Američka ambasadorka dočekana turskim zastavama u Sandžaku

...Srbija ko Nokia..svaki novi model sve manji...

Пааааааа на жалост морамо и ми понекад да пратимо светске трендове,
али ипоак смо ми традиционалисти, више верујемо у
ШТО ЈАЧЕ, ЧВРШЋЕ И ВЕЋЕ .............ТО БОЉЕ!

Пааааа чим ово помодарске гологузије оду,
ЕТО НАС...............НА ИЗВОРИШТУ! :per::per::per:

Gledao sam maloprije Dnevnik na RTS SAT i bila vijest da je američka ambasadorka otvorila neke pogone u Sandžaku.

Sve bilo fino i svečano, ali djeca koju su okupili imali su u rukama TURSKE zastave! :eek:

One crvene sa mjesecom i zvijezdom.

Nigdje nisam vidio srpsku zastavu!

Pa me zanima jel to tamo stvarno već tako daleko otišlo?

Vjerojatno su bile neke snage reda koje su pratile taj događaj i vidjele klince sa tuđim zastavama.

Zašto to nije spriječeno??

Ne vjerujem da su djeca vadila zastave iz nogavica tek kad je ambasadorka došla tamo.

Ne znam jel neko gledao Dnevnik i vidio to da potvrdi jer mi se ne da tražiti video sad.

to su zastave muslimanskog "crvenog križa"..oni imaju ..crveni polumjesec..kontaš....;)

Пааааааа на жалост морамо и ми понекад да пратимо светске трендове,
али ипоак смо ми традиционалисти, више верујемо у
ШТО ЈАЧЕ, ЧВРШЋЕ И ВЕЋЕ .............ТО БОЉЕ!

Пааааа чим ово помодарске гологузије оду,
ЕТО НАС...............НА ИЗВОРИШТУ! :per::per::per:

Nemoj na izvorište.

Pakistan je daleko. :per:

Dobro je sto su Bosnjaci mahali Turskim zastavama ali kad pocnu mahati zastavama Saudijske Arabije onda ce biti jos bolje jer ce Americka ambasadorka biti ubjedjena da su Bosnjaci zaista veliki muslimani i da vole Americke saveznike i onda se Srbija moze nadati posjeti Kralja Abdullaha Srbiji i Sandzaku kako bi uvidjeo stanje u Sandzaku gdje zive muslimani.

sad se uvi u tu zelenu krparu i zaperi flasom svoj post

неки једва чекају да мује нешто закувају да им се начеститају миле нове године, кажу да им мује дугују нешто што не може новцем да се врати,
тако да може се рећи да америчка амбасадорка ради у њиховом интересу.

Vise nema genocida jer sada su Bosnjaci spremni da brane svoju naciju i Amerika ne bi dozvolila da se desi genocid u Sandzaku.Ovim akcijama Bosnjaka se samo potvrdjuje postojanje Bosnjaka u Srbiji i to je jedan fakat da Bosnjaci iz Sandzaka ne mogu biti raseljeni jer su usli u UNov zapisnik da oni postoje kao nacionalna manjina u Srbiji.kad se bude stvorila Bosnjacka drzava na tku Bosne onda ce to biti jos jedan uspjeh jer ce Bosnjaci sandzaka imati svoju maticu i moci ce imati svi pasose i drzavljanstvo Bosnjacke drzave.

Vise nema genocida jer sada su Bosnjaci spremni da brane svoju naciju i Amerika ne bi dozvolila da se desi genocid u Sandzaku.Ovim akcijama Bosnjaka se samo potvrdjuje postojanje Bosnjaka u Srbiji i to je jedan fakat da Bosnjaci iz Sandzaka ne mogu biti raseljeni jer su usli u UNov zapisnik da oni postoje kao nacionalna manjina u Srbiji.kad se bude stvorila Bosnjacka drzava na tku Bosne onda ce to biti jos jedan uspjeh jer ce Bosnjaci sandzaka imati svoju maticu i moci ce imati svi pasose i drzavljanstvo Bosnjacke drzave.

raselice se sami nemoj da brines

boshnjacka drzava??? :hahaha:

Ja sam to nisam bukvalno rekao. Niti pozivam na genocid niti bilo shta slicno i gadim se onih koji su ubijali nenaoruzane ljude. Hteo sam da stavim do znanja da sami sebi pravite najvece sranje. Bude li kakvih sukoba dole sami cete biti krivi. Nije pametno provocirati svoju maticnu drzavu.

