Američka ambasadorka dočekana turskim zastavama u Sandžaku

Gledao sam maloprije Dnevnik na RTS SAT i bila vijest da je američka ambasadorka otvorila neke pogone u Sandžaku.

Sve bilo fino i svečano, ali djeca koju su okupili imali su u rukama TURSKE zastave! :eek:

One crvene sa mjesecom i zvijezdom.

Nigdje nisam vidio srpsku zastavu!

Pa me zanima jel to tamo stvarno već tako daleko otišlo?

Vjerojatno su bile neke snage reda koje su pratile taj događaj i vidjele klince sa tuđim zastavama.

Zašto to nije spriječeno??

Ne vjerujem da su djeca vadila zastave iz nogavica tek kad je ambasadorka došla tamo.

Ne znam jel neko gledao Dnevnik i vidio to da potvrdi jer mi se ne da tražiti video sad.

smatram da je to auto gol ,jer tako padaju u vodu price o nekim bonjacima ,turci nego sta ,a cek jesu to oni turci sto su okupirali balkan ,aha pa jesu ,pa onda oni nisu starosedeoci ovde , nego okupatori ...zato svi turske zastave u ruke i ispred americke ambasade ...Mada sve je to poznato ,ameriku i nije briga ni za istoriju i pravdu hebiga.

ЗАКОН О ИЗГЛЕДУ И УПОТРЕБИ ГРБА, ЗАСТАВЕ И ХИМНЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

VI. КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ

Прекршаји
Члан 41.
Новчаном казном од 50.000 до 500.000 динара казниће се за прекршај правно лице:
1) ако употреби заставу, химну или грб Републике Србије у облику или са садржином или мелодијом који нису утврђени Уставом Републике Србије или законом (члан 2. став 2. овог закона);
2) ако заставу или грб Републике Србије употреби као робни или услужни жиг, узорак, модел или било који други знак за обележавање робе или услуга (члан 5. овог закона);
3) ако истакне грб или заставу стране државе у Републици Србији без истицања грба, односно заставе Републике Србије, осим ако потврђеним међународним уговором није друкчије одређено (члан 8. овог закона).
За радњу из става 1. овог члана казниће се за прекршај и одговорно лице у правном лицу новчаном казном од 5.000 до 25.000 динара.

------------

Колико јадна казна!

Али ни ту јадну казну ОВИ СМРДЉИВЦИ НИСУ НИТИ НАПЛАТИЛИ НИТИ ПОКРЕНУЛИ ПРЕКРШАЈНИ ПОСТУПАК...

Moze se mahati Turskim zastavama jer to je pravo jedne nacionalne manjine da mase bilo kojom zastavom koju ona to zeli.na primjer Albanci sa Kosova su mahali Americkom zastavom dok su Sandzaklije izrazile saveznistvo sa amerikom time sto su istakli zastavu jednog od Americkih saveznika a to je Turske.Mislim da je dobra ascojiacija i moze se shvatiti kao da su ta djkeca iz Sandzaka mahala Americkom zastavom.Samo me cudi zasto jos niko ne mase ovom zastavom koju imam na avataru?

kad bi ista znao...znao bi da nacionalna manjina ima pravo na svoju zastavu...ALI TO NIJE ZASTAVA ZEMLJE CIJA JE NACIONALNA MANJINA...vec iskljucivo nacionalne manjine...zasebna..posebna...a znao bi i da je zakonski regulisana upotreba zastava drugih drzava u srbiji...

Moze se mahati Turskim zastavama jer to je pravo jedne nacionalne manjine da mase bilo kojom zastavom koju ona to zeli.na primjer Albanci sa Kosova su mahali Americkom zastavom dok su Sandzaklije izrazile saveznistvo sa amerikom time sto su istakli zastavu jednog od Americkih saveznika a to je Turske.Mislim da je dobra ascojiacija i moze se shvatiti kao da su ta djkeca iz Sandzaka mahala Americkom zastavom.Samo me cudi zasto jos niko ne mase ovom zastavom koju imam na avataru?

ПА ЈЕ Л СТЕ ВИ ТУРЦИ!?
А АКО НИСТЕ..........КОЈИ СТЕ КУРЦИ!?
:think::think::think:

Ево, видиш, како лепа застава. Метлу, па испред своје куће...
Вратићемо се у Истру, Ријеку и Далмацију, поручују вам, Ај, по'итај...

letak_italija-130909_TeaCimas-Cropix_540px.jpg

Ево, видиш, како лепа застава. Метлу, па испред своје куће...
Вратићемо се у Истру, Ријеку и Далмацију, поручују вам, Ај, по'итај...

letak_italija-130909_TeaCimas-Cropix_540px.jpg

..ilegalna zastava talijanskih fasista,kao i onomad cetnicke zastave srpskih nacionalista u Hrvatskoj..Talijani nemaju pretenzije prema hrvatskom teritoriju..Tako lijepa,a tako blizu...HRVATSKA...

KISTANJE - Zastava srpske nacionalne manjine više nije istaknuta ispred zgrade Opštine u Kistanjima. Osam mjeseci otkako je postavljena, načelnik opštine SLOBODAN RONČEVIĆ (SDSS) izdao je nalog da se skine. Zašto? Zato što ga je opštinski viječnik Demokratske partije Srba, BOŽO ŠUŠA, prijavio DORH-u u Kninu da je zastavu postavio protuzakonito. Šuša tvrdi da je Statutom opštine regulisano postavljanje manjinske srpske zastave samo u svečanim prilikama.
- To je samo privremeno, dok se čl. 56. Statuta opštine ne uskladi s Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina. Postavljanje zastave je zakonito, uz obavezno isticanje državne zastave RH i može biti trajno podignuta ispred opštine, a ne samo u svečanim prilikama - pojašnjava načelnik Rončević.
:per::per:

..ilegalna zastava talijanskih fasista,kao i onomad cetnicke zastave srpskih nacionalista u Hrvatskoj..Talijani nemaju pretenzije prema hrvatskom teritoriju..Tako lijepa,a tako blizu...HRVATSKA...

ПА НЕМАЈУ!:ok::ok::ok:
ИСТО КАО И СРБИ, САМО ПРЕМА СВОЈИМ, ИТАЛИЈАНСКИМ, ТЕРИТОРИЈАМА!

ТАМАН ТОЛИКО ИМА И ДА ВАМ ОСТАНЕ!
:per::per::per:

Back