Američka novinarka otkrila kanale novca USAID-a za destabilizaciju Srbije!

Kada vam do mozga dopre da ih je bes i revolt izveo na ulicu jer su pogazili sve ljudske i božje zakone, biće vam mnogo lakše da prihvatite činjenicu da se ne kupuju i prodaju svi, kao što su nas učile naše vlasti..
Vasi organizatori su prodani
Poneki iz stada rade za druge
Ove sto ih sledis dobise 400000€

Američka novinarka otkrila kanale novca USAID-a za destabilizaciju Srbije!!!​

677z381_1005222_capture_f.jpg

(Принтскрин)
Analitičarka i novinarka Ešli Seint Kler rekla je u emisiji sa Pirs Morganom da je više ljudi u Srbiji zarađivalo 400.000 dolara godišnje preko nevladinih organizacija finansiranih od strane USAID-a.

Erik Vajnštajn, matematičar sa Harvarda, rekao je da je USAID organizacija deo hibridnog ratovanja i da mu je svrha destabilizacija nepogodnih režima.

Uklljučujući i one koji su demokratski izabrani. U pitanju je ceo bizaran sistem pranja para, koji ne možete lako da sortirate. Ono o čemu se zapravo radi je nastavak hibridnog ratovanja - rekao je Vajnštajn.

Novinarka Ešli Seint Kler istakla je da su pojedini ljudi u Srbiji preko USAID-a dobijali 400.000 dolara godišnje!

- Ovi ljudi zarađuju neverovatne količine novca. Oni su top 5 odsto ljudi po zaradama, vodeći ove nevladine organizacije, koje su finansiraju preko USAID, da sprovode DIE agendu u Srbiji! To je nenormalno.

DEI je skraćenica za Diversity, equity, and inclusion (raznolikost, jednakost i inkluzivnost), program koji propagira transdžender ideologiju.

To je samo kap u moru novca koji je upumpan samo u Srbiju, sa ciljem destabilizacije države i rušenja režima.

Sve više na videlo izlaze potvrde da su USAID i NED (Nacionalna zadužbina za demokratiju) za svoje ciljeve i u destabilizaciju Srbije uložili desetine miliona dolara kroz nevladine organizacije.

https://www.politika.rs/sr/clanak/6...novca-usaid-a-za-destabilizaciju-srbije-video

SOROSEVCI SU KONACNO RASKRINKANI!

Strani placenici i domaci izdajnici u sluzbi okupatora i neprijatelja nase zemlje i naroda!
Ova misli da je manje od pola miliona dolara godišnje mnogo u ovoj zemlji. :hahaha: Kod ovih na vlas toliko košta potpis da se ugrade u asfalt.

Ali vaše teorije su mi vrhhhh :rotf:
Da su "nezadovoljnici" obučeni u trećerazrednu second-hand garderobu, bez zuba, zabrađeni i neoprane kose, pocepanih opanaka, znali bi smo o čemu se radi, ovako namirisani, firmirani, sa frizurama od 2000 din, deluje mi sve to nekako iracionalno.

Mislim delovalo bi da nije USAID - kriminalaca i njihovih piuna, pardon ŠETAČA.

Sad sve znamo, mislim sve se polako otkriva, i shodno tome, nešto mi se javlja da uskoro, vrlo brzo neće moći svaka šuša da blokira saobraćaj u Srbiji, mislim da će policija konačno početi da apsi džabolebaroše. :kafa:

Back