Odlično.

Dakle, svako može isticati svoju zastavu bez srpske, jel tako?

Pa ja ne znam u čemu je problem.

To je lep pokušaj manipulacije.

Nisu istakli tursku zastavu na zgradu opštine, lepo su okačili crvene salFete na čačkalice za ražnjić i podelili deci da pozdrave gospodžu ambasadorku.

To ne spada u red delikata isticanja zastve već se pre može podvesti pod manipulaciju decom u političke svrhe.

Za to bi mogao da se tereti organizator skupa ali ne vidim nikakvu korist od toga. Lično prezirem svaki oblik političke pedofilije, sve jedno da li se radi o oblačenju dece u ustaške uniforme, opremanje zastavicama stranih država ili dovođenje dece da odaju počast ,u tuđinskoj tamnici, preminulom Vođi.

To je jednostavno loš ukus sveprisutan na ovim prostorima i on se ne kultiviše nekakvim mandatnim sankcijama na licu mesta već se time moraju baviti građanske institucije i obrazovni sistem.

Meni je od nereagovanja države mnogo čudnije nereagovanje nevladinih organizacija koje se bave zaštitom prava deteta a na sisi su raznih budžeta za zaštitu istih.

Dobro je sto su Bosnjaci mahali Turskim zastavama ali kad pocnu mahati zastavama Saudijske Arabije onda ce biti jos bolje jer ce Americka ambasadorka biti ubjedjena da su Bosnjaci zaista veliki muslimani i da vole Americke saveznike i onda se Srbija moze nadati posjeti Kralja Abdullaha Srbiji i Sandzaku kako bi uvidjeo stanje u Sandzaku gdje zive muslimani.

To druže Minog i ja sve vreme pokušavam da im kažem, ali niko ne sluša.

Koja ozbiljna islamska nacija želi da se ugleda na Tursku? Niti jedna.

Tamo tek svaka 20a žena nosi burku , saobraćaj teče i u vreme molitve, pije i muško i žensko.

Iskvarilo se to na privremenom radu u Nemačkoj i Švedskoj.

Ali SA je već nešto drugo!

toliko divnih ljudi ima u raskoj...zasto dozvoljavaju da ih sa strane zavadjaju sa srbima..?? pa zar ce im to doneti srece..?? gde je veca sreca za muslimane u srbiji uz srbe ili uz BIH..??? pa zar nije jasno da je nemacka sve jaca u okviru EU a americki uticaj slabi---zar ce nemac dozvoliti radikalni islam u evropi..??

Ma vazno je odvojiti zito od kukolja. Samo me je strah da na kraju ne stradaju potpuno neduzni ljudi koji poshtuju ovu zemlju. Nema vishe generalizacije i ne sme je biti. Identifikovati i locirati bolide i pohapsiti expresno. Svima ostalima ne sme dlaka sa glave faliti

Ma vazno je odvojiti zito od kukolja. Samo me je strah da na kraju ne stradaju potpuno neduzni ljudi koji poshtuju ovu zemlju. Nema vishe generalizacije i ne sme je biti. Identifikovati i locirati bolide i pohapsiti expresno. Svima ostalima ne sme dlaka sa glave faliti

pa brate istorija nas uci da na zalost stradaju najneviniji...

