslimanskog sveta već četvrti dan traju demonstracije izazvane amaterskim antiislamskim video filmom, snimljenim u Americi.
14.09.2012
Novi protesti izbili su u većinski muslimanskim zemljama - od Tunisa preko Egipta, Sudana, Jemena i Libana širi se gnev zbog ani-islamskog videa postavljenog na internet.
Najnovije demonstracije počele su u prestonici Tunisa, gde su policajci upotrebili suzavac protiv mase koja ih je zasula kamenicama. Neki od demonstranata uspeli su da preskoče zid kojim je okružena američka ambasada.
Nasilje se proširilo i na Sudan, gde se - prema tvrdnjama očevidaca - policija sukobila sa hiljadama demonstranata, koji su se uputili prema američkoj ambasadi u Kartumu. Prema nekoliko izvora najmanje jedna osoba je poginula u sukobu ispred američke ambasade. Takođe, učesnici protesta, krenuli su i ka ambasadi Velike Britanije, a uspeli su i da se probiju u zgradu ambasade Nemačke, gde su podmetnuli požar i istakli crnu islamsku zastavu.
Četvrtog dana protesta zbog videa u kojem se vređaju islam i prorok Muhamed, amaterski film snimljen u SAD bio je tema razgovora posle današnjih molitvi na Bliskom istoku, južnoj i istočnoj Aziji i Africi.
Mnogi demonstranti ustremili su se na ambasade zemalja za koje misle da nisu učinile dovoljno da spreče da film uopšte bude snimljen. Jedna žrtva zabeležna je i u Libanu, gde je povređeno 25 osoba.
Američke i druge strane misije pojačale su obezbeđenje posle nasilnih napada koji su počeli u utorak.
Možda najveći protest danas održan je u Kairu, gde je policija sačekala demonstrante u blizini američke ambasade i upotrebila suzavac.
Obama odao počast američkim diplomatama
U međuvremenu, u vojnoj bazi Endrjus nedaleko od prestonice Vašingtona, predsednik Barak Obama i državna sekretarka Hilari Klinton odali su počast četvorici Amerikanaca ubijenih u Bengaziju, čija su tela danas dopremljena u SAD.
http://www.glasamerike.net/content/us-mideast-protests-2nd-upd/1507872.html
Самоувереност Америке (и сателита) да ,,газдују''светом, враћа се као бумеранг извођачима немира на планети.
Мислим да ће ово бити нова стратегија ратовања против земаља НАТО-а. По свој прилици и јача од ракета, авијације, ..... којом располаже НАТО, а пре свега Амера. Стална претња убиствима дипломатије, протераће НАТО државе у сопствени тор.
Тамо им је и место, у сопственом тору!

Back