Američka ambasadorka dočekana turskim zastavama u Sandžaku

Turcima je postojbina negdje iz Zapadne Kine i oni imaju utjecaja zute rase tako da su oni svijetlog lica i lijepi ljudi.Ja volim Turke i oni su moja braca jer oni su mi dali Islam a ne meni nego mom pra pra dedi koji je dobrovoljno izabrao Islam a prethodno se zvao Milojica ili Miladin i krstio se sa tri prsta i ima svoju srpsku slavu.

Samo sto tebe narod turski nazalost ne voli.

Pa ja ne znam u čemu je problem.

To je lep pokušaj manipulacije.

Nisu istakli tursku zastavu na zgradu opštine, lepo su okačili crvene salFete na čačkalice za ražnjić i podelili deci da pozdrave gospodžu ambasadorku.

To ne spada u red delikata isticanja zastve već se pre može podvesti pod manipulaciju decom u političke svrhe.

Za to bi mogao da se tereti organizator skupa ali ne vidim nikakvu korist od toga. Lično prezirem svaki oblik političke pedofilije, sve jedno da li se radi o oblačenju dece u ustaške uniforme, opremanje zastavicama stranih država ili dovođenje dece da odaju počast ,u tuđinskoj tamnici, preminulom Vođi.

To je jednostavno loš ukus sveprisutan na ovim prostorima i on se ne kultiviše nekakvim mandatnim sankcijama na licu mesta već se time moraju baviti građanske institucije i obrazovni sistem.

Meni je od nereagovanja države mnogo čudnije nereagovanje nevladinih organizacija koje se bave zaštitom prava deteta a na sisi su raznih budžeta za zaštitu istih.

Vidiš da si shvatio.:)

Trebalo ti je malo vremena, ali ok.

Turski narod me voli jer on je mojoj obitelji dao Islam i narod Turski se brine o mom Bosnjackom narodu u Sandzaku i Bosni i Turska je moja domovina jer Turci su moji ljudi i oni se brinu o mom narodu.Jos dugo ce se vijeoriti Turske zastave u Novom Pazaru jer Bosnjaci ne zaboravljaju Turke koji su ima dali Islam i od toga dana postali muslimani.

Pobogu, govoris kao hipnotisan ili kao da su ti ispirali mozak. Samo oni na vlasti vas koriste, zarad ostvarenja svojih ciljeva, a obican narod, vas ni malo ne simpatise!

Vidiš da si shvatio.:)

Trebalo ti je malo vremena, ali ok.

Trenutno nije problem u tome šta ja shvatam već da li ti shvataš išta.

Jer kada se ovakvim povodom, u nespretnom pokušaju likovanja, oglasi lice koje ponosno obitava u državi u kojoj se zbog zajebantske naslovnice digne čitav proustaško-domoljubno-braniteljski profesionalni aktiv te u glas zagrmi kako vrbe nisu skoro osrbljene onda je to trećerazredna bedastoća.

Iskreno ne vjerujem da Bosnjaci imaju nesto protiv Srbije i mislim da oni zele da zive u drzavi Srbiji kao ravnopravni gradjani ali Srbija se mora navici da u svojoj drzavi ima puno nacionalnih manjina te je stoga normalno da te manjine zele istaci zastave koje najvise vole i normalno je da se okaci zastava Albanije u Bujanovcu ili da se mase Madjarskom zastavom u Vojvodini ili da Bosnjaci sandzaku masu

Ovom temom se nisu oglasili nezadovoljni Srbi zbog gaženja Ustavnih odredbi već pripadnik dobrosusjedskog naroda u koga je običaj da se u životu ne ostavljaju oni što mašu tuđinskim zastavama sem ukoliko nije takođe crvena sa nešto drugačijim znakom od polumjeseca...

a ne meni nego mom pra pra dedi koji je dobrovoljno izabrao Islam

Ti si rođen i pre svog rođenja koliko vidim, pa znaš kako ti se đed Milojica provodio u Otomanska vremena. Svaka čast.

Nema boljeg misionara od zašiljenog koca, to su još od davnina uočili.

Poslednja izmena:
Trenutno nije problem u tome šta ja shvatam već da li ti shvataš išta.

Jer kada se ovakvim povodom, u nespretnom pokušaju likovanja, oglasi lice koje ponosno obitava u državi u kojoj se zbog zajebantske naslovnice digne čitav proustaško-domoljubno-braniteljski profesionalni aktiv te u glas zagrmi kako vrbe nisu skoro osrbljene onda je to trećerazredna bedastoća.

Ako može, objasni mi na osnovu čega si stekao utisak da ja ovom temom likujem na bilo koji način. :think:

Gledao sam maloprije Dnevnik na RTS SAT i bila vijest da je američka ambasadorka otvorila neke pogone u Sandžaku.

Sve bilo fino i svečano, ali djeca koju su okupili imali su u rukama TURSKE zastave! :eek:

One crvene sa mjesecom i zvijezdom.

Nigdje nisam vidio srpsku zastavu!

Pa me zanima jel to tamo stvarno već tako daleko otišlo?

Vjerojatno su bile neke snage reda koje su pratile taj događaj i vidjele klince sa tuđim zastavama.

Zašto to nije spriječeno??

Ne vjerujem da su djeca vadila zastave iz nogavica tek kad je ambasadorka došla tamo.

Ne znam jel neko gledao Dnevnik i vidio to da potvrdi jer mi se ne da tražiti video sad.

Sve ih pobiti,a u pizdu materinu vise!Pa znaju li oni bre gde zive?Gamad jedna bez mozga,oni vole tursku!Mogu bre samo da nas povuku za palamar!

Back