Iskreno ne vjerujem da Bosnjaci imaju nesto protiv Srbije i mislim da oni zele da zive u drzavi Srbiji kao ravnopravni gradjani ali Srbija se mora navici da u svojoj drzavi ima puno nacionalnih manjina te je stoga normalno da te manjine zele istaci zastave koje najvise vole i normalno je da se okaci zastava Albanije u Bujanovcu ili da se mase Madjarskom zastavom u Vojvodini ili da Bosnjaci sandzaku masu Turskom zastavom jer naponinjem razlog zasto bas Turskom zastavom masu Bosnjaci.Zato sto mnoge Sandzaklije su odselili za Tursku i Bosnjaci Sandzaka imaju porodicne veze sa Turskom te stoga zbog toga se gaji ta ljubav prema Turskoj jer nema nijednog Bosnjaka Sandzaka da nije barem jedanput otisao u Tursku da posjeti svoju rodbinu.Mislim da Srbi moraju imati razumijevanja za situaciju Bosnjaka Sandzaka i da moraju znati da to ne ugrozava drzavni integritet Srbije kao suverene drzave nego se naprotiv istice raznolikost Srpskog drustva i normalno je sve to sto porizilazi od nacionalnih manjina jer one zele da se osjecaju u Srbiji kao u svojoj kuci i da vole onoga koga zele.Ipak vecina Bosnjaka voli Tursku i tu Srbija ne moze nista i zato se ispred Americke amabasadorke nije mahalo Americkim zastavama nego se mahalo Turskim zastavama.

Iskreno ne vjerujem da Bosnjaci imaju nesto protiv Srbije i mislim da oni zele da zive u drzavi Srbiji kao ravnopravni gradjani ali Srbija se mora navici da u svojoj drzavi ima puno nacionalnih manjina te je stoga normalno da te manjine zele istaci zastave koje najvise vole i normalno je da se okaci zastava Albanije u Bujanovcu ili da se mase Madjarskom zastavom u Vojvodini ili da Bosnjaci sandzaku masu Turskom zastavom jer naponinjem razlog zasto bas Turskom zastavom masu Bosnjaci.Zato sto mnoge Sandzaklije su odselili za Tursku i Bosnjaci Sandzaka imaju porodicne veze sa Turskom te stoga zbog toga se gaji ta ljubav prema Turskoj jer nema nijednog Bosnjaka Sandzaka da nije barem jedanput otisao u Tursku da posjeti svoju rodbinu.Mislim da Srbi moraju imati razumijevanja za situaciju Bosnjaka Sandzaka i da moraju znati da to ne ugrozava drzavni integritet Srbije kao suverene drzave nego se naprotiv istice raznolikost Srpskog drustva i normalno je sve to sto porizilazi od nacionalnih manjina jer one zele da se osjecaju u Srbiji kao u svojoj kuci i da vole onoga koga zele.Ipak vecina Bosnjaka voli Tursku i tu Srbija ne moze nista i zato se ispred Americke amabasadorke nije mahalo Americkim zastavama nego se mahalo Turskim zastavama.

Pa naravno da puno Bosnjaka nema nishta protiv Srbije. Puno njih su vredni i poshteni ljudi. Ali kao shto rekoh ima drugih pajsera koliko ti dusha hoce i oni konstantno prave sranja. Inache Bosnjaci su sasvim ravnopravni gradjani Srbije. Na pravima kojima oni ovde uzivaju bi mogli da im pozavide svi muslimani u svetu. Tim pre onda nemaju pravo da toliko provociraju drzavu koja im je ta prava i omogucila

Pa sada je mnogo lakse otkriti koji su to antidrzavni elementi. Nije ovo srednji vek niti njih dole ima 10 miliona. Uopshte nije teshko temeljno odvojiti zito od kukolja.

da a u medjuvremenu je amerika birala i reformisala tajne sluzbe...postavljala i smenjivala politicare i nize rangirane rukovodioce...u ovoj podeli karata---srbija nema sta da ocekuje...

Ne vidim da je isticanje Turske zastave provokacija za Srbiju.Cemu bi bila Srbija isprovocirtana zato sto se mase Turskim zastavama u Novom Pazaru?Mislim da su stare mrznje pokopane od propasti Osmanske imperije i da Srbija ne treba shvatati Tursku zastavu provokativnom jer ova Turska ima dobre odnose sa Srbijom i ne treba podizati strasti prema Srbima zbog duge vladavine Osmanske Imperije nad Srbijom.

